Lady Gagát megfenyegették
2010. november 13. 20:45
Lehet valaki imádni is és utálni is, de csak keretek között. Szerintem minden hétre jut 4-5 ilyen levél sztáronként. Hát igen, sok a beteg elme.
2010. november 14. 14:58
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
ez egy elmebeteg ember én nagyon szeretem Lady-t de sose ölném meg még azért sem mert én megakarok halni. Anastasia nem vehetiel a többi szörnyecskéktől a megtestesítő nőt !!
2010. november 14. 18:09
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
ez a diáklány idióta
2010. november 15. 15:30
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Ez tényleg nem normális! Két marha nagy pofon kéne neki a szüleitől, és rögtön tudná, hogy merre, hány óra! Szerintem csak feltűnést akar kelteni, semmi több! Akinek komoly a szándéka, az általában nem szokta hangoztatni a tervét, csak hirtelen megteszi. Szóval ennek a csajnak vagy beteges imádata van, vagy hihetetlenül el van nyomva a környezetében... De baromi rosszul próbál kitörni...
Ettől függetlenül nagyon féltem Gagát az ilyen eszetlenektől, és nagyon bízom benne, hogy tényleg vigyáznak rá! Nem szeretném, hogy baja essen!
2010. november 15. 21:03
hát ez a lány még őrültebb mint gaga!hát ha valakiről tudnám,hogy ilyenőrült, akkor hívnám a zsarukat!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: