húzzon be neki egyet,at csá
Joe Jonas máris féltékeny
2010. november 08. 15:35
|
|
adrikaXDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 138203 offline
|
XD...Nevetséges...Ugy láccik kicsit elkezd elszállni magátol!!Csak ugy magának tulajdonítja a lányokat!!SZÁNALMAS...DE remélem hogy észhez tér és olyan lesz mint régen!
2010. november 08. 19:48
Ezt kifejezetten megérdemli Joe!!
Különben is ez csak egy FILM!!
2010. november 09. 18:36
|
|
indianafan01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 42 Azonosító: 136806 offline
|
ez van joe!!! megérdemled! egyetértek adrikaXD szánalmas és ez csak egy film és elszállt magától!!
2010. november 11. 16:04
Oké, hogy ez csak egy film, de én azért én sem örülnék, ha a pasim egy másik lánnyal smárol, vagy mit tudom én, mit csinál egy filmben. Valamennyire tehát megértem a helyzetét, de én csak "füstölögnék az irigységtől" magamban, nem elviselhetetlenkednék. Ha ilyen lesz mindig minden helyzetben, Ashley-nek elege lesz belőle és kidobja. Azért drukkolok, hogy ne így legyen - nem bírom különösebben egyiket sem, de nem vagyok rosszindulatú.
2010. november 13. 09:03
|
|
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline
|
amúgy sztem Ashley sokkal jobbat érdemel!!!
Rem Ashley nem bírja sokáig és kidobja!!!
Szgény Ash így nem olyan gyorsan készül el a film, ha Joe mindig füstölög!! Jó lenne ha Joe végre felfogná, hogy ash így nem tud dolgozni!! És azt is, hogy így hamarosan véége lesz a kapcsolatnak(bár ezt inkább ne fogja fel!!!
!)
Rem Ashley nem bírja sokáig és kidobja!!!
Szgény Ash így nem olyan gyorsan készül el a film, ha Joe mindig füstölög!! Jó lenne ha Joe végre felfogná, hogy ash így nem tud dolgozni!! És azt is, hogy így hamarosan véége lesz a kapcsolatnak(bár ezt inkább ne fogja fel!!!
2010. november 13. 19:57
|
|
ACDC foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 138471 offline
|
Komolyan? Joe féltékeny Jacksonra? Mondjuk Jackson nagyon jó pasi és színész.
2010. november 13. 21:10
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Jaj,mit féltékenykedik?! Nem olyan világi ez a csaj! Ha szakitanak is,majd lesz neki más! Foglalkozhatna 1 kicsit Demi-vel.bár én utálom,de nem igaz h,nem sajnálja demit mert miatta került diliházba!
2010. november 13. 21:13
Idézet (Brittany Bryers @ 2010.11.13. 21:10)
Jaj,mit féltékenykedik?! Nem olyan világi ez a csaj! Ha szakitanak is,majd lesz neki más! Foglalkozhatna 1 kicsit Demi-vel.bár én utálom,de nem igaz h,nem sajnálja demit mert miatta került diliházba!
egyet értek olyan közsög legszivesebben megfolytanám egy pohárvízbe.csak úgy kidopta Demi-t most meg itt féltékenykedik ez a kis pecs már elnézést a kifejezésért
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: