Teltházas koncert, kiürített jegyiroda, sikítozó rajongók, totális őrület... ezzel jellemezhető a tegnapi Lady GaGa koncert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady GaGa fergeteges koncertet adott hazánkban
2010. november 08. 18:08
2010. november 08. 18:12
|
|
Beautyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 138200 offline
|
Biztos fülsüketítő koncert lehetett,sajnos erre a koncertre nem jutottam el,de el tudom képzelni,hogy Gaga fergeteges bulit csapott.
Oké
Idézet
nyers hús helyett egy átlátszó plasztikruhában, a mellbimbóját fehér ragtapasszal
Oké
2010. november 08. 18:13
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
sajnos nem voltam ott mert drága volt a jegy.. és akkora fan nem vagyok hogy a pénzt erre költsem.. inkább gyűjtök egy OneRepublic koncertre vagy hasonlókra
2010. november 08. 18:19
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
jó volt
2010. november 08. 18:21
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
nagyon el akartam menni de nem lehetett
2010. november 08. 18:22
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet
Gagát többször is kapcsolták a koncert alatt Madridból, mivel épp tegnap este volt az MTV EMA gála, amin 3 díjat is kapott, amit ezen a módon vehetett át. Az élő videókapcsolás állítólag nem volt egy könnyű feladat, de a magyar szakemberek ezzel is megbírkóztak.
Szokásához híven polgárpukkasztó öltözékben, de ezúttal nyers hús helyett egy átlátszó plasztikruhában, a mellbimbóját fehér ragtapasszal, köszönte meg a díjakat, majd azonnal folytatta élő koncertjét.
Szokásához híven polgárpukkasztó öltözékben, de ezúttal nyers hús helyett egy átlátszó plasztikruhában, a mellbimbóját fehér ragtapasszal, köszönte meg a díjakat, majd azonnal folytatta élő koncertjét.
Most akkor mi van?!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: