Melyik a kedvenc sorozatod?
2012. december 31. 17:03
Pretty Little Liars - 2010-ben hallottam róla először, de annak idején nem igazán tudott lekötni, sajnos megmaradtam a diznis hülyeségeknél, viszont idén nyáron, pontosabban júniusban belepillantottam, amolyan "megöl az unalom, nézzünk már valamit" alapon, és hát kell valamit mondanom? Abban a pillanatban megimádtam, nagy fanatikusa lettem. Szinte minden egyes percét végigizgulom, az 'A'-es pillanatok pedig mindent visznek. Karakterek közül Aria az aki egyből a szívembe lopta magát, már egyébként is megakartam nézni, hogy milyen Lucy színészi játéka, mivel régebben olvasgattam róla véleményt, és rengetegen elismerték. Illetve még Hanna az akit nagyon imádok, őt leginkább a viselkedése miatt, nagyjából olyan mint én, vagy olyan vagyok mint amilyen ő. Kedvenc párosom pedig egyértelműen a Haleb, de imádom még a Spoby-t és az Ezria-t is. Tényleg fantasztikus, az első olyan sorozat ami úgy istenigazából lekötött, és szerettem. És amúgy hálás vagyok a PLL-nek, mivel a sorozat által sok sztár is bekerült a kedvenceim közé.
Egyébként a Criminal Minds-t is nagy kedvencemnek mondhatom, már pár éve nézem és szintén imádom, de nagy kedvencem lett mostanában a Glee is, ami egy vérbeli tinisorozat, részben ezért is szeretem annyira.
Tudom, nem kellett volna véleményt írnom, de hát na.
Egyébként a Criminal Minds-t is nagy kedvencemnek mondhatom, már pár éve nézem és szintén imádom, de nagy kedvencem lett mostanában a Glee is, ami egy vérbeli tinisorozat, részben ezért is szeretem annyira.
Tudom, nem kellett volna véleményt írnom, de hát na.
2012. december 31. 23:58
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Vámpírnaplók,Pretty Little Liars,JESSIE,Varázslók a Waverly Helyről,Good Luck Charlie,Hannah Montana.
2013. január 07. 17:34
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Odaát, Agymenők és az American Horror Story
2013. január 15. 13:59
Pretty Little Liars,Vampire Diaries,de néha szoktam nézni a Supernaturalt meg a Bonest
2013. június 05. 12:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
The Vampire Diaries & Gossip Girl
2013. június 05. 12:19
|
|
stefan fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 40 Csatolások: 11 Azonosító: 181050 offline
|
I
The Vampie Diaries and I
Goosip gril xoxo,
2013. június 05. 12:37
|
|
luludisasterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153111 offline
|
family guy,kínos
2013. június 05. 21:12
|
|
Alice_Jasper Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 190 Csatolások: 134 Azonosító: 202973 offline
|
Idézet (Lydia @ 2012.12.31. 23:50)
Rengeteg kedvencem van,de ha ki kéne emelnem párat, akkor :
Hawaii Five-O, Dr. Csont, Mentalista, Vámpírnaplók, PLL, és NCIS:LA
Hawaii Five-O, Dr. Csont, Mentalista, Vámpírnaplók, PLL, és NCIS:LA
Nekem is az egyik kedvencem a Hawaii Five-0 és a Twilight összes részei.
2013. június 06. 15:31
- Once Upon a Time
- LOST
- Buffy, a vámpírok réme
- Jim szerint a világ
- Életem értelmei
- Sliders
- Váratlan utazás
- Linda
- Tudorok
- Internátus
- Hannibal
- Bates Motel
- Orphan Black
- LOST
- Buffy, a vámpírok réme
- Jim szerint a világ
- Életem értelmei
- Sliders
- Váratlan utazás
- Linda
- Tudorok
- Internátus
- Hannibal
- Bates Motel
- Orphan Black
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: