Tóth Lüszi boldog első klipjével
2011. március 13. 20:55
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline |
Sosem szerettem őt, de nem vagyok elvakult gyűlölködő sem. Az I feel happy-t inkább nem elemezgetném... el lett rontva minden létező szempontból. A szöveg sablonos, semmit mondó, a klip látványosan alacsony költségvetésű, Lüszi hangja pedig... mintha nem is az övé lenne. DE! Bele hallgattam a másik videóba, és csak az első két számig jutottam, viszont erre nem mondhatja senki, hogy reménytelen. Szerintem azokban ügyes (bár a többit nem hallgattam meg) Szóval, ha talál valami jobb menedzsmentet magának, és vissza vesz a nagy arcából, ami ha tetszik, ha nem van... akkor még bármi megtörténhet.
De sajnos tényleg nem a szerénységéről ismert a csaj. Én igazából ki nem állhatom, mint személyiséget, már a Megasztár idején is lehetett hallani (a stábtagoktól és a többi versenyzőtől), hogy bizony hajlamos hisztire a kisasszony. Vagy ahogy a suliban hívták, a bajszos póni
Péklapátnak üzenném, hogy sajnos a külsejével kitörölheti..., elméletileg nem abból akar megélni ugye... És most nyugodtan lehet mondani, hogy sötét vagyok, meg hülye... mert rohadtul teszek rá! Ennyi!
De sajnos tényleg nem a szerénységéről ismert a csaj. Én igazából ki nem állhatom, mint személyiséget, már a Megasztár idején is lehetett hallani (a stábtagoktól és a többi versenyzőtől), hogy bizony hajlamos hisztire a kisasszony. Vagy ahogy a suliban hívták, a bajszos póni
Péklapátnak üzenném, hogy sajnos a külsejével kitörölheti..., elméletileg nem abból akar megélni ugye... És most nyugodtan lehet mondani, hogy sötét vagyok, meg hülye... mert rohadtul teszek rá! Ennyi!
2011. március 13. 21:04
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline |
Ők csak az alapján tudnak véleményt nyilvánítani, amit a médiában látnak/olvasnak/hallanak. Te talán személyesen ismered Lüszit, hogy ennyire véded? mert ha nem, honnan tudod, hogy megérdemli-e, hogy kiállj mellette?
2011. március 13. 21:11
péklapátúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 141148 offline |
Minicher!
Hát azt látom, hogy te nem a külsődből fogsz megélni, de Lüszike olyan szép, alapból, hogy a modellstúdiók össze fognak veszni rajta, hogy kihez menjen dolgozni. Hajrá Lüszike, ne törődj ezekkel a bénákkal Király vagy, ugye tudod!
Hát azt látom, hogy te nem a külsődből fogsz megélni, de Lüszike olyan szép, alapból, hogy a modellstúdiók össze fognak veszni rajta, hogy kihez menjen dolgozni. Hajrá Lüszike, ne törődj ezekkel a bénákkal Király vagy, ugye tudod!
2011. március 13. 21:21
Minicherúj tag |
komolyan azért vagy úgy odáig értem mert tetszik??? hát baszki, vedd feleségül... aztán tégy egy szívességet a világnak, és saját magaddal együtt paterold el valahová Alaszkába...
2011. március 13. 21:23
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
te atya úristen, drága szűzmáriám ments meg :DDD ez borzalmas, de lüszinek milyen borzasztó a hangja, a klipp meg belehalok a röhögésbe xDD lüszi meg annyi h béna szegény nagyon
1 felhasználónak tetszik:
Black Music
2011. március 14. 14:24
Idézet (yourshawty @ 2011.03.13. 21:23)
te atya úristen, drága szűzmáriám ments meg :DDD ez borzalmas, de lüszinek milyen borzasztó a hangja, a klipp meg belehalok a röhögésbe xDD lüszi meg annyi h béna szegény nagyon
Igazad van!!
2011. március 14. 14:27
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
Idézet (péklapát @ 2011.03.14. 14:22)
Minicher
Hol a fenébe tudsz te megélni ebből a vakolt képedből. Van olyan akinek te tetszel? Helyedben nem szólalnék meg,és pláne nem szólnám le Lüszikét!
Hol a fenébe tudsz te megélni ebből a vakolt képedből. Van olyan akinek te tetszel? Helyedben nem szólalnék meg,és pláne nem szólnám le Lüszikét!
figyelj.. ízlések és pofonok.. én is utálom lüszit..nemtudom már mikor volt a megasztárba.. azóta nemlehetett nagyon hallani róla csak mostanában -.- és szerintem is rossz hangja van.. -.-
2011. március 14. 15:02
Minicherúj tag |
Idézet (péklapát @ 2011.03.14. 14:22)
Minicher
Lüszikéd kinyalhatja mindannyiunk seggét! A tanácsom továbbra is ugyanaz... Ha ennyire tetszik, akkor húzd meg párszor aztán ássátok be magatokat egy lyukba, mondjuk úgy örökre. Ott talán senkit sem zavarnátok Ja, és képzeld, sokaknak tetszik a képem. Te k*rva okos! Szerinted én így kelek és fekszem...?! -.-" Szánalmas barom!
2011. március 14. 15:57
péklapátúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 141148 offline |
Minicher
Ne kapd fel liba. A koldus is megél valahogy csak a rosszabja két forintonként rakja össze a keresetet. Az se rossz csak strapás. Persze van aki így szereti,és akár ingyen is kifordítaná a kalapot !!
Ne kapd fel liba. A koldus is megél valahogy csak a rosszabja két forintonként rakja össze a keresetet. Az se rossz csak strapás. Persze van aki így szereti,és akár ingyen is kifordítaná a kalapot !!
2011. március 14. 16:54
Minicherúj tag |
Idézet (péklapát @ 2011.03.14. 15:57)
Minicher
Még jó, hogy felkapom b*zdmeg!
A legelső hozzászólásomat teljesen EMBERI hangnemben írtam meg, és még azt is elismertem, hogy igenis tud valamit a drága Lüszikéd. Te egy visszamaradott utolsó senkiházi vagy, aki dedós módon képtelen elfogadni a többi ember véleményét. Innentől lezártnak tekintem a témát, nem olyasvalaki vagy akinek a szintjére szívesen lesüllyedek.
Imádd csak a Bajszos Pónidat... Összeilletek...
Csak gratulálni tudok. Nyalj be neki csontig
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.