Game of Thrones / Trónok harca (2011-2019)
2014. február 20. 09:50
Nemsoká április 6-a. Nem győzöm kivárni. (4. évad)
2014. február 26. 00:38
11 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
gandalf007,
Lady Suzy,
Toxic,
dave095,
Katttah,
Alison Lerman,
Average Girl,
pixie1013,
Nina 10,
jasztelek
2014. február 28. 12:05
hivatalos poszter
7 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
Toxic,
Katttah,
Alison Lerman,
Average Girl,
Nina 10,
jasztelek
2014. március 10. 16:47
Tiffany Maxwellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 56 Csatolások: 1 Azonosító: 219114 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Average Girl,
Nina 10
2014. március 22. 12:47
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Ezt hallottátok?
Még csak március van, de mi máris kiosztanánk az év tanerőjének járó díjat annak a belga matektanárnak, aki ige invenciózus módszerrel tart rendet az osztályteremben. Egyik óráján elege lett abból, hogy a diákok folyamatosan csetelnek, facebookoznak és pofáznak, így a tábla el állt, és megkérdezte: ki az, aki az osztályból nézi a Trónok harcát. A diákok nagy többsége felemelte a kezét, mire közölte velük, hogy ő már mind az öt, eddig megjelent kötetet olvasta, és ha nem hagyják abba a pofázást, akkor a táblára elkezdi felírni, kik fognak még meghalni a sorozatban. A nyikhajok persze nem hittek neki, mire szépen felírta a táblára harmadik évadban elhalálozott összes fontos karakter nevét, távozásuk sorrendjében. Azóta csend van az óráin.
Még csak március van, de mi máris kiosztanánk az év tanerőjének járó díjat annak a belga matektanárnak, aki ige invenciózus módszerrel tart rendet az osztályteremben. Egyik óráján elege lett abból, hogy a diákok folyamatosan csetelnek, facebookoznak és pofáznak, így a tábla el állt, és megkérdezte: ki az, aki az osztályból nézi a Trónok harcát. A diákok nagy többsége felemelte a kezét, mire közölte velük, hogy ő már mind az öt, eddig megjelent kötetet olvasta, és ha nem hagyják abba a pofázást, akkor a táblára elkezdi felírni, kik fognak még meghalni a sorozatban. A nyikhajok persze nem hittek neki, mire szépen felírta a táblára harmadik évadban elhalálozott összes fontos karakter nevét, távozásuk sorrendjében. Azóta csend van az óráin.
9 felhasználónak tetszik:
EmilyTaylor,
Beyla,
Toxic,
gandalf007,
Average Girl,
*αηɢєℓ,
Alison Lerman,
Nina 10,
Genevieve
2014. március 23. 22:49
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Idézet (Bessie @ 2014.03.22. 12:47)
Ezt hallottátok?
Szerencsére nekem nincs ilyen troll tanárom Mivel még csak a 4. könyvnél tartok engem is lehetne így zsarolni. Igazából csak egy (tudomásom szerint) tanárom Trónok harca rajongó, de ő még nem jutott el odaáig, hogy el is olvassa, a nyugdíjas éveire tervezi, szóval inkább én tudném őt zsarolni. De mondjuk már lezárt 5ösre, szóval nem gonoszkodok vele.
2014. március 29. 20:22
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
Idézet (Solarian @ 2014.03.29. 16:51)
TE JÓSÁGOS ATYAÚRISTEN MOST MI LESZ? ELÜTÖTTEM EGY BETŰT ÉS KÖZRÖHEJ TÁRGYA LETTEM! AZ ÉLETEMNEK VÉGE
Tudod, aki általában olyan magas lovon ül, mint Te, az legalább ügyelhetne a helyesírásra!
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2014. március 29. 21:49
gandalf007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 3555 Azonosító: 122862 offline |
Ahogy látom, a fórum átváltozott a nyelvtannácik és az átlagemberek Blackwater Bay-jévé
1 felhasználónak tetszik:
Kawarimi
2014. április 07. 20:51
4x01 "Two Swords" HQ képözön
xxNikixx,
Lady Suzy,
saii,
Average Girl,
Toxic,
*αηɢєℓ,
Bessie,
Alison Lerman,
jasztelek
2014. április 08. 20:19
Ötödik és hatodik évad berendelve!
Tomforever,
benyaw93,
Katttah,
Toxic,
Average Girl,
Misao,
Bessie,
Alison Lerman,
Nina 10
2014. április 08. 22:31
Idézet (***aiden*** @ 2014.04.08. 20:19)
Ötödik és hatodik évad berendelve!
Bár számitottam rá, nagyon örülök, hogy még a kéernyőn lesz egy ideig Az előzetes alapján egy piszok jó résznek nézünk elébe és, ha jól látom GRRM jegyzi. Csak legyen már jövő hét...
2014. április 09. 08:14
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Sziasztok!
Bár hétfőn nem de tegnap megnéztem a videa-n. Már nagyon izgatott voltam, hogy mi lesz, de kicsit furcsálltam, hogy kiadnak egy részt és a 3. évad záró és a 4. évad nyitó között rengeteg idő eltelt, és rengeteg minden történt, de nem nagyon vezettek rá.
Azonban nagyon tetszett ennek ellenére. Joffrey-nak legszívesebben lekevertem volna egyet, bár szerintem nem egyedüli vagyok
Önmagában nagyon tetszett az évadnyitó és már örülök, de msot megint egy hetet kell várni mire megint lesz
Bár hétfőn nem de tegnap megnéztem a videa-n. Már nagyon izgatott voltam, hogy mi lesz, de kicsit furcsálltam, hogy kiadnak egy részt és a 3. évad záró és a 4. évad nyitó között rengeteg idő eltelt, és rengeteg minden történt, de nem nagyon vezettek rá.
Azonban nagyon tetszett ennek ellenére. Joffrey-nak legszívesebben lekevertem volna egyet, bár szerintem nem egyedüli vagyok
Önmagában nagyon tetszett az évadnyitó és már örülök, de msot megint egy hetet kell várni mire megint lesz
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.