Idézet (raspberry @ 2010.11.13. 23:11)
A Non stop nagyon jó volt, tényleg színes egyéniségek voltak, de ha ők nyerték volna meg a verseny milyen lemezt adtak volna ki? Szerintem nekik nem az való, hogy mindig ugyanazt nyomják le pl. egy koncerten. Mindig mások. Inkább egy hajón tudom őket elképzelni ahol minden este műsort adnak, vagy egy klubban de hogy milyen lemezt adnának ki, milyen dalokkal arra kíváncsi lennék. Nem kis munka lehetett hétről-hétre egy dalt teljesen átformálni, megtanulni, összehangolni a közös munkát szóval le a kalappal.
Pontosan, engem irritál, hogy minden műsorba ilyen drámai.
Illetve ma megkellet volna mondania Norbina, hogy nem volt olyan jó, nem feltétlenül csak dicsérni kell a mentoráltjait a negatív kritika is lehet építő jellegű és szükség is van rá. Ne azt kell hallaniuk hogy így vagy jó, remek van mert mindenkinek van hova fejlődni (persze ez nem csak Ildikóra értendő)
A Non Stop témával teljesen egyetértek, egyszerűen lemez szinten aligha tudom elképzelni őket, tipikusan olyan banda, aki koncertezni jár ide-oda. Király L. Norbi is pontosan ilyen, csak ő már adhatna ki lemezt, de szigorúan DVD-vel egybekötve, ill. csak DVD-t, mert egyszerűen látni kell, amit csinál.
Abban meg biztos lehet mindenki, hogy Keresztes Ildikó mond ám negatív kritikákat, csak az élő adásban meg szűnik létezni a józan esze valamelyest (bocsi), és istenít mindent, ami az Ő keze alól került ki, aki pedig nem azon a véleményen van, mint Ő, azt lehurrogja, vagy orvoshoz küldi.