Nikolas és Veca együtt? Nincs több találgatás
2010. november 30. 20:03
|
|
Fanni121516visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 133483 offline
|
pedig de
2010. december 01. 18:43
Hát,nem lennének rossz pár
Szerk;Nikolast viszont nem szeretem
Szerk;Nikolast viszont nem szeretem
2010. december 03. 17:19
Idézet (hsmzozo @ 2010.12.03. 17:17)
Mind a kettőt utálom!Már rég mind a kettőnek ki kellet volna esni!
Hát sztem meg épp ők a legjobbak.
Nikolas
2010. december 12. 17:04
Idézet (Girl_thing @ 2010.12.03. 17:19)
Nikolas
Nikolas
Pont fordítva ők a legrosszabbak, jó hogy Veca kiesett.
2010. december 12. 20:09
Idézet (Girl_thing @ 2010.12.03. 17:19)
Nikolas
Nikolas
jaja igazigaz
meg a Csaba
2010. december 12. 20:11
azthittem ez egy cikk lesz vagyvalami és azthittem kiderűl együtt vannak-e vagy sem
amugy szerintem Csabával jobban összeillenek :DDD olyan édesek voltak együtt mikor ketten ott álltak a színpadon mikor kimondták Veca nevét hogy kiesett
meg Csaba tökre örült azthitte, hogy ő fog kiesni és mikor kimondták Veca nevét akkor lefagyott az arcáról a mosoly
meg káromkodott xD letudtam olvasni a szájáról xD hát nagyvolt
de sajnáltam Vecát mert Csaba meg Veca a nagykedvenceim :-) és hogy ők ketten párbajozzanak :S előszőr a két Vastag tesó most meg ők :S:S
amugy szerintem Csabával jobban összeillenek :DDD olyan édesek voltak együtt mikor ketten ott álltak a színpadon mikor kimondták Veca nevét hogy kiesett
2010. december 12. 20:14
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Nettyyy @ 2010.12.12. 20:11)
azthittem ez egy cikk lesz vagyvalami és azthittem kiderűl együtt vannak-e vagy sem
meg Csaba tökre örült azthitte, hogy ő fog kiesni és mikor kimondták Veca nevét akkor lefagyott az arcáról a mosoly
meg káromkodott xD letudtam olvasni a szájáról xD hát nagyvolt
de sajnáltam Vecát mert Csaba meg Veca a nagykedvenceim :-) és hogy ők ketten párbajozzanak :S előszőr a két Vastag tesó most meg ők :S:S
Én nem vagyok egy kombináló fajta de amikor ma vissza néztem a döntés akkor láttam egy érdekes pillanatot. Volt egy pillanat amikor egymásra néztek és úgy beszéltek valamit , na akkor az a tekintet , az a nézés ahogyan egymásra néztek
Hát nem tudom , de mondom tényleg nem akarok kavaró lenne , az is lehet hogy nagyon jó barátok lettek és rossz volt látni Csabi-nak hogy Veca kiesik
Amúgy le lehet olvasni Veca szájáról hogy azt mondja Csabinak hogy jó voltál
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd