Starity

Kiesett a Non Stop az X-Faktorból

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 13. 23:18 #61
gillanyi13
gillanyi13
visszatérő vendég

Státusz♥Nikolas♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 256
Csatolások: 27
Azonosító: 64594
Idézet (CandUs @ 2010.11.13. 22:59)
Ildi mentoráltjai közül Norbi az, aki showt tud csinálni, de énekelni nem nagyon. (de azért imádom, hajrá Norbi), a kisebbik Vastag gyereknek jó hangja van, de sokszor úgy érzem, mintha a bátyja kicsinyített mása lenne.. Nikolasznak van hangja, bár unalmas. Most is a színpadon Sex Bomb-ot énekel, és azt éreztem, elalszom. Nem azért, de ha a Tom Jones-os verziót hallom, tombolok, de így?!

Amúgy nemtom te mit néztél de a sex bombot a Vastag Csaba adta elő!(akit mellesleg utálok) Nikolas 4ever
2010. november 13. 23:19 #62
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Idézet (raspberry @ 2010.11.13. 23:11)
A Non stop nagyon jó volt, tényleg színes egyéniségek voltak, de ha ők nyerték volna meg a verseny milyen lemezt adtak volna ki? Szerintem nekik nem az való, hogy mindig ugyanazt nyomják le pl. egy koncerten. Mindig mások. Inkább egy hajón tudom őket elképzelni ahol minden este műsort adnak, vagy egy klubban de hogy milyen lemezt adnának ki, milyen dalokkal arra kíváncsi lennék. Nem kis munka lehetett hétről-hétre egy dalt teljesen átformálni, megtanulni, összehangolni a közös munkát szóval le a kalappal.
Pontosan, engem irritál, hogy minden műsorba ilyen drámai.
Illetve ma megkellet volna mondania Norbina, hogy nem volt olyan jó, nem feltétlenül csak dicsérni kell a mentoráltjait a negatív kritika is lehet építő jellegű és szükség is van rá. Ne azt kell hallaniuk hogy így vagy jó, remek van mert mindenkinek van hova fejlődni (persze ez nem csak Ildikóra értendő)

A Non Stop témával teljesen egyetértek, egyszerűen lemez szinten aligha tudom elképzelni őket, tipikusan olyan banda, aki koncertezni jár ide-oda. Király L. Norbi is pontosan ilyen, csak ő már adhatna ki lemezt, de szigorúan DVD-vel egybekötve, ill. csak DVD-t, mert egyszerűen látni kell, amit csinál.

Abban meg biztos lehet mindenki, hogy Keresztes Ildikó mond ám negatív kritikákat, csak az élő adásban meg szűnik létezni a józan esze valamelyest (bocsi), és istenít mindent, ami az Ő keze alól került ki, aki pedig nem azon a véleményen van, mint Ő, azt lehurrogja, vagy orvoshoz küldi.
2 felhasználónak tetszik: Fuller, Pandus
2010. november 13. 23:25 #63
molny
molny
új tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 132470
Szerintem a mai volt a legjobb műsor eddig...mondjuk Norbi nem annyira tetszett, de Dorka és Tomi fejlődtek, a többiek pedig nagyon ügyesek voltak...smileeee.gif
2010. november 13. 23:27 #64
löjtőke
löjtőke
új tag
Hozzászólás: 37
Csatolások: 0
Azonosító: 135034
Ádáááám.. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: cassy*
2010. november 13. 23:27 #65
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

StátuszI chew gum and smoke in your face, I'm absurd.
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 31
Azonosító: 136706
Én nagyon sajnálom,hogy Ők estek ki,de azt mégjobban,ha Nikolasz esett volna ki!Én még mindig azt gondolom,hogy a továbbjutók között van egy olyan személy,akinek semmi keresnivalója nincs ott!(majd,ha kiesik,elmondom,hogy kire gondolok)Sokszor olyanok párbajoznak akiknek nem kéne és akik pedig pocsékok voltak,kapnak még1 esélyt,hogy bizonyítsanak,az az nem kell párbajozniuk.Néha igazságtalannak tartom azt,hogy a zsűri dönt,de inkább ez a négyes zsűri döntsön,mint hozzá nem értő,csak magyarázni képes emberek(friderikusz a megasztárból)
Én csak azt remélem,hogy az X-faktort olyan fogja megnyerni,aki meg is érdemli!smileeee.gif
2010. november 13. 23:28 #66
álmodozó
álmodozó
visszatérő vendég

Státusz=)
Hozzászólás: 409
Csatolások: 11
Azonosító: 129391
Éreztem hogy ők fognak kiesni...
2 felhasználónak tetszik: cassy*, duracell
2010. november 13. 23:34 #67
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Ezt komolyan nem hiszem el... reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
Ez a párbaj elmehetett volna egy döntőnek is!És ezt komolyan gondolom...emberek hol a fületek???Takács Nikolas és Non Stop?? mellow.gif blink.gif 110.gif
Még mindig nem tudom felfogni,hogy a Non Stop esett ki...van 1-2 olyan ember akinek semmi keresnivalója ebben a műsorban!!!Biztos vagyok abban,hogy nem utoljára láttuk a fiúkat!!! thumbsup.gif
Csak így tovább és Non Stop 4ever!!! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Grace Benning, Pandus
2010. november 13. 23:35 #68
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2085
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Amit Norbi csinál az személy véleményem szerint minden, csak nem ének. Eddig a számválasztások miatt talán nem volt annyira feltűnő, hogy egyszerűen csak ordít a mikrofonba. Hát ma tisztán lehetett hallani, hogy az énekléshez semmi tehetsége sincs. Én sem értem, Ildi miért ragaszkodik annyira hozzá, bár azt sem értem, mit keres egyáltalán a mezőnyben. Persze oké, hogy jól el tudja adni magát - de egy ilyen műsorban ez kit érdekel? Engem speciel egy tehetségkutatóban a tehetségek érdekelnek és nem azok, akik mókulnak valami vicceset a színpadon és akkor most ők a tutik, rájuk kell szavazni... mad.gif
A Non Stop fergetes volt, nem értem mi történt a szavazók körében, hogy őket hagyták párbajra és végül kiesni... sad.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Grace Benning, cassy*
2010. november 13. 23:36 #69
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

klarii09:
Ugyanezt gondolom Én is,vannak akiknek semmi keresnivalója nincs itt és még mindig itt vannak,azok akik pedig tehetségesek meg kiesnek,mint most a Non Stop!sad.gif
2010. november 13. 23:38 #70
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.11.13. 23:27)
Én nagyon sajnálom,hogy Ők estek ki,de azt mégjobban,ha Nikolasz esett volna ki!Én még mindig azt gondolom,hogy a továbbjutók között van egy olyan személy,akinek semmi keresnivalója nincs ott!(majd,ha kiesik,elmondom,hogy kire gondolok)Sokszor olyanok párbajoznak akiknek nem kéne és akik pedig pocsékok voltak,kapnak még1 esélyt,hogy bizonyítsanak,az az nem kell párbajozniuk.Néha igazságtalannak tartom azt,hogy a zsűri dönt,de inkább ez a négyes zsűri döntsön,mint hozzá nem értő,csak magyarázni képes emberek(friderikusz a megasztárból)
Én csak azt remélem,hogy az X-faktort olyan fogja megnyerni,aki meg is érdemli!smileeee.gif

Amit leírsz, hogy kap valaki még egy esélyt, az nem a zsűri "igazságtalansága" miatt van, hanem amiatt, hogy a nézők háromnegyede szavaz kb. azért, mert hogy az XY milyen jóképű, helyes gyerek.
1 felhasználónak tetszik: gillanyi13
2010. november 13. 23:41 #71
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

Liafen:
Hát sajnos igen,ugyan ez van más tehetségkutatókban is és ez szerintem elég sajnálatos,hogy egyesek nem az alapján döntenek,hogy ki-milyen tehetséges,hanem,hogy hogyan néz ki!
2010. november 13. 23:53 #72
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Én is nagyon sajnálom, hogy a srácok estek ki. Nagyon jók voltak egész idő alatt. Azt én is sajnálom, hogy ma pont Nicholasszal párbajoztak, mert ha Norbival lettek volna, lehet hogy bent maradnak.
Norbira hiába mondják, hogy egyéniség, hangja nem nagyon van. A Non Stop sokkal színesebb repertoárral büszkélkedhet.
Olvastam az egyik After-X sms-ében, hogy Ádám miatt estek ki, aki nagyon nagyképű. blink.gif
Nem tudom, hogy ennek az smsnek az írója milyen csatornát és műsort nézett. Azért lenne nagyképű, mert mosolyog? Bakker, akkor én is az vagyok, méghozzá nagyon. rohog.gif
2010. november 14. 00:01 #73
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Bessie ezt az sms- én is olvastam...azt írta,hogy a nagyképű Ádám miatt volt a bukás...sztem meg az Ádám egy iszonyat aranyos és szerény fiú és ez már akkor kiderült mikor az apukája benne volt a műsorban!Sztem az sms írója fiú volt aki igen csak irigy Ádámra,de ez nem meglepő...hiányozni fognak a fiúk!!! sad.gif sad.gif sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. november 14. 00:03 #74
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
végre kiestek nem voltak jók
2010. november 14. 00:08 #75
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Nagy kár értük, mert valóban nagyon tehetségesek voltak, de hát ilyenek a magyarok, hogy a szart bent hagyják a jót, meg hagyják veszni! sad.gif
2010. november 14. 00:12 #76
vadcsaj
vadcsaj
visszatérő vendég

Státusz2012 Viszlát! 2013 ÜDV! ♥
Hozzászólás: 190
Csatolások: 6
Azonosító: 131440
végre
2010. november 14. 00:12 #77
vdcsalanka
vdcsalanka
visszatérő vendég

Státusznyakig ülök a gangeszben....
Hozzászólás: 352
Csatolások: 20
Azonosító: 131272
én nagyon sajnáltam, hogy Ők estek ki sad.gif de annak viszont nagyon örülök, hogy megígérték nem most hallottuk őket utoljára wink.gif
2010. november 14. 00:19 #78
- törölt felhasználó -    
Kár hogy kiestek de bent maradt a kedvencem Nikolas
2010. november 14. 00:26 #79
- törölt felhasználó -    
Amiért Veca egyáltalán a műsorban van, akkor már sejtettem, amikor pedig Szabó Mariann kiesett, már biztos voltam benne, hogy nincs igazság.

Vecának őrületesen jó hangja van, de ez ehhez nem elég. Ehhez kell kisugárzás, az az X. És az az X Vecában nincs meg, mert emberileg annyira idegesít hogy addig ütném még lélegzik. Nem vagyok rá féltékeny, csupán gyűlölöm hogy minden műsorban nyavalyogna és bőgnie kell. Megjátssza magát, és ez elnyomja a tehetségét. Amúgyis folyton nyávog. Már az irritál ha a nevét meghallom.
2010. november 14. 00:30 #80
trixy525
trixy525

Státusz♥♥Twilight♥♥Vampires♥♥Immortals♥♥Supernaturals♥♥ www.twilightsagaonline.mlap.hu
Hozzászólás: 557
Csatolások: 109
Azonosító: 130902
kár hogy kiestek sad.gif hiányozni fognak a szombat esti rutinból :S
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok