Rihanna egy iskolás csoporttal találkozott a napokban, mely eseményre viszont egy „Fuck you” feliratú nyaklánccal érkezett meg. Az amerikai szülők persze mélységesen fel voltak háborodva az eset miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna nyaklánca felháborította a szülőket
2010. november 18. 21:56
2010. november 18. 21:59
"reklámozza durva feliratú nyakláncát" :'D Hát ezen besírtam a röhögéstől komolyan. Az amerikai szülők minden szarba bele akarnak halni. Szánalmas.
2010. november 18. 22:00
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Nekem is kell ilyen.
A szülők már mindenért fel vannak háborodva.
Aki kicsi, nem érti, hogy mi van oda írva. Aki meg érti, az előtt már nincs mit titkolni.
A szülők már mindenért fel vannak háborodva.
Aki kicsi, nem érti, hogy mi van oda írva. Aki meg érti, az előtt már nincs mit titkolni.
1 felhasználónak tetszik:
Lucy-chan
2010. november 18. 22:01
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Nekem is kéne egy ilyen nyaklánc!
Valamilyen szinten megértem a szülőket,mert tényleg nem kellett volna ilyen viselni gyerekek előtt,vagy vette volna le addig.
De szerintem ezek a gyerekek már láttak/hallottak ennél keményebbet is,mint azt,hogy "Fuck You" !
Valamilyen szinten megértem a szülőket,mert tényleg nem kellett volna ilyen viselni gyerekek előtt,vagy vette volna le addig.
De szerintem ezek a gyerekek már láttak/hallottak ennél keményebbet is,mint azt,hogy "Fuck You" !
2010. november 18. 22:06
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline |
hát én megértem a szülők felháborodását. Rihannának példát kéne mutatnia, sok kis lányka róla vesz példát. Meg amúgy is nem értem h mért kell ilyen direktes provokációval felhívnia magára a figyelmet. a Zenével kapcsolatban beszéljenek inkább róla...szerintem
2010. november 18. 22:15
o.m.g! Ezen fennakadni!? a Legöbb még enm is tud olvasni! Amúgy meg megnyugtatom a szülőket: Már ilyen korban rég elkeztek káromkodni! Sőt! De nekem az egészbe a nyaklányc tetszett a legjobban! Én is csináltatok valami ilyesmit! Csak nekem konkrét személy lesz ráírva és atlán durvább is mint az hogy "Fuck You". Amyúgy meg én angol óra elött kiabáltam ki a folyosóra 3.-ban
2010. november 18. 22:22
wááá...behalok...amúgy manapság már mindenki ismeri ezt a szót, pláne amerikában, akimeg nem, az nem egy nyaklánc miatt fogja Én a szülők helyébe röhögnék
2010. november 18. 22:23
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
ugyanmár,mindenki azt hord amit akar,még a sztároknál is így van és könyörgöm hagyjuk már h ki mutat milyen példát...
2010. november 18. 22:23
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
tényleg nem kisiskolások előtt kellett volna ez a nyaklánc, de amúgy jóféle (Y)
2010. november 18. 22:25
Ennek a nőnek is elment az esze, pedig amikor még 18 éves kis ártatlan befutó énekesnő volt, még szimpatikus is volt...
2 felhasználónak tetszik:
kateblock,
tothbianka
2010. november 18. 22:27
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Szerintem teljesen jogos a szülők felháborodása, nem minden gyerek beszél csúnyán. Aki meg erre vág fel, az csak magát minősíti.
Rihanna gondolkozhatott volna előre, hogy gyerekekhez megy.
Rihanna gondolkozhatott volna előre, hogy gyerekekhez megy.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.