Magyar Jégkorong Válogatott
2010. november 07. 11:46
|
|
Doriihvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 256 Csatolások: 1 Azonosító: 124296 offline
|
November 12-14 Telenor Hoki Kupa lesz. Minden nap játszik a magyar válogatott. 12-én 19.15-kor. 13-án 17.30-kor. 14-én 16.00-kor:D
1 felhasználónak tetszik:
Klaudia1222
2010. november 07. 23:51
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Én nézem mindegyik meccset.
Hajrá Magyarok!!
Hajrá Magyarok!!
1 felhasználónak tetszik:
Klaudia1222
2010. november 07. 23:53
Idézet (Fedorov @ 2010.11.07. 23:51)
Én nézem mindegyik meccset.
Hajrá Magyarok!!

Hajrá Magyarok!!
Ilyen névvel nem is tehetsz mást!
Én is igyekszem megnézni az összeset.
2010. november 08. 11:10
nézős lesz!!!
hajrá fiúk!!az osztrákoktól tartok egy picit!
hajrá fiúk!!az osztrákoktól tartok egy picit!
2010. november 13. 09:37
hmm nem kezdődik túl jól a Telenor kupa..
4-2 a felkelő nap országának..
2010. november 14. 18:12
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Én elégedett vagyok a Válogatott teljesítményével. A második hely meglett. A franciákat legyőztük, ha a bíró kicsit jobban velünk van talán az osztrák meccs is máshogy alakul, a japánokat meg ráérünk a vb-n elintézni, ahol már ott lesz Palkovics vagy Kovács Csaba is.
Hajrá Magyarok!
Hajrá Magyarok!
2010. november 14. 18:30
összességében én is elégedett vagyok még is csak egy felkészülési torna volt és annak megfelelt!
de felkészülés ide vagy oda a mitugrász Japánokat akkor is el kellett volna picsázni vagy legalábbis párszor felkenni őket a plexire!
de felkészülés ide vagy oda a mitugrász Japánokat akkor is el kellett volna picsázni vagy legalábbis párszor felkenni őket a plexire!
2010. december 16. 12:56
este 19.00-órakkor kezdenek a srácok Ljubljanában Szlovéniával meccselünk kicsit tatrok ettől a tornától remélem rám cáfolnak a fiúk!
2011. április 24. 00:08
a mindenségit nem sokon múlt a feljutás a srácoknak!
kint voltam a meccsen há amit ez a bíró hármas összehozott nekünk ezen az olaszok elleni meccsen háááá az értékelhetetlen.tudom hogy alapból nem szabad foglalkozni a bírókkal meg bla bla bla és stb.de aki kint volt a meccsen illetve aki nézte tv-ben szerintem ugyanígy gondolja mint én hogy a játékvezetők nem vezették következetesen ezt a nagyon fontos mérkőzést és hháááá azért 40 másodperccel a vége előtt emberhátrányba taszítani a csapatot 3-3-as meccs állásnál úgy hogy a magyar kiállítás előtt volt egy ugyanolyan olasz szabálytalanság amiért nem járt a digóknak semmi háááá azért ehhez pofa kellet nah!
nem baj szép volt srácok és Szuper Levente a király!!!
kint voltam a meccsen há amit ez a bíró hármas összehozott nekünk ezen az olaszok elleni meccsen háááá az értékelhetetlen.tudom hogy alapból nem szabad foglalkozni a bírókkal meg bla bla bla és stb.de aki kint volt a meccsen illetve aki nézte tv-ben szerintem ugyanígy gondolja mint én hogy a játékvezetők nem vezették következetesen ezt a nagyon fontos mérkőzést és hháááá azért 40 másodperccel a vége előtt emberhátrányba taszítani a csapatot 3-3-as meccs állásnál úgy hogy a magyar kiállítás előtt volt egy ugyanolyan olasz szabálytalanság amiért nem járt a digóknak semmi háááá azért ehhez pofa kellet nah!
nem baj szép volt srácok és Szuper Levente a király!!!
2011. április 24. 00:22
fantasztikus hangulat volt ismét nem először voltam már válogatott meccsen de az a légkör ami már évek óta körbe veszi ezt a csapatot mert meg is érdemlik egyszerűen páratlan!
2011. május 14. 21:41
2011. szeptember 07. 22:49
nem tudtam hova írhatnám de ide fogom mert hozzá tartozik a fórumhoz ha már van jégkorongos topic.
esetleg aki még nem hallotta volna!
http://www.nemzetisport.hu/jegkorong/lezuhant-a-lokomotiv-jaroszlavl-gepe-2093941
Rest in peace!
Pavel Demitra!
Ruslan Salei!
Alexander Karpovtsev!
Igor Korolev!
esetleg aki még nem hallotta volna!
http://www.nemzetisport.hu/jegkorong/lezuhant-a-lokomotiv-jaroszlavl-gepe-2093941
Rest in peace!
Pavel Demitra!
Ruslan Salei!
Alexander Karpovtsev!
Igor Korolev!
2012. április 15. 12:58
hajrá srácok!mindent bele hogy meglegyen a feljutás!
2026. május 27. 21:56
|
Stefanproúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 26.05.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 564526 offline
|
Egy barátom ajánlotta ezt az oldalt, amikor a megbízható online játék lehetőségekről beszélgettünk. Kíváncsi lettem, ezért utánanéztam a véleményeknek. A betmatch – https://betmatch-kaszino-hu.com/ – regisztrációja gyors volt, és a felület is tetszett. Nem volt semmi probléma, a kifizetésem is időben megérkezett. Magyar játékosok számára is ajánlom, mert egyszerű és átlátható.
Ma, 08:59
|
John Weakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: Ma, 08:51 Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 566109 offline
|
Én is hatalmas rajongója vagyok a magyar jégkorong-válogatottnak, már évek óta követem a srácok minden lépését. Mindig lenyűgöz az a szív és akaraterő, amit a jégen mutatnak, akármilyen nehéz ellenféllel is néznek szembe. Igazi büszkeség látni a folyamatos küzdeni akarásukat!
Különösen a Kazahsztán elleni összecsapások maradtak meg bennem élénken. Azok a meccsek valahogy mindig hihetetlenül izgalmasak, kemények és a végsőkig kiélezettek. Mivel nagyon szeretem előre kielemezni a találkozókat és a statisztikákat, a korongbedobás előtt általában a mostbet felületén szoktam böngészni a szorzókat és az esélyeket, mert ez remekül segít felmérni a két csapat aktuális erőviszonyait és formáját.
Bízom benne, hogy a következő tornán is megmutatjuk a világnak, mire vagyunk képesek, és sikerül újra meglepetést okoznunk. Én biztosan ott leszek a képernyő (vagy remélhetőleg a lelátó) előtt, és tiszta erőből szurkolok a csapatnak.
Hajrá, magyarok!
Különösen a Kazahsztán elleni összecsapások maradtak meg bennem élénken. Azok a meccsek valahogy mindig hihetetlenül izgalmasak, kemények és a végsőkig kiélezettek. Mivel nagyon szeretem előre kielemezni a találkozókat és a statisztikákat, a korongbedobás előtt általában a mostbet felületén szoktam böngészni a szorzókat és az esélyeket, mert ez remekül segít felmérni a két csapat aktuális erőviszonyait és formáját.
Bízom benne, hogy a következő tornán is megmutatjuk a világnak, mire vagyunk képesek, és sikerül újra meglepetést okoznunk. Én biztosan ott leszek a képernyő (vagy remélhetőleg a lelátó) előtt, és tiszta erőből szurkolok a csapatnak.
Hajrá, magyarok!
Kapcsolódó sztárok
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.