November 13-án kiderül, kik nyerik a WEBHungary versenyt, majd Hoolie és csapata megünneplik az új online televízió elindulását, ahol rengeteg sztárvendég fog részt venni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan WEBHungary és MosaicTV nyitóbuli!
2010. november 07. 12:34
2010. november 07. 12:51
Idézet (Dargo9 @ 2010.11.07. 12:50)
KIK EZEK? Vagy csak én vagyok elmaradott?
Ez a magyar elit. Szánalmas.
2010. november 07. 14:42
Szerintem fergeteges party lesz ismét, én nagyon jót fogok bulizni!
2010. november 07. 15:12
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Én kaptam Hoolie-tól facebookon meghívót, hogy menjek, de nem hiszem, hogy fogok. Az pedig, hogy ezekkel a "sztárokkal" próbálják felhívni az ember figyelmét... -.-"
2010. november 07. 15:17
Ha kaptál meghívót, ott a helyed! Én esküszöm kíváncsi vagyok Kiszel Tündére, hogy milyen élőben. De állítom intelligensebb, mint azok az emberek, akik össze-vissza fikáznak mindenkit.
2010. november 16. 14:58
Pici nikxikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 138704 offline |
De jo aki mehet én engem meg elsem engednek ha mehetnék is -.-
én eszt ecert meg néztem youtubén nagyon jo volt látam nagyon tudnak bulizni
én eszt ecert meg néztem youtubén nagyon jo volt látam nagyon tudnak bulizni
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.