A Telemundo új novellája, az Aurora igencsak jó nézettséget produkált, így megmentheti a tévécsatornát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Aurora jól nyitott
2010. november 04. 11:28
2010. november 04. 12:34
Ezt a telenovellát kivételesen nem nézem. Sem a történet, sem pedig a szereplők nem fogtak meg. Sara Maldonadót nem ismerem, de nem is tűnik olyan szimpatikusnak, Aylín Mújica sem a szívem csücske és Eugenio Sillert sem bírom igazán. Egyedül Jorge Luis Pila és Vanessa Pose az, akit tényleg megnéznék benne, de két ember miatt nem fogom követni!
A Telemundónak mindenesetre sok sikert kívánok, remélem sikerül javítani a nézettségén, bár azt nézve, hogy Amerikában nem él annyi erre a műfajra kapható ember, mint Latin-Amerikában, szerintem nem érdemes azt várni, hogy a Televisához hasonló pontszámokat produkáljon. Én szurkolok nekik, mivel érdekesebb novellákat készítenek, mint a mexikói rivális.
A Telemundónak mindenesetre sok sikert kívánok, remélem sikerül javítani a nézettségén, bár azt nézve, hogy Amerikában nem él annyi erre a műfajra kapható ember, mint Latin-Amerikában, szerintem nem érdemes azt várni, hogy a Televisához hasonló pontszámokat produkáljon. Én szurkolok nekik, mivel érdekesebb novellákat készítenek, mint a mexikói rivális.
2010. november 04. 13:35
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
2010. november 04. 16:26
Ha egyáltalán eljut hozzánk...
De itt a Videos menüpontban újra lehet nézni a részeket http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Aurora vagy esetleg JustinTv-n
És biztosan töltik YouTube-ra is.
De itt a Videos menüpontban újra lehet nézni a részeket http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Aurora vagy esetleg JustinTv-n
2011. június 28. 10:47
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
remélem h jó lesz
2011. augusztus 08. 11:26
|
|
Alexacska900új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 156598 offline
|
Már az elejétől nézem naon szeretem és egyre izgisebb már:D
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.

0 felhasználónak tetszik: