Janicsák Veronika, azaz Veca az X-Faktor egyik döntőse, jelenleg is bentvan a legjobb 9-ben. Szerintem nagyon aranyos, kedves, és persze hihetetlenül tehetséges, nagyon jó hangja van! Szerdai klubkoncerten mindenkivel nagyon aranyos volt, és hozta a formáját. Első számú kedvenc az X-Faktorból. Szerintem nagyon hasonlít a másik kedvencemre, Natalie Horler-ra.
Nektek mi a véleményetek róla?
Janicsák Veronika
2010. november 06. 11:51
halimali2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.25. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 80495 offline |
Idézet (Liafen @ 2010.11.05. 17:56)
Janicsák Veronika, azaz Veca az X-Faktor egyik döntőse, jelenleg is bentvan a legjobb 9-ben. Szerintem nagyon aranyos, kedves, és persze hihetetlenül tehetséges, nagyon jó hangja van! Szerdai klubkoncerten mindenkivel nagyon aranyos volt, és hozta a formáját. Első számú kedvenc az X-Faktorból. Szerintem nagyon hasonlít a másik kedvencemre, Natalie Horler-ra.
Hát Liafen??? Most komolyan??? Erre válalszolnom sem kell... de én nem az miatt szeretem...<3
2010. november 06. 17:35
Nekem is az 1 számú kedvenc:)
2010. november 07. 11:47
A tegnapi előadása valami fenomenális volt (I will always love you). Az elején féltem, hogy el fogja hibázni, mert sokszor láttam már, amikor ilyen magasra tették az énekesek a lécet, és szépen le is verték... De nem, engem nagyon meggyőzött. Ő a legjobb! És egy picit tényleg hasonlít Natalie-ra.
1 felhasználónak tetszik:
Rasi97
2010. november 07. 11:55
amit tegnap énekelt ...wáááá.. imádtam, ez volt a második, hogy megnéztem az x-factort mert nemjött közbe semmi, és nemmaradtam le róla :-D szeritem nagyon tiszta hangja van, jól eltudja énekelni, wáááá.. neki is szurkolok :-) nekem a két kedvencem ő meg Csabi , Csabí csak azért mert ismerem, és tudom milyen és hát alap, hogy ő is jóóó... de Veca, Veca egyszerűűen imádom őőt :D
2010. november 07. 12:04
Az X-faktorból a kedvencem! Imádom őt, annyira tehetséges és visszafogott! Nagyon jó a hangja! Amikor párbajozott és levette magáról a szöges kabátot és csakúgy egyszerű ruhába énekelt nagyon jó volt és most szombaton is nagyon jó volt!
2010. november 07. 13:20
nagyon durva ahogy a Whitney Houston számokat énekli.. Többször el is sírtam magam rajtuk, pedig nem nagyon szoktak meghatni az ilyen lassú számok, de Veca pont úgy énekli mint az eredeti! Pont úgy mint a Több mint testőr című filmben. Imádtam azt a filmet, fantasztikus ahogy Whitney is!!
2010. november 07. 18:13
Én is neki szurkolok.A tegnapi produkciója jó volt.És örültem,hogy ő volt az első tovvábjutó.
2010. november 12. 18:35
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Szerintem elég annyit mondanom, hogy I will always love you. Ahogy Ildi fogalmazna kijött belőle az állat. A saját nyelvemre lefordítva meg maga a csoda volt, olyan Kati From Shara with love féle csoda. Bár nem értem, hogy Vecát mért nem tapsolta meg állva a zűri. Imádom ezt a lányt igazi tehetség, és szerintem szép is. Hajrá Veca
2010. november 21. 12:24
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline |
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.11.12. 18:35)
Szerintem elég annyit mondanom, hogy I will always love you. Ahogy Ildi fogalmazna kijött belőle az állat. A saját nyelvemre lefordítva meg maga a csoda volt, olyan Kati From Shara with love féle csoda. Bár nem értem, hogy Vecát mért nem tapsolta meg állva a zűri. Imádom ezt a lányt igazi tehetség, és szerintem szép is. Hajrá Veca
Egyet értek veled
Hajrá,Veca
2010. november 21. 12:27
Én is szurkolok neki, bár nem a no1, de azért gyönyörű szép a hangja, és nagyon jól áll neki bármilyen dal. Egyébként szerintem is hasonlít Natalie-re.
Egyébként látszik az előadásán is, hogy belead mindent, és teljes szívéből csinálja. És ez gyönyörű, ezt az érzést kell átadni másoknak.
Egyébként látszik az előadásán is, hogy belead mindent, és teljes szívéből csinálja. És ez gyönyörű, ezt az érzést kell átadni másoknak.
2010. november 21. 17:04
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Számomra nagyon szimpatikus. Már elsőre is az volt. Szerintem csodálatos hangja van és nagyon üde, bájos jelenség. Még női szemmel is kellemes látvány, mert visszafogott a megjelenése és nem kelleti magát ledér ruhákban, mint a legtöbb énekesnő. Én nagyon remélem, hogy a műsor után még sokat hallunk róla.
2010. november 22. 12:19
nekem nem az első számú kedvenc de kedvenc. Nagyon jó hangja van és tényleg hasonlítanak
2010. november 28. 18:40
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.11.12. 18:35)
Ezzel teljesen egyet értek.
2010. november 28. 18:43
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8038 Csatolások: 25762 Azonosító: 107627 offline |
Nekem az a véleményem róla, hogy ha nem vigyáz, a feleséged lesz
De miért van Natalie adatlapja is csatolva?
2010. november 28. 18:51
egyszerüen ő olyan jól énekel neki szurkolok az tuttittitiiitttiti
2010. december 06. 21:26
Ő az egyik kedvencem, nagyon szép hangja van és nagyon tehetséges.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.