Nikolas és Veca együtt? Nincs több találgatás
2010. november 30. 20:03
Fanni121516visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 133483 offline |
pedig de
2010. december 01. 18:43
Hát,nem lennének rossz pár
Szerk;Nikolast viszont nem szeretem
Szerk;Nikolast viszont nem szeretem
2010. december 03. 17:19
Idézet (hsmzozo @ 2010.12.03. 17:17)
Mind a kettőt utálom!Már rég mind a kettőnek ki kellet volna esni!
Hát sztem meg épp ők a legjobbak.
Nikolas
2010. december 12. 17:04
Idézet (Girl_thing @ 2010.12.03. 17:19)
Nikolas
Nikolas
Pont fordítva ők a legrosszabbak, jó hogy Veca kiesett.
2010. december 12. 20:09
Idézet (Girl_thing @ 2010.12.03. 17:19)
Nikolas
Nikolas
jaja igazigaz D
meg a Csaba
2010. december 12. 20:11
azthittem ez egy cikk lesz vagyvalami és azthittem kiderűl együtt vannak-e vagy sem
amugy szerintem Csabával jobban összeillenek :DDD olyan édesek voltak együtt mikor ketten ott álltak a színpadon mikor kimondták Veca nevét hogy kiesett meg Csaba tökre örült azthitte, hogy ő fog kiesni és mikor kimondták Veca nevét akkor lefagyott az arcáról a mosoly meg káromkodott xD letudtam olvasni a szájáról xD hát nagyvolt de sajnáltam Vecát mert Csaba meg Veca a nagykedvenceim :-) és hogy ők ketten párbajozzanak :S előszőr a két Vastag tesó most meg ők :S:S
amugy szerintem Csabával jobban összeillenek :DDD olyan édesek voltak együtt mikor ketten ott álltak a színpadon mikor kimondták Veca nevét hogy kiesett meg Csaba tökre örült azthitte, hogy ő fog kiesni és mikor kimondták Veca nevét akkor lefagyott az arcáról a mosoly meg káromkodott xD letudtam olvasni a szájáról xD hát nagyvolt de sajnáltam Vecát mert Csaba meg Veca a nagykedvenceim :-) és hogy ők ketten párbajozzanak :S előszőr a két Vastag tesó most meg ők :S:S
2010. december 12. 20:14
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Nettyyy @ 2010.12.12. 20:11)
azthittem ez egy cikk lesz vagyvalami és azthittem kiderűl együtt vannak-e vagy sem
Én nem vagyok egy kombináló fajta de amikor ma vissza néztem a döntés akkor láttam egy érdekes pillanatot. Volt egy pillanat amikor egymásra néztek és úgy beszéltek valamit , na akkor az a tekintet , az a nézés ahogyan egymásra néztek
Hát nem tudom , de mondom tényleg nem akarok kavaró lenne , az is lehet hogy nagyon jó barátok lettek és rossz volt látni Csabi-nak hogy Veca kiesik
Amúgy le lehet olvasni Veca szájáról hogy azt mondja Csabinak hogy jó voltál
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.