Starity

Jose Mourinho

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 06. 17:02 #1
Barak Stefánia
Barak Stefánia
örök álmodozó
 
StátuszA lehetetlen nem létezik.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.11.20.
Hozzászólás: 6372
Csatolások: 608
Azonosító: 112664
Offline offline
Lehet Őt szeretni. Lehet utálni, de azt el kell ismerni, hogy kiváló edző, és nagy koponya. Nagyon is érti a szakmáját. Nektek mi a véleményetek róla. Én nagyon szeretem Őt. wub.gif A kedvenc edzőm. Csodákat művel a csapataival.
2010. november 12. 02:20 #2
- törölt felhasználó -    
Nekem a Milan mellett a Chelsea máig a kedvenc csapatom, míg Londonban tevékenykedett, annyira elfogult voltam, hogy zokszó nélkül viseltem a nagyképű, csipkelődős stílusát, és jókat mosolyogtam egy-két olyan szituációban, mikor kitört belőle a feszültség, és mint egy félőrült, azt csinálta az oldalvonal mellett... rohog.gif

Mikor elkerült Milánóba az Interhez, nagyon megutáltam, és felszínre tört bennem minden olyan negatívum vele kapcsolatban, amit addig figyelembe se vettem, és azóta se tartozik a kedvenceim közé, mint ember, de mint a témaindító Stefánia is írja, lehet szeretni, gyűlölni, egyvalami biztos vele kapcsolatban: edzőként egy zseni!

Érdemes megnézni, hogy mennyi címe van már most is, összes eddigi állomáshelyén minimum a bajnoki arany megvolt, minden csapatból képes kihozni a maximumot, és igyekszik maximálisan levenni a játékosai válláról a terhet, ami sokat jelent...

Szerintem még ennél is jobb edző lesz pár év múlva...
2011. április 21. 00:55 #3
badperfect
badperfect
Stan
 
StátuszDre, we want the Detox!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.24.
Hozzászólás: 2551
Csatolások: 988
Azonosító: 143952
Offline offline
mindigis utáltam(bocsfanok) nekem soha soha nem volt a kedvencem nem is lesz..Barcás létemre, soha soha nem fogom kedvelni..
mindig nagyképű, bképzelt fickónak tartottam, véleményem nem változott..
1 felhasználónak tetszik: IAmJulcsi
2011. április 21. 09:22 #4
- törölt felhasználó -    
Én sem kedvelem, ugyanis Valenciás vagyok (de a Barcelonának is szurkolok), de azt el kell ismerni, hogy tavalyhoz képest eszméletlenül sokat fejlődött vele a Madrid.
2012. június 26. 21:51 #5
IAmJulcsi
IAmJulcsi
Pretty Liar ✔
 
Státusz#goodbyeglee
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.12.
Hozzászólás: 3543
Csatolások: 749
Azonosító: 165186
Offline offline
Szerintem ez az ember nem tudja it mondd! Elösször is, hogy a Cristiano Ronaldo jobban megérdemelte volna idén az Aranylabdát, mint Messi mert, hogy Messi több gólt lött a bajnokságban,de a Real nyerte a bajnokit. Kérdem én és akkor tavaly??? Mivel ez volt csak fordítva a Barca nyerte meg a bajnokit, de CR7 több gólt lőtt ezért övé lett az aranylabda na mind1... -.-" A másik pedig, hogy mondhatja azt Guardiola-ra, hogy képmutató?? Mikor 1997-ben amikor még a Barcánál volt mmásod edző és kupát nyertek azt monda: Ma, holnap és mindörökké a szívemben a Barcelonával leszek! csak ennyi... -.-"
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!