16 év után újra együtt lép színpadra az öt pasi, ezenkívül új klipet is készítettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra hódít a Take That
2010. november 09. 11:33
|
|
Haylievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.14. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 125046 offline
|
'Monster Boy
Egy az ki ez a banda?????-- 90es években volt az egyik legmenőbb fiú banda, és most újra összeálltak:) vagyis jó pár éve, csak Robbie Williams nélkül:D most Rob újra csatlakozott mint ahogy a cikkben is írták:D én spec imádom őket:D
Egy az ki ez a banda?????-- 90es években volt az egyik legmenőbb fiú banda, és most újra összeálltak:) vagyis jó pár éve, csak Robbie Williams nélkül:D most Rob újra csatlakozott mint ahogy a cikkben is írták:D én spec imádom őket:D
2010. november 09. 11:36
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Köszi a cikket!
Már nagyon várom az albumot
De még mindig abban reménykedem, hogy nem csak Robbie körül fog forogni az egész. Nagyot csalódnék bennük, ha a többiek nem kapnak saját számot
Arra van az adatlapjuk, hogy megtudd.
Már nagyon várom az albumot
Idézet (Monster Boy @ 2010.11.09. 10:24)
Egy az ki ez a banda??
Arra van az adatlapjuk, hogy megtudd.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 09. 11:45
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Most nem azért, de nem hiszem hogy a TT azért ad ki új lemezt mert elfogyott a pénzük, mivel ők már 2006 óta folyamatosan működnek...
Ráadásul llemezeladási rekordokat döntöttek meg.
Ez nem a Backstreet Boys, azok visszatérnek évente egy dal erejéig...
Már várom a lemezt, a The Flood nagyon tetszik:)
Ráadásul llemezeladási rekordokat döntöttek meg.
Ez nem a Backstreet Boys, azok visszatérnek évente egy dal erejéig...
Már várom a lemezt, a The Flood nagyon tetszik:)
Fuller
2010. november 09. 14:30
|
|
dodookacsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 41 Azonosító: 135371 offline
|
imádom a TT-t, Robbie-t meg pláne, de nem akarom, hogy szegényből megint táncoló majom legyen. azt akarom, hogy turnézzon egyedül, és ott tomboljak a koncertjén... örülök, hogy kibékültek és összeálltak megint, de nekem inkább Robbie kell, mint Robbie + 4 pasi... Ő Robbie Williamsként valaki, és nem mint a "az a helyes pasi a TT-ből"... attól még szeretem őket, de nem akarom, hogy Robbie most megint eltűnjön, mint szólóénekes, mert a régiúj bandával lóg... remélem nem ez fog történni...
The Flood(L)
2010. november 09. 15:12
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Én Robbie nélkül is szerettem a Take That-et, de azért örülök, hogy ismét visszaállt a régi formáció. Szerintem nem lesz az, hogy Robbie ismét csak egy "helyes pasi lesz a TT-ből", mert már szólóban is megismerte a világ, inkább az a kérdés fog sokszor elhangzani főleg a fiatalabb korosztály szájából, hogy "ki az a négy pasi mellette?" Mert napjainkban a Robbie Williams név sokkal ismertebb lett, mit a Take That.
2010. november 09. 16:07
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Imádom őket, jó, hogy újra együtt vannak.
2010. november 09. 16:21
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
A kilencvenes években nekem is nagy kedvenceim voltak. Főleg Marc. Sajnáltam hogy feloszlottak. Kíváncsi vagyok most meddig bírják ki egymást!!!!!
2010. november 09. 16:22
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Robbie az egyik legnagyobb brit előadóművész, csak szólózzon. Nem örülök, hogy újra a TT tagja. Ő lépett ki és a visszatérésben sem vett részt, most akkor miért? Régen öten voltak jók, most négyen. Nélküle lett sikeres a TT újra, az elején kellett volna csatlakozni, vagy bejön vagy nem. Már ez a vetkőzve népszerűsítek se tetszett, nincs erre szüksége a bandának.
Tetszik a Flood, de más, mint az előző dalok, kíváncsi leszek az egész albumra, na meg arra, hogy hogy lesz a számok felosztása...
Most még ez a véleményem, de szeretném, hogy az album és a turné után pozitív csalódásban legyen részem.
Azért én nem csak annak a "4 pasinak" hívnám őket, hisz nagyon sikeresek és rekordot is döntöttek. A táncoló majom no comment, főleg úgy, hogy Robbie a "legidiótább" közülük.
Tetszik a Flood, de más, mint az előző dalok, kíváncsi leszek az egész albumra, na meg arra, hogy hogy lesz a számok felosztása...
Most még ez a véleményem, de szeretném, hogy az album és a turné után pozitív csalódásban legyen részem.
Idézet (dodookacsa @ 2010.11.09. 14:30)
imádom a TT-t, Robbie-t meg pláne, de nem akarom, hogy szegényből megint táncoló majom legyen. azt akarom, hogy turnézzon egyedül, és ott tomboljak a koncertjén... örülök, hogy kibékültek és összeálltak megint, de nekem inkább Robbie kell, mint Robbie + 4 pasi... Ő Robbie Williamsként valaki, és nem mint a "az a helyes pasi a TT-ből"... attól még szeretem őket, de nem akarom, hogy Robbie most megint eltűnjön, mint szólóénekes, mert a régiúj bandával lóg... remélem nem ez fog történni...
The Flood(L)
Azért én nem csak annak a "4 pasinak" hívnám őket, hisz nagyon sikeresek és rekordot is döntöttek. A táncoló majom no comment, főleg úgy, hogy Robbie a "legidiótább" közülük.
Eve87
2010. november 09. 17:36
|
|
dodookacsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 41 Azonosító: 135371 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.11.09. 16:22)
Jó, csak azért hívtam +4 pasinak, mert köztük olyan... de külön-külön mindegyik jó... Mármint Rob külön és TT is külön Markkal, Garyvel, Jasonnel, Howarddal. De együtt szerintem egy kicsit olyan Rob + a 4 pasi...
De egyébként teljesen egyetértek.
2010. november 10. 12:18
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (dodookacsa @ 2010.11.09. 17:36)
Jó, csak azért hívtam +4 pasinak, mert köztük olyan... de külön-külön mindegyik jó... Mármint Rob külön és TT is külön Markkal, Garyvel, Jasonnel, Howarddal. De együtt szerintem egy kicsit olyan Rob + a 4 pasi...
Oké, csak félre érthető volt.
Idézet (London Tipton @ 2010.11.09. 21:05)
Újra hódít a Mi? Nem ismerem őket. 
Google, adatlap vagy csak egyszerűen ne itt gyűjtsd a hozzászólásaid számát. Köszi.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.