Starity

Janicsák Veronika

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 05. 17:56 #1
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Janicsák Veronika, azaz Veca az X-Faktor egyik döntőse, jelenleg is bentvan a legjobb 9-ben. Szerintem nagyon aranyos, kedves, és persze hihetetlenül tehetséges, nagyon jó hangja van! Szerdai klubkoncerten mindenkivel nagyon aranyos volt, és hozta a formáját. Első számú kedvenc az X-Faktorból. Szerintem nagyon hasonlít a másik kedvencemre, Natalie Horler-ra. biggrin.gif

Nektek mi a véleményetek róla?
6 felhasználónak tetszik: dave095, Vikici, Rasi97, Alizgirl98, Ditty, katiegirl15
2010. november 06. 11:51 #2
halimali2
halimali2
új tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 80495
Idézet (Liafen @ 2010.11.05. 17:56)
Janicsák Veronika, azaz Veca az X-Faktor egyik döntőse, jelenleg is bentvan a legjobb 9-ben. Szerintem nagyon aranyos, kedves, és persze hihetetlenül tehetséges, nagyon jó hangja van! Szerdai klubkoncerten mindenkivel nagyon aranyos volt, és hozta a formáját. Első számú kedvenc az X-Faktorból. Szerintem nagyon hasonlít a másik kedvencemre, Natalie Horler-ra. biggrin.gif 

Hát Liafen??? Most komolyan??? Erre válalszolnom sem kell...biggrin.gif de én nem az miatt szeretem...<3
2010. november 06. 17:35 #3
- törölt felhasználó -    

Nekem is az 1 számú kedvenc:)
2010. november 07. 11:47 #4
- törölt felhasználó -    
A tegnapi előadása valami fenomenális volt (I will always love you). Az elején féltem, hogy el fogja hibázni, mert sokszor láttam már, amikor ilyen magasra tették az énekesek a lécet, és szépen le is verték... De nem, engem nagyon meggyőzött. smileeee.gif Ő a legjobb! És egy picit tényleg hasonlít Natalie-ra.
1 felhasználónak tetszik: Rasi97
2010. november 07. 11:55 #5
- törölt felhasználó -    
amit tegnap énekelt ...wáááá.. imádtam, ez volt a második, hogy megnéztem az x-factort mert nemjött közbe semmi, és nemmaradtam le róla :-D szeritem nagyon tiszta hangja van, jól eltudja énekelni, wáááá.. neki is szurkolok :-) nekem a két kedvencem ő meg Csabi , Csabí csak azért mert ismerem, és tudom milyen biggrin.gif és hát alap, hogy ő is jóóó... de Veca, Veca egyszerűűen imádom őőt biggrin.gif:D
2010. november 07. 12:04 #6
- törölt felhasználó -    
Az X-faktorból a kedvencem! meghajolo.gif Imádom őt, annyira tehetséges és visszafogott! Nagyon jó a hangja! Amikor párbajozott és levette magáról a szöges kabátot és csakúgy egyszerű ruhába énekelt nagyon jó volt és most szombaton is nagyon jó volt! biggrin.gif thumbsup.gif w00t.gif wink.gif rohog.gif
2010. november 07. 13:20 #7
- törölt felhasználó -    
nagyon durva ahogy a Whitney Houston számokat énekli.. Többször el is sírtam magam rajtuk, pedig nem nagyon szoktak meghatni az ilyen lassú számok, de Veca pont úgy énekli mint az eredeti! Pont úgy mint a Több mint testőr című filmben. Imádtam azt a filmet, fantasztikus ahogy Whitney is!!
2010. november 07. 18:13 #8
- törölt felhasználó -    
Én is neki szurkolok.A tegnapi produkciója jó volt.És örültem,hogy ő volt az első tovvábjutó.
2010. november 08. 20:20 #9
GrétiGirl
GrétiGirl
eper™

StátuszA szerelem először gyönyört, majd fájdalmat ad a szívnek
Hozzászólás: 2104
Csatolások: 103
Azonosító: 134954
nagyon szép hangja van
2010. november 12. 18:35 #10
Cheryl Cole fan
Cheryl Cole fan
Hozzászólás: 1128
Csatolások: 522
Azonosító: 129312
Szerintem elég annyit mondanom, hogy I will always love you. Ahogy Ildi fogalmazna kijött belőle az állat. A saját nyelvemre lefordítva meg maga a csoda volt, olyan Kati From Shara with love féle csoda. Bár nem értem, hogy Vecát mért nem tapsolta meg állva a zűri. Imádom ezt a lányt igazi tehetség, és szerintem szép is. Hajrá Veca heart.gif
2010. november 13. 17:46 #11
GrétiGirl
GrétiGirl
eper™

StátuszA szerelem először gyönyört, majd fájdalmat ad a szívnek
Hozzászólás: 2104
Csatolások: 103
Azonosító: 134954
szép és tehetséges gyönyörű hangja van
2010. november 21. 12:24 #12
Mézesfalat
Mézesfalat
visszatérő vendég

StátuszKérlek avatart ne lopj!!
Hozzászólás: 461
Csatolások: 29
Azonosító: 135824
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.11.12. 18:35)
Szerintem elég annyit mondanom, hogy I will always love you. Ahogy Ildi fogalmazna kijött belőle az állat. A saját nyelvemre lefordítva meg maga a csoda volt, olyan Kati From Shara with love féle csoda. Bár nem értem, hogy Vecát mért nem tapsolta meg állva a zűri. Imádom ezt a lányt igazi tehetség, és szerintem szép is. Hajrá Veca heart.gif

Egyet értek veled smileeee.gif
Hajrá,Veca wub.gif
2010. november 21. 12:27 #13
- törölt felhasználó -    
Én is szurkolok neki, bár nem a no1, de azért gyönyörű szép a hangja, és nagyon jól áll neki bármilyen dal. Egyébként szerintem is hasonlít Natalie-re.

Egyébként látszik az előadásán is, hogy belead mindent, és teljes szívéből csinálja. És ez gyönyörű, ezt az érzést kell átadni másoknak.
2010. november 21. 17:04 #14
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Számomra nagyon szimpatikus. Már elsőre is az volt. Szerintem csodálatos hangja van és nagyon üde, bájos jelenség. Még női szemmel is kellemes látvány, mert visszafogott a megjelenése és nem kelleti magát ledér ruhákban, mint a legtöbb énekesnő. Én nagyon remélem, hogy a műsor után még sokat hallunk róla.
2010. november 22. 10:42 #15
Hollye
Hollye
új tag

Státusz:D
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 138957
Igazad van nekem is a kedvencem :É biggrin.gif
2010. november 22. 12:19 #16
- törölt felhasználó -    

nekem nem az első számú kedvenc de kedvenc. Nagyon jó hangja van heart.gif meghajolo.gif és tényleg hasonlítanak
2010. november 28. 18:40 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.11.12. 18:35)

Ezzel teljesen egyet értek. heart.gif smileeee.gif
2010. november 28. 18:43 #18
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8038
Csatolások: 25762
Azonosító: 107627

Nekem az a véleményem róla, hogy ha nem vigyáz, a feleséged lesz biggrin.gif

De miért van Natalie adatlapja is csatolva?
blink.gif
2010. november 28. 18:51 #19
- törölt felhasználó -    
egyszerüen ő olyan jól énekel neki szurkolok az tuttittitiiitttiti rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
2010. december 06. 21:26 #20
- törölt felhasználó -    
Ő az egyik kedvencem, nagyon szép hangja van és nagyon tehetséges. wink.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok