A reklámot tilos fél nyolc előtt sugározni a brit tévéadókon. A szülők fel vannak háborodva.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betiltották Beyoncé parfümreklámját
2010. november 18. 15:26
2010. november 18. 15:28
Szánalom, és szánalmas! Nincs kivetnivaló a reklámban, igaz Beyoncé kicsit erotikus, és a sugallata is "erotizmus", dehát ez a reklám olyan mint a többi, és ha a gyerekek meglássák mi lessz? Ők is simogatni fogják magukat
2010. november 18. 15:29
Hátez! Én már rengeteg ilyen reklámot láttam, azokat bezzeg nem tiltották be!
2010. november 18. 15:31
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Nekem nagyon tetszik a reklám, már láttam régebben. Nem annyira erotikus, de azért a zene rátesz egy lapáttal.
Egyébként is a parfüm neve HEAT! Most a szülők nem várhatják el, hogy Beyonce egy virágos réten futkározzon pónilovakkal.
Egyébként is a parfüm neve HEAT! Most a szülők nem várhatják el, hogy Beyonce egy virágos réten futkározzon pónilovakkal.
1 felhasználónak tetszik:
AdamLambertrulz
2010. november 18. 15:32
A britek mindenen felháborodnak. 
Szerintem semmi kifogásolnivaló nincs benne. Ha meg ennyire zavarja a drága szülőket, meg kéne vágni, hogy csak az eleje és a vége legyen benne. Nálunk is úgy adják.
Szerintem semmi kifogásolnivaló nincs benne. Ha meg ennyire zavarja a drága szülőket, meg kéne vágni, hogy csak az eleje és a vége legyen benne. Nálunk is úgy adják.
2010. november 18. 15:37
Mexikóban pl. a 90-es évek elején még videó sem kellett, hogy betiltsanak számokat... azért betiltották őket, mert erotikus volt a szövegük (durva szavak nélkül!).
2010. november 18. 15:39
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.18. 15:37)
Mexikóban pl. a 90-es évek elején még videó sem kellett, hogy betiltsanak számokat... azért betiltották őket, mert erotikus volt a szövegük (durva szavak nélkül!).
Ha most is és mindenhol a világon ilyen lenne a helyzet, akkor Lady Gaga és az énekesnők háromnegyede nem lenne sehol sem.
2010. november 18. 15:40
Idézet (Dancsy @ 2010.11.18. 15:39)
Ha most is és mindenhol a világon ilyen lenne a helyzet, akkor Lady Gaga és az énekesnők háromnegyede nem lenne sehol sem. 
Hát kb. így van. Thalía egyik számában azt énekli, hogy "szőlő ízű a nyálad" (és hasonlókat), ezért betiltották a számot 1990-ben.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. november 18. 15:43
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12642 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
A brittek ilyen téren kretének, képesek voltak kivágni több fél perces jelenetet egy Charles Bronson westernfilmből, mert a filmen lelőttek pár lovat (nem igaziból) - ezért lázadozni kezdtek az állatvédők és kivágatták a jeleneteket.
Ebben a reklámban semmi olyan nincs ami ne lenne benne 10ból 9 videoklipben vagy másik reklámban. A hiradóban meg mutogatják a mészárlásokat, gyilkosságokat és háborúkat - az nem baj senkinek ...
Ebben a reklámban semmi olyan nincs ami ne lenne benne 10ból 9 videoklipben vagy másik reklámban. A hiradóban meg mutogatják a mészárlásokat, gyilkosságokat és háborúkat - az nem baj senkinek ...
2010. november 18. 15:43
xxangi20xx igazad van. Amúgy nálunk is meg van vágva, és ezt azért a britek is megtehetnék. Ettől fogva meg több más reklám is bekerülhetne a névtelen csatornába.
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.