Úgy látszik, Myah Marie nagy Lady Gaga-rajongó, hisz az egyik száma igencsak hasonlít a Poker Face-hez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Myah Marie Lady Gaga daláról koppintott?
2010. október 25. 15:42
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
hát igen, kibaszottul hasonlít, nem is tagadhatja, mert a süket is hallja. am ezerszer szarabb a pokerface-nél xD ez szégyen Gagára nézve...
2010. október 25. 15:43
Nagyon nagyon hasonlít. Tuti onnan van. Amúgy nagyon béna.
2010. október 25. 15:43
Megjegyzem, a YouTube-videó lapján a feltöltő azt írta megjegyzésként, hogy "Ez csak egy demó, melyet valaki másnak készített". (Vagyis még az sem kizárt, hogy ezt ő írta Lady Gagának, de csak most került ki.)
2010. október 25. 15:48
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
El Mexicano: Gaga a Pokerface-t nem kapta, hanem ő írta
2010. október 25. 15:50
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nekem nem hasonlít annyira én is rajongó vagyok és én nem állítom hogy Lady GaGáról koppintotta volna e-hez azért ne hasonlítsuk mert az 1000 X jobb!!!
2010. október 25. 15:50
Hát elég pokerface-s az igaz,de amúgy nem valami nagy eresztés meg a csaj sem szimpi:S
2010. október 25. 15:59
Idézet (Candy_attack @ 2010.10.25. 15:48)
El Mexicano: Gaga a Pokerface-t nem kapta, hanem ő írta
Nem ismerem Lady Gagát, de ettől függetlenül mondom (mert már láttam rá példát): az, hogy egy számhoz oda van írva, hogy ki írta, nem garancia arra, hogy nem koppintás máshonnan. Ugyanis sok szerző alkalmazza azt a trükköt, hogy lekoppint (vagy legalábbis átvesz elemeket) egy rég(ebb)i számból, majd odaírja a saját nevét, hogy ő írta. Azért merem állítani, mert saját fülemmel hallottam rá a példát, amikor egy 2005-ben megjelent albumon egy régi számnak a koppintása volt (a refrén teljesen megegyezett), és erre az összes rajongó rájött, mert nem süket, de a menedzserek természetesen letagadták, hogy a szám koppintás. Szóval az ilyeneket fenntartással kell kezelni, a sztárok ugyanúgy hazudnak, mint a vízfolyás, ha éppen menteni akarják magukat.
2010. október 25. 15:59
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
sztem elege hasonlit!
2010. október 25. 16:02
Szerintem nem is hasonlít. 
Akkor én most süket lennék? : D
Akkor én most süket lennék? : D
2010. október 25. 16:02
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
hát ez marhára hasonlít
._.
max. az eleje
max. az eleje
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: