Aaron Cartert még a '90-es években imádták az emberek, ugyanis már 9 évesen nagy sikereket ért el. Most, 22 évesen elszegényedett, lelki ronccsá vált, és ezért a szüleit okolja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lelki roncs lett Aaron Carterből
2010. október 30. 21:00
|
|
dodookacsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 41 Azonosító: 135371 offline
|
szegény srác, én azért sajnálom, mert elég jó számai voltak, anno én is odavoltam érte, meg helyes is volt... remélem sikeres lesz a visszatérése.
2010. október 30. 21:03
A Backstreet Boyst mindig imádtam,örülnék ha visszatérnének egyszer. Sajnálom a srácot és drukkolni tudok neki hogy képes legyen talpraállni.Arra a készülő lemezre pedig kiváncsi vagyok.
2010. október 30. 23:09
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
jesszusom, szegényke! rég hallottam felőle, hát ezért volt. rettenetesen néz ki ezen a képen, és szörnyű ami vele történt. remélem minél hamarabb helyrejön, és egészségesen látjuk majd!
2010. október 31. 13:13
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
és az anyját okolja az az idióta...pedig csak ő tehet róla...jó az adósság egy dolog,azt fizessék ki a szülei,és ennyi...keressen munkát,szokjon le a szerekről amiket tuti használ és ne reménykedjen abban hogy ennyi év után valaki is szereti...
2010. október 31. 13:18
szegény, pedig ő volt a 90-es évek Justin Bieberje 
bár sztem Aaron sokkal cukibb volt^^
bár sztem Aaron sokkal cukibb volt^^
1 felhasználónak tetszik:
dodookacsa
2010. október 31. 13:42
Miért kellene a Backstreet Boysnak visszatérni? 2009-ben is jelent meg lemezük. Vissza vannak ők térve, csak már nincsenek divatban a fiúbandák, de nem rossz a zenéjük, csak nyilván érettebbek, nem ugrálnak a get Downra. Pedig az mekkkoraaaa!!
2011. január 24. 19:46
szegény édeském
de sok baja van.nagyon sajnálom :/
2011. március 17. 09:24
|
|
drewbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.20. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 143661 offline
|
jajj jajj valaki nagyon egyutérző
Kapcsolódó sztárok
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.