Ismét tarolt a the Suite Life on Deck
2010. október 29. 22:08
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline |
ez rengeteg néző
2010. október 30. 09:52
Sztem a w.o.w.p. annyi nézővel dicsekedhet mint a suite...De amúgy ezt a sorozatot imádom!
2010. október 31. 14:22
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline |
dejó!!!imádom ezt a sorozatot tény ,hogy jobb ,mint a többi..a Jonas meg a WOWP nem tartozik a kedvenceim közé!!!
olyat visítottam mikor megtudtam,hogy nálunk is adni fogják,és mióta adják ,ha tutom biztos megnézem!!!
olyat visítottam mikor megtudtam,hogy nálunk is adni fogják,és mióta adják ,ha tutom biztos megnézem!!!
2010. november 02. 08:58
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
ííííí nagyon imizem:D:D:D
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater