mar csak szamolni kene megtanulnom, ez 11nek tunik...
Kim Basinger - Celluar Premiere
2004. november 30. 11:35
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Bizony, klasszikus szépség!!

THXX!
THXX!
2004. december 01. 01:17
|
|
doncartouch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1188 Csatolások: 192 Azonosító: 54 offline
|
Tényleg nagyon szép még mindig, pedig már túlvan aaaaöööö...harmadik ikszen. 
Köszi
Köszi
2004. december 01. 01:53
|
stevenphúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 25 Csatolások: 8 Azonosító: 929 offline
|
Nagyon köszönöm a képeket, már régen nem láttam róla semmit. Még gimis koromban szerettem bele, amikor megnéztem a moziban a 9 és 1/2 hét című filmjét, aztán ő is maradt az első számú kedvenc, amíg meg nem néztem a Las Vegas végállomást és bele nem bolondultam Elizabeth Shueba.
Ezért aztán az egyik kedvenc filmem a "The Marrying Man" (nem jut eszembe a magyar címe), mert bár maga a film nem egy nagy csattanás, de mind a két gyönyörűség játszik benne!!!
Ezért aztán az egyik kedvenc filmem a "The Marrying Man" (nem jut eszembe a magyar címe), mert bár maga a film nem egy nagy csattanás, de mind a két gyönyörűség játszik benne!!!
2004. december 01. 04:40
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Amikor láttam a Tonight Show-ban, és észrevettem, hogy Jay Leno erősen izzad a közelében, és fészkelődik, rájöttem, hogy élőben is kiborítóan gyönyörű lehet, még így, 50 felett is...
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.

0 felhasználónak tetszik: