Van a sztárvilágba két fantasztikusan jó, tehetséges ikerpár.
Az Olsen ikrek és a Sprouse ikrek!
Ti melyiket szeretitek jobban?
Kezdem!!
Olsen ikrek!!! örök kedvenceim!!!
Olsen ikrek vs. Sprouse ikrek
2010. október 22. 21:43
hát egyértelműen a Sprouse ikrek de az Olsen ikreket is szeretem
2010. október 22. 22:33
énazokoskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 135647 offline |
Én mind2-t szeretem,de inkább az Olsen ikreket,mert én az ö filmeiken nöttem fel!!
1 felhasználónak tetszik:
Vy98
2010. október 28. 10:02
Mivel nincs semmi közözs bennük...-(Csak ikrek)
De inkább az Olsen, őket sokkal előbb megismertem, és egyszer volt olyan év, ahol ők voltak a régi Miley és Selena, mert annyira vitta a szekerük!
Amúgy nekem a két Olsen ikreken kivül, mind hibrid-nek, klónnak tünik, mert van még két testvérük, de az is olyan pont mint ők, és egy kicsit emiatt hülyén néznek ki, bocsi!
De inkább az Olsen, őket sokkal előbb megismertem, és egyszer volt olyan év, ahol ők voltak a régi Miley és Selena, mert annyira vitta a szekerük!
Amúgy nekem a két Olsen ikreken kivül, mind hibrid-nek, klónnak tünik, mert van még két testvérük, de az is olyan pont mint ők, és egy kicsit emiatt hülyén néznek ki, bocsi!
2010. október 28. 10:09
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
háát nem igazán tudok választani!! Azért sem amit Selena a sztár írt, nincs bennük semmi közös azon kívül, hogy ikrek!! az Olsen ikrek lányok, Sprouse-ék meg fiúk, hogy lehetne választani?? és kicsit másabb filmeket is csinálnak...szóval, én mindkét párost nagyon szeretem!!!
2010. október 31. 21:43
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
SPROUSE IKREK !
Dylan & Cole
Dylan & Cole
2010. október 31. 21:46
Én az Olsen ikrek filmjein nőttem fel, de a személyiségük nem tetszik. A Sprouse ikrek csupán két hasonló testvérpár, akiket a Disney felfedezett, és híressé tett a Suit Life-fal. Semmi különleges nincs bennük.
Tehát az Olsen ikrek.
Tehát az Olsen ikrek.
2010. november 01. 09:21
Kövezzetek meg, de nekem ez a két szőke Spóra gyerek nem jön be. Néztem azt a híres sorozatot, amiben ők ketten a főszereplők, de egyszerűen szánalmas volt. Csak bohóckodtak, és annak se volt sok értelme. Egy szó, mint száz, Olsen ikrek.
2010. november 02. 08:59
Olsen ikrek fílmjein nőttem fel én is. És a mai napig szívesen nézegetem azokat a fílmeket. De sajnos nekem jobban bejön a két fiú. Klassz a sorozatuk és ők is. A lányok megváltoztak és ez nem nyerő...ezért Sprouse ikreket választom.
2010. november 02. 12:03
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline |
Szerintem mind2 jó!
2010. november 02. 12:10
Idézet (Glória44 @ 2010.11.02. 12:07)
Sprouse ikreket
eggyet értek
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.