Az Alkonyat mint tantárgy?
2010. október 22. 23:26
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
ez már tényleg nagyon fanatikus, de azért nem rossz.
2010. október 22. 23:39
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12647 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"A vámpírőrület már annyira elterjedt a világban, hogy lassan már a tinik el is hiszik, hogy a vámpírok ott járkálnak az utcákon."
kb 30 Hannah Montánás adatlap után ez meg sem lep ...
kb 30 Hannah Montánás adatlap után ez meg sem lep ...
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2010. október 23. 05:16
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Megláttam a címet és esküszöm (két tanu van rá), felkiáltottam, hogy "MI A FR*NC VAN?!"
Annál szánalmasabb, betegebb dolgot el sem tudok képzelni, minthogy valaki nemhogy felvegye, de óráról órára be is járjon oda...
Második reakcióm a kitörő nevetés volt, majd végigolvastam a cikket. Ha valóban ezt a leírást követik, akkor esetleg kezdhetnék a *hasra ütés* '80-as évek populáris műveivel, majd nyilván a kurzus végén a Twilight lenne, de akkor miért nem az a címe, hogy Populáris irodalom? Ja, mert olyan tantárgyat már fel lehet venni, és azon nem keresnek annyit...
Annál szánalmasabb, betegebb dolgot el sem tudok képzelni, minthogy valaki nemhogy felvegye, de óráról órára be is járjon oda...
Második reakcióm a kitörő nevetés volt, majd végigolvastam a cikket. Ha valóban ezt a leírást követik, akkor esetleg kezdhetnék a *hasra ütés* '80-as évek populáris műveivel, majd nyilván a kurzus végén a Twilight lenne, de akkor miért nem az a címe, hogy Populáris irodalom? Ja, mert olyan tantárgyat már fel lehet venni, és azon nem keresnek annyit...
1 felhasználónak tetszik:
Necros
2010. október 23. 08:02
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
ez már azért túlzás szerintem
2010. október 23. 08:04
Ilyen baromság is csak az amcsiknál történhet meg.
2010. október 23. 09:11
Szeretem az alkonyatot.De azért ez már egy kicsit túlzás!!!!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.