Starity

Tiffany Maxwell profilja

Tiffany Maxwell white  
  • Csatlakozott
  • 2014. január 12.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1997. január 27.
  • Lakhely
  • Kedvenc időtöltéseim
  • filmnézés, olvasás, írás (kritika, vélemény)
  • Zenei stílusom
  • pop, rock, country
  • Imádom
  • Jennifer Lawrence, Taylor Swift, The Pretty Reckless, Trónok harca
  • Utálom
  • azokat az embereket akik mások ötleteit erdetiként próbálják eladni!!

Valar Dohaeris!

Tiffany Maxwell
Utoljára aktív: 2017.06.12. 21:09Státusz módosítva: 2014.06.16. 15:03

Mi újság nála?

2016.03.10. 17:05Tiffany Maxwell új kedvence Felicity Jones

2016.03.10. 17:05Tiffany Maxwell új kedvence Brie Larson

2016.02.27. 15:03Tiffany Maxwell új kedvence Saoirse Ronan

2016.02.04. 17:05Tiffany Maxwell új kedvence Alicia Vikander

2014.11.18. 21:09Tiffany Maxwell és krisztipocok mostantól barátok

Bemutatkozás


Köszöntelek a profilomon!

Akkor kezdjük:

 

 

Szóval én egy lány vagyok (nem meglepő módon), aki gimnáziumban tölti napjai háromnegyedét. Mivel nem vagyok jó matekból, ezért ez csak feltételezés, na de ezt haggyjuk. Mivel az itt lévő emberek fele vagy ki tudja hanyada (mondom, hogy rossz matekos vagyok) színész/színésznő, modell, író.. szóval minden olyan valaki akar lenni, aki a kamerák előtt vagy besteller könyvek lapjain szeretné sminkek, fotósok és riporterek társaságában megmutatni, hogy mire képes, nekik azt mondanám, hogy ne adják fel, még bármi lehetséges. Szeretek tanácsokat osztogatni, de ezt most kihagynám.

Ja igen, újra én! Én inkább a kamerák mögött, a fotósok tömkelege nélküli világba csöppennék bele és dolgoznék az életemben, például forgatókönyvíróként. Nagyon sok forgatókönyvet elolvastam már, és írtam is sokat, amelyek között sok sitcom, romcom, thriller és persze dráma is megtalálható. De kezdjük a legelejéről.

Filmek iránti komolyabb szeretetem (ez azt jelenti, hogy nem csak a nagy szar filmeket nézek, hanem jobbakat, példaként említve ezt a párost: Alkonyat => Napos oldal) 2013 januárjában kezdődött, amikor először láttam a Golden Globe átadót. Jennifer már ekkor a kedvencem volt az X - men: Az elsők miatt, szóval büszkén kijelenthetem, hogy már 3 éve JLaw fan vagyok. Ekkor megnéztem szinte az összes Golden Globe nyertes és jelölt filmet, amik nagyon tetszettek. ezután néztem a jobbnál jobb filmeket és próbáltam bepótolni a nagyobb filmeket, amik nélkül totális analfabétánal számítanék a filmek körében. Majd egyre több és több film lett, amiknek már a forgatókönyvét is elkedtem olvasni, és ez a fajta írásmód annyira megtetszett, hogy e mellett voksoltam le a jövőmet illetően. 

 

Kedvenc színésznők

1. Jennifer Lawrence


Nagyszerű színésznő!! Nem az Éhezők viadala miatt szerettem meg legelőször, hanem az X - men: Az elsők című filmje miatt. Akkor is imádtam, de engem a Napos oldalban nyújtott színészi alakítása győzött meg teljes igazából. Majd megnéztem az összes filmjét és nagyon sok interjúját, és mára büszkén mondhatom el, hogy óriási rajongója vagyok. Jól válogatja szerepeit és nagyon nagy arc. . Az út, amit eddig meg tett figyelemre méltó és ösztönző, minden színész palántának kívánom, hogy így tudja teljesíteni az álmait, mint ő. És, hogy miért imádom ennyire Jennifert? Azért, mert megvan az a képessége, amivel nagyszerűen eltud játszani drámai szerepeket, miközben a világ legjobb fej csaja és nem tarja magát nagyra, az eddig elért sikerei miatt.

4ever JLaw!!!!!

 

2. Emilia Clarke

Egy szó IMÁDOM!!! Nagyszerűen játsza Daenerys Targaryen szerepét a Trónok harcában. Feldobja az egész karaktert és áttudja adni nekünk, a nézőknek Dany érzéseit, gondolatait. Remélem még más filmekben is látthatom majd őt. Addig is szeressük a Khaleesinket!!!! #vastrón #khaleesi #hatalom #övé

3. Natalie Dormer

Natalie igazi királynőnek (A. B. és M. T.) született. Gyönyörű, nőies és nagyszerű színésznő. Boleyn Annaként is imádtam, de Trónok Harca rajongó létemre Margaery Tyrell karakterével fogott meg először. Daenerys, Cercei és ő a legerősebb női karakterek a sorozatban. De közölük is Margaery tűnik okosabbnak. Befolyásolta Joffrey - t és elérte, hogy támogassa a szegényebbeket, ami Joffrey - hozt viszonyítva elég nagy dolog. 2x- esen is özvegy, de Tommennel szerintem jobban járt, mint Renly - vel vagy Joffrey - val. Ami azt illeti, ha Margaery és Daenerys összeházasodhatna nagyszerűen uralnák Westeros birodalmát. Natalie- t a Sherlock és Watsonban és  A Tudorokban is szerettem. Remélem nem hagyja abba a színészi pályát. (Egyre jobban várom miatta, meg persze Jen miatt A kiválasztottat.)

                                                        ~ Kedvenc filmek ~

Gravitáció, Napos oldal, Álom luxuskivitelben, Chicago, Angyalok és démonok

~ Kedvenc sorozatok ~

Trónok harca

SPOILER: ha nem láttad még az egész 4. évadot!

 

Így jártam anyátokkal

Robin + Barney = Best pair ever

Talán SPOILER:

Ted + Robin = You just kidding with me???? Why???? I loved the mother!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindegy, azért hiányozni fognak.. :(

Egyenlőre ennyi!! Kösz, hogy benéztél.. 

Kedvenc sztárok

1 Jennifer Lawrence
2 Emilia Clarke
3 Natalie Dormer
4 Taylor Swift
5 Marion Cotillard
további kedvencek

Randomképek

Daisy?
jenny.jpg
Jenny
Apa, fia

Barátok

miss_areo
miss_areo

catnip™

Timisi
Timisi

visszatérő vendég

Niky_Love Taylor L.
Niky_Love Taylor L.

Mrs. Dolan™ ✔

krisztipocok
krisztipocok

új tag

Üzenőfal

Byee Szia ment a szavazat, mivel én is nagy Trónok harca rajongó vagyok, plusz az Így jártam anyátokkal is a kedvenceim közé tartozik. :D

2014.08.21. 18:06

Szia :) Úristen, imádom a profilod az elejétől a végéig. A kedvenc színésznőidet(nekem is ugyanazok :) a sorozatokat, filmeket és Trónok Harca nagy mennyiségben :D Imádom úgy ahogy van, úgyhogy szavaztam.

2014.05.09. 22:10

Elis Szia ! Szavaztam :)

2014.03.02. 22:10

deaddreamer Tetszet amit írtál ,szép szösszenet volt.:)Én is egy időben a forgatókönyvírásért rajongtam és még mindig meg vannak a régi lefűzött írományaim,sok sikert hozzá.:)Tényleg.:)Temészetesen szavaztam.:)

2014.01.28. 19:07