Hanyasra értékelnéd 1-10-ig a mai napodat?
2010. november 19. 08:41
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline |
10/10
2010. november 19. 14:15
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline |
Én majd este megírom
2010. november 19. 14:17
Idézet (BritneyVivi @ 2010.11.19. 14:15)
Én majd este megírom
áááááááááá, nee kérlek csak ezt ne
2010. november 19. 17:18
Abby92 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 747 Csatolások: 2771 Azonosító: 135519 offline |
10/1
ma meghaltam
reggel ronggyá áztam,tesi után nem tudtam rendesen felöltözni mert csengettek,meg úgy lefejeltek azt hittem agyrázkódást kapok fél óráig fájt a fejem
ma meghaltam
reggel ronggyá áztam,tesi után nem tudtam rendesen felöltözni mert csengettek,meg úgy lefejeltek azt hittem agyrázkódást kapok fél óráig fájt a fejem
2010. november 19. 17:59
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
10/2
reggel kiderült hogy minden ruhám ott rohad a szennyesbe ezért egy szerintem szar pólót kellett felvennem de aztán a barátnőim mondták hogy nagyon jóó. Amikor kimentem a kapun észre vettem hogy nincs nálam a telefonom, visszaordítottam anyának hogy hozza ki. Úgy 7:48-kor indultam suliba, útközben eszembe jutott hogy el kellett volna vinnem az Egri Csillagokat (a könyvet) mer az volt az ének házi és ott volt a könyv az asztalomon de én hülye észre se vettem. Akkor tesióra előtt nagyon éhes lettem és elkezdett fájni a hasam. Az egyik barátnőm adott egy kis kajád dee csak jobban fájt és apa nem volt itthon mert KOCSIVAL ment Pestre dolgozni és ezért nem tudott eljönni értem. Asszittem hazafelé fogok megpusztulni a hasfájástól. Amikor végre hazaértem leültem gépezni hogy az majd eltereli a figyelmem és elmúlik. Akkor jött a testvérem hogy szeretne gépezni. Hát leültem TV-zni és megettem egy sor csokit. Na abba a pillanatban jöttem rá hogy nekem azért fáj a hasam mer nem ettem ebédet. Tulajdonképp azért mert nem kívántam...
(amúgy azért 10/2 mert a környezet és a földrajz témazáróm 5-ös lett )
reggel kiderült hogy minden ruhám ott rohad a szennyesbe ezért egy szerintem szar pólót kellett felvennem de aztán a barátnőim mondták hogy nagyon jóó. Amikor kimentem a kapun észre vettem hogy nincs nálam a telefonom, visszaordítottam anyának hogy hozza ki. Úgy 7:48-kor indultam suliba, útközben eszembe jutott hogy el kellett volna vinnem az Egri Csillagokat (a könyvet) mer az volt az ének házi és ott volt a könyv az asztalomon de én hülye észre se vettem. Akkor tesióra előtt nagyon éhes lettem és elkezdett fájni a hasam. Az egyik barátnőm adott egy kis kajád dee csak jobban fájt és apa nem volt itthon mert KOCSIVAL ment Pestre dolgozni és ezért nem tudott eljönni értem. Asszittem hazafelé fogok megpusztulni a hasfájástól. Amikor végre hazaértem leültem gépezni hogy az majd eltereli a figyelmem és elmúlik. Akkor jött a testvérem hogy szeretne gépezni. Hát leültem TV-zni és megettem egy sor csokit. Na abba a pillanatban jöttem rá hogy nekem azért fáj a hasam mer nem ettem ebédet. Tulajdonképp azért mert nem kívántam...
(amúgy azért 10/2 mert a környezet és a földrajz témazáróm 5-ös lett )
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.