már nem azért de van borsóleves borsó nélkül???
ennyit a sorozat részéről...
a második feléről pedig annyit, hogy a Disney több pénzt köszönhet Deminek, mint amennyit belefektetett...És ha Mileyval kibírták a dolgoztást, annak ellenére, hogy róla más hírek terjengtek, akkor Demivel sem lehet egy csepp szem bajuk sem.
Demi nem tér vissza a műsorába
2010. november 15. 16:28
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Ezt nem várnám a Disneytől! Amúgy melyikünk ne menne rehabilitációra?? Komolyan nem értem hogy üldözheti valaki ennyire a pénzt! Ez már abnormális! Szegény Demi! Ha én elmegyek a suliból két hónapra rehabilitációra kicsapnak???Na ez a ZÉRO TOLERANCIA!
2010. november 15. 16:32
„A folytatás attól függ, hogyan állnak majd az emberek Demihez, miután kijön a kórházból. A Disney ugyanis általában nem fektet pénzt olyan sztárokba, akiknek a hírét megtépázta az élet."
Nekem nem így tűnik.
Nekem nem így tűnik.
2010. november 15. 16:34
Ezt nem vártam, hogy a Disney Channel ilyen szemét lesz Demi-val! Remélem Demi 1 rajongót sem veszít!
2010. november 15. 16:35
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
1. Kevesebb pénzt fektettek Demibe, mint amennyit nyertek vele
2. Ha ezért, márpedig ezért fogják kitenni, akkor ez rossz fényt vet majd rájuk. Így pedig kevesebben vagy kevesebbet fogjuk nézni a Disneyt! Ezzel erősen megcsappan a nézettség. Kevesebb bevétel lesz... Akkor majd nézhetnek!
2. Ha ezért, márpedig ezért fogják kitenni, akkor ez rossz fényt vet majd rájuk. Így pedig kevesebben vagy kevesebbet fogjuk nézni a Disneyt! Ezzel erősen megcsappan a nézettség. Kevesebb bevétel lesz... Akkor majd nézhetnek!
2010. november 15. 16:36
1.szerintem ez kamu
2.Deivel nemrég beszéltem és alérdeztem hogy van azt mondta még nem jol de ne aggódjak jol lessz
3.a főszereplő Sonny (Demi) és a műsor neve is az ő neve szóval nem lenne értelmes Sonny a sztárjelölt nevet adni a sorozatnak ha nincsen benne Sony
2.Deivel nemrég beszéltem és alérdeztem hogy van azt mondta még nem jol de ne aggódjak jol lessz
3.a főszereplő Sonny (Demi) és a műsor neve is az ő neve szóval nem lenne értelmes Sonny a sztárjelölt nevet adni a sorozatnak ha nincsen benne Sony
2010. november 15. 16:40
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
najó! nagyon remélem h ez nemigaz! Demi nélkül a Sonny? ki volt az a hülye aki ezt kitalálta?
2010. november 15. 16:42
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Neee.
Ő a legjobb a sorozatban.
2010. november 15. 16:44
1. nem lehet, hanem biztos kamu!
2. Ha Demi nincs benne, akkor az nem "sony wich a chance" , hanem mit tudom én, "Tawni wich a chance"!
Igaz sokan nem hiszik el, mert sok adatot tudok, de nem nézem a Disney-t, töröltem az adásprogramból, de mint pl. A WoWP-ot és a Sony a sztárjelöltöt néztem a neten! jah, és:
3.Demi egyáltalán azt mondta, hogy szeretne visszatérni minnél hamarabb a sorzatba! Az egyikk cikben van is erről szó, bár nem tudom melyikban!
2. Ha Demi nincs benne, akkor az nem "sony wich a chance" , hanem mit tudom én, "Tawni wich a chance"!
Igaz sokan nem hiszik el, mert sok adatot tudok, de nem nézem a Disney-t, töröltem az adásprogramból, de mint pl. A WoWP-ot és a Sony a sztárjelöltöt néztem a neten! jah, és:
3.Demi egyáltalán azt mondta, hogy szeretne visszatérni minnél hamarabb a sorzatba! Az egyikk cikben van is erről szó, bár nem tudom melyikban!
2010. november 15. 16:48
"A Disney ugyanis általában nem fektet pénzt olyan sztárokba, akiknek a hírét megtépázta az élet."
-Nah ha ilyet mondana egy Disney-s akkor arról nem tom hogy mit higyek és ezzel sztem sokan vannak. Egyáltalán hogy juthat eszükbe ilyent mondani!? Ez biztosan kamu! (ez nem a cikk írójának szólt Ő/te csak leírta/d.
-Nah ha ilyet mondana egy Disney-s akkor arról nem tom hogy mit higyek és ezzel sztem sokan vannak. Egyáltalán hogy juthat eszükbe ilyent mondani!? Ez biztosan kamu! (ez nem a cikk írójának szólt Ő/te csak leírta/d.
2010. november 15. 16:50
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
nekem ebből valamiért az jött le, hogy a Disney egy konkrét sztárgyár, ami a tökéletességre törekszik és Demit "selejtként" félreteszik...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 15. 16:52
Deminek szerintem nem kellene visszaszereznie az emberek bizalmát hiszen el sem vesztette! Örüljenek neki, hogy időben elment orvoshoz! Szemét a Disney!
2010. november 15. 16:58
de demi nem is kokainos se nem szeszgyáros
) akkor meg nem tudom mi baja van egy pár rajongónak nem olvasták nerégi cikket minden kamu volt és Demi szóvivje tisztázott mindent
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.