Starity

Tóth Lüszi boldog első klipjével

35 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 28. 17:28 #581
- törölt felhasználó -    
Alig bírtam 54 másodpercig.XD Kérem szépen, miért nem magyarul éneklünk, ha angolul nem tudunk? Ráadásul alig nézki 20 évesnek a videóklippben. Hát nekem nem jött be. Szerintem borzalmas.
2010. november 29. 16:49 #582
smilelovekiss
smilelovekiss
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.25.
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 139503
Offline offline
ez borzalmas.nem tetszik
2010. november 29. 16:57 #583
CandUs
CandUs
perfect imperfection
 
StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.19.
Hozzászólás: 7940
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Offline offline
Írtam a Youtube-on Lüszinek, és kaptam is rá választ..

Videoklip
Kedves Rensmusic és Tóth Lüszi!

Szeretnék köszönetet mondani, amit ez a csodás, hiper-szuper klip adott nekem. Nem is tudom, hogy mondjam el, hogy többnek érzem magam.

Na, komolyra fordítva a szót. Nem tudom, ki készítette a "klipet", de az vagy többet fogyasztott az ú.n. szeszes italból/italokból; vagy egy informatikát tanuló, 2-es év végi osztályzatot kapott diákról van szó. Nem azért, de ha elémraknának egy Photoshop-pot, Windows Movie Makert és egy Adobe ImageReady-t, én különbet, színvonalasabbat csinálok. Azt hittem, hogy a magyar klipek világa nem süllyedhet mélyebbre. Eddig. Most már tudom, hogy tévedtem. Inkább néz ki az egész egy Youtube-filmes dokumentumfilmjének, mint egy hivatalos, zenecsatornákon lejátszott videónk. És most ennyit a "klipről"

Lüszi, sohasem volt bajom veled, bár amikor a Megasztárban voltál, azt akartam, hogy menj haza. Nem azért, mert rosszindulatú vagyok, hanem azért, mert akkor még egy kislány voltál(bár még azért most is az vagy) és otthon volt a helyed, a szüleiddel, a barátaid körében, és az volt a feladatod, hogy tanulj.(most is ez a fontos, a tanulás). Szeretnék neked annyi tippet/tippeket adni, hogy jobb legyél. Ne énekelj nazálisan(orrhangon), mert ha én hallom, akkor hallja más is(bár lehet, hogy neked nem szóltak erről). Ne énekelj angolul, hidd el, jobb lesz ez neked.

És a harmadik tippem, hogy szakadj el a kiadódtól. Nem tudom, hova kerültél, de hogy én ezekkel szerződést sem kötöttem volna, az biztos.

U.I.: attól még, hogy angolt igyekszel énekelni, és csinálsz egy "klipet", nem fogsz befutni sem nálunk, sem nyugaton.

Remélem sikerült valami jókat átadnom neked. Hidd el, benne vagyok a szakmában. 9 éve zenélek, abból 5. éve fuvolázom, 6 és fél éve kórusba járok, 5 év szolfézs és 2 év zeneirodalom álla hátam mögött. Ja, meg 3 év szoprán és altfurulya.

Adri

Itt a válasz:

Hello Adri!

Renaud vagyok (en dolgozok egyutt Luszivel, a zeneszerzoje vagyok).

Ok, van itt valami amit ugy latszik senki sem kepes megerteni, felfogni (on sem): ez a videoklip csak Luszinek es a rajongoinak keszult, ennyi! Azt elmondhatom onnek, hogy a rajongoinak nagyon is tetszik.
Ez a videoklip nem a TV-nek keszult, viszont on osszehasonlitgatja a profi modon elkeszitett videokkal (de ha on ad nekem tobb ezer Eurot, akkor csinalunk Luszinek egy hivatalos videot, nem problema wink.gif ).

Azt szeretnem elmondani onnek, hogy teljes mertekben teved: hogy Luszi angolul enekel annak egy nagyon egyszeru oka van..
Mar tudtuk azt, hogy a magyarok irigyek es feltekenyek ra a tehetsege miatt, kulonsen mert nagyon fiatal volt ket evvel ezelott a Megasztarban. Viszont ez csak a magyaroknak mentalitasa! Mas orszagokban ha valaki fiatal es nagyon tehetseges, mint Luszi, az emberek batoritjak, (nem pedig lehuzzak!).
Most, hogy miert enekel angolul? Haha, ez annyira egyszeru: mert minden mas orszagban kedvelik ot! Tobb szaz uzenetet kaptunk a multban amik mindig, es kizarolag pozitivak voltak a dalairol es az enekleserol! Mas orszagokban legalabb nagyra ertekelik ot es elvezik a dalait. Ez is az oka annak, hogy angolul enekel: mert igy a mas orszagokban elo emberek megerthetik es elvezhetik a dalait. Csak igy lehet sikere Magyarorszagon kivul.
Ha a magyarok keptelenek ertekelni ot, akkor legalabb mashol ertekelik Luszit. Egyebkent sokan mar most nagy erdeklodessel varjak Luszi megjeleno CD-jet (meg Magyarorszagon is).

Szoval teljesen teved amikor azt allitja, hogy Luszi nem lehet sikeres mas orszagokban: mert mar az, es meg tobb sikere lesz amikor a CD-je megjelenik ( bocs, de csalodas kellett okoznom onnek, hehe)! smileeee.gif

Befejezeskent azt szeretnem elmondani onnek, hogy amikor elovastam az on uzenetet az volt az egyetlen dolog amire felfigyeltem, hogy on rendkivul ontelt, (elbizakodott), es nagy szaju. Ugyanez a problema azokkal is akik annyira csunyan kritizaljak Luszit: kulonosen, hogy egyikuk sem kepes valami jobbat produkalni!
Mitobb, a media hazugsagokat terjesztget Luszirol (es Rolunk)! Az emberek nem is ismerik Luszit, akkor egyaltalan hogy merik Ot kritizalni?! Ez csupan az emberek rosszindulata, az egojuk... wink.gif


Szerencsere nagyon kedves magyaroktol is kapunk uzeneteket, akik kozott tapasztalt zeneszek es zeneszerzok is voltak; nekik is tetszenek Luszi dalai es az emberek negativ reakciojat latvan azt tanacsoltak Nekunk, hogy ne is foglalkozzunk azokkal akik kritizalnak Bennunket, mert nem tudjak mit beszelnek a magyar Birkak, mert ok nem masok mint Birkak, es azok is maradnak!... Hahaha!!! Jokat nevetgelunk ezen, mert ez valojaban azt mutatja, hogy restelkednek honfitarsaik viselkedese miatt...de azt is mutatja, hogy siman atlatjak a helyzetet, es tudjak hogy kiktol is erednek a rossz kritikak: azoktol akik egyszeruen irigyek arra ha valaki tehetseges, es emiatt gyulolkodnek. biggrin.gif smileeee.gif


Ha on nem kedveli Luszit, akkor miert hallgatja a dalait, es miert nezi meg a videoit?!... Mert csak kritizalni akar (az egoja), ez az egyetlen dolog amit az olyan emberek mint on is, csinalni tudnak. wink.gif


Sok szerencset a fuvolazashoz, es a korusahoz. Torodjon a sajat dolgaival (van min!), es hagyja, hogy masok eljek a sajat eletuket. wink.gif

Tisztelettel,
Renaud. smileeee.gif


U.I.: Most már megtudtam, hogy öntelt, egoista és irigy vagyok. Jó nekem, nem??! Bár még a mai napig úgy gondolom, hogy ha itt, a Starityn is ilyen sok a negatív vélemény, annak van valami a háta mögött. _nevet.gif _nevet.gif
2010. november 29. 19:33 #584
Alexis_0504
Alexis_0504
2015 with Eszti ♥
 
StátuszA bűn az nem lesz könnyebb, hiába hull a könnyed.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.16.
Hozzászólás: 3617
Csatolások: 855
Azonosító: 133339
Offline offline
Na,ez érdekes levél volt és sok mindenen elgondolkodtatott! ű

Abban igaza van ennek a "Renaud"-nak ,hogy Magyarországon,a drágalátos emberek lenézik a fiatalok tehetségeit,nemtudjuk mért talán irigyEk vagy nemtudom..(pl.Patai Anna,de ez most csak egy példa nem akarok belemenni..)
Valószínűleg én sem akarnék magyar gyereksztár lenni.

De ez a renaud nagyon nagyon elbizakodott smileeee.gif és akkor még neked van egod...tongue.gif és mondhatom eléggé bunkó is..."de ha on ad nekem tobb ezer Eurot, akkor csinalunk Luszinek egy hivatalos videot, nem problema"
ez komoly?
Elnézést,ha Lüszinek nincs elég pénze hogy csináljon egy rendes klipet akkor inkább ne csináljon.Ez a rajongóinak készült? Jó elhiszem,h vannak rajongói de ha meglátják ezt a klipet..még azt a kevés embert is elveszíti,ha egy szépen kidolgozott magyar dalt énekelt volna talán gyűjtött volna rajongókat de így nem

És ami még fura,Egyebkent sokan mar most nagy erdeklodessel varjak Luszi megjeleno CD-jet (meg Magyarorszagon is).
Hát,ahogy így olvasom a kommenteket,EGY vagy KETTŐ ember van akinek ez a klip tetszik.Akkor most kik is a rajongói? Biztos néhány falusi ember,vagy pár kissebség akiknek nincs számítógépje vagy telefonja hogy kifejtse akárhol is a véleményét,mert ha lennének rajongói akkor írtak volna ide kommenteket,de EGYET SE látok és az a 342 ember aki itt rajong Lüszi-ért az édeskevés a sikerért,de ha nekik elég ez a pár rajongó (akiknek tuti hallás vagy látás próblémáik vannak de ez megin más téma) akkor hajrá csinálják! Zégyenítség meg vele Magyarországot wink.gif
Lüszi"ke" meg legyen boldog és gyönyörködjön ebben a csodálatos klipp-ben!
2010. november 30. 07:24 #585
CandUs
CandUs
perfect imperfection
 
StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.19.
Hozzászólás: 7940
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Offline offline
Teljesen egyetértek veled! Én is azon gondolkoztam, hogy például miért én adjak több ezer Eurót? Ha Lüszi akkora tehetség, akkor valahogy megoldják ezt a klip-dolgot. Én itt, a Starity-n rengeteg kommentet olvastam el ehhez a témához, és nem sok rajongót láttam. Nem tudom, milyen sikere lesz és hol, de az is lég gáz, hogy a Youtube-on letiltották a komment lehetőségét. Ennyire félnek a hozzászólásoktól? Jó, elismerem, van benne valami, amit a magyarokról ír, bár én úgy gondolom, hogy ha van egy igazi tehetség, azt támogatni fogják az emberek. Patai Annát már a megasztár eleje óta jobban kedveltem, mint Lüszit. Lehet, hogy Lüszi az óta ellenszenves nekem, amióta az anyja nyilatkozott még két évvel ezelőtt.
2010. november 30. 07:26 #586
CandUs
CandUs
perfect imperfection
 
StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.19.
Hozzászólás: 7940
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Offline offline
Alexis0504, mi most féltékenyek és irigyek vagyunk, ezt ugye tudod. Meg akkor elég sok Staritys. És nem hiszem, hogy mindenkinek az az álma, hogy befutott sztár legyen. Sőt...
1 felhasználónak tetszik: Alexis_0504
2010. december 02. 16:29 #587
dorcsyful01
dorcsyful01
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.20.
Hozzászólás: 701
Csatolások: 8
Azonosító: 139116
Offline offline
szerintem a szám jó csak hát a klip lehetett volna jobb is
2010. december 02. 19:40 #588
- törölt felhasználó -    
Én nem vagyok rá irigy, csak szar az amit kiadott a keze közül.XD Nem tetszik.XD Szar a szám, és még rosszabb a klip.XD Most ezen mi az irigység? A hozzászólások zöme arról szól, hogy ez orbitálisan borzalmas. Pedig én is azt hittem, hogy SP-nél lejjebb nem süllyedhet a magyar zeneipar.
2010. december 04. 17:43 #589
Zenefanatikus
Zenefanatikus
 
StátuszAvatarom fontos,légyszi ne lopd!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.28.
Hozzászólás: 506
Csatolások: 23
Azonosító: 139753
Offline offline
Ez a művésznév laugh.gif Sohasem lennék féltékeny rá laugh.gif Csak a hazánkat égeti le dry.gif
2010. december 05. 14:05 #590
ggerdi
ggerdi
új tag
 
StátuszI love Selena Gomez & The Scene♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.04.
Hozzászólás: 57
Csatolások: 150
Azonosító: 137923
Offline offline
nagyon szar!nem is ilyen lüszi!
2010. december 06. 19:24 #591
Sellycica
Sellycica
Mahomie
 
StátuszKöszönöm mindenkinek aki törölt. Kedvesek vagytok...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.27.
Hozzászólás: 4856
Csatolások: 2575
Azonosító: 139674
Offline offline
ez szép szóval
szar
én mikor az iskolával voltunk kaposváron láttam és jobban énekelt
2010. december 08. 20:27 #592
Zenefanatikus
Zenefanatikus
 
StátuszAvatarom fontos,légyszi ne lopd!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.28.
Hozzászólás: 506
Csatolások: 23
Azonosító: 139753
Offline offline
Jó dolog,hogy ő örül,de amikor ezt a rakás hülyeséget a fülem meghallgatta az nem örült mellow.gif
2010. december 12. 22:18 #593
mirtill25
mirtill25
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.01.
Hozzászólás: 555
Csatolások: 0
Azonosító: 132389
Offline offline
Persz majd pont egy 15 éves vezet autót... Ez a szám nagyon SZAR!!! Én legalábbis - a klipben szereplő emberrel ellentétben - nem fogadnám el azt a cd-t.
2010. december 12. 22:21 #594
mirtill25
mirtill25
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.01.
Hozzászólás: 555
Csatolások: 0
Azonosító: 132389
Offline offline
De mért pont egy angol számot adott ki klipbe??? Ha egyszer magyar ez a lány, akkor már a klipben szereplő dal is lenne magyar.
2010. december 14. 19:14 #595
Namii
Namii
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.15.
Hozzászólás: 221
Csatolások: 0
Azonosító: 138785
Offline offline
"mert nem tudjak mit beszelnek a magyar Birkak, mert ok nem masok mint Birkak, es azok is maradnak!... Hahaha!!! Jokat nevetgelunk ezen"
Gratulálok,ez az ember hány éves? -.- egy 5 éves gyerek jobb beszólást találna ki. Birka Magyarok? :@ nem tűnt fel a "drágának" hogy Lüszike is Magyar? Úgy odamennék és felpofoznám. Én nagy rajongója voltam Lüszinek,de amikor ezt a választ megláttam,teljesen kiakadtam! Ez az ember egy egoista,nagyképű,rossz szándékú illető lehet,ha felnőtt ember létére nem képes normálisan válaszolni. Sajnálom Lüszit,hogy egy ilyen zenésszel kötött szerződést. Hazudni mindenki tud! Persze,külföldön szeretik Lüszit? -.- max az hallgatja végig ezt a számot akit lefizetnek (mondjuk én 1 millió Ft-ért sem hallgatnám még 1x végig. Tényleg nem akarom Lüszit bántani,de ez borzalmas lett,és ezt egy zenésznek elkéne fogadnia,hisz ahogy látom CanDus épitőkritikát írt,nem beszélt csúnyán,hanem tanácsokat adott Lüszinek,ez a majom erre meg egy olyan gyenge szöveget ír vissza,ami tele van gyerekes "hehe" meg "haha"-val -.- Látszik,hogy ez is munkanélküli,hisz egy igazi zenész (aki elfoglalt) nem ér rá ilyen kisebb regényt irkálni egy tanácsra.
2010. december 18. 13:55 #596
sipy97
sipy97
 
Státuszlove is louder than the pressure to be perfect..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.24.
Hozzászólás: 767
Csatolások: 0
Azonosító: 133795
Offline offline
tök ronda a szemöldöke :S bocs, de ilyen észrevételeim vannak smileeee.gif
2010. december 18. 13:59 #597
sipy97
sipy97
 
Státuszlove is louder than the pressure to be perfect..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.24.
Hozzászólás: 767
Csatolások: 0
Azonosító: 133795
Offline offline
de rossz hangja van... :S bocs fanok, de ettől vérzik a fülem :S
2010. december 19. 11:27 #598
Andii14
Andii14
új tag
 
StátuszForever young <3 (Y)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.11.
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 140560
Offline offline
Na o meg a kocsivezetes en birom Luszit de azert regen mas volt a hangja sztem (jobb volt)
de nem legrosszabb:)
2010. december 19. 11:30 #599
- törölt felhasználó -    
tejó ég. ez sem lesz a kedvencem rohog.gif cool.gif
2010. december 20. 11:49 #600
péklapát
péklapát
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.20.
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 141148
Offline offline
Idézet (WinterGirl @ 2010.11.01. 19:41)
nem azért,de ez rémes... amúgy meg olyan csúnya ez a lány. és tényleg "homemadevideo" -nak tűnik,valószínüleg az is.


Winter! Ha neked a Lüszike csúnya, akkor neked a Gobbi Hildát ajánlottam volna, de sajnos már nem él.
Lökött farok! mad.gif
35 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok