Source Code
amerikai sci-fi-thriller
Rendező: Duncan Jones
Szereplők: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright
Sztori: Colter Stevens kapitány (Jake Gyllenhaal) egy zökkenésre ébred fel egy Chicago-ba tartó vonaton. Nem tudja ki ő, nem tudja miért van a vonaton, azt sem, hogy miért tart az ominózus városba, az utasok sem tűnnek ismerősnek, de ő ismert mindenki számára. Colter utolsó emlékképe az, hogy Irakban repül egy helikopteren, most azonban úgy tűnik, valaki más életét éli. Mielőtt bármit tenni tudna, a vonaton egy bomba robban, ami mindenkit megöl…
Colter egy elszigetelt kamrában, a székhez szíjazva, katonai egyenruhájában tér magához. Még mindig nem tudja, mi történik, bár egy tiszt, Carol Goodwin (Vera Farmiga) kérdéseket tesz fel neki az emlékeiről, amikre legnagyobb megdöbbenésére tudja is a választ. Lassan tudatosul benne, hogy a “Beleaguered Castle” hadműveletben vesz részt, mielőtt azonban továbbhaladna a gondolat mentén, Goodwin elindítja a gépet, és Colter újra a vonaton találja magát, pontosan ugyanabban a helyzetben, ahogy az előbb...
Colter idővel kitalálja, hogy egyfajta szimulációs feladatban vesz részt, ahol a feladata, hogy megtalálja és semlegesítse a bombát, mielőtt az felrobbanna. Újra és újra átéli az életét kioltó robbanást, de minden egyes alkalommal előrébb halad.
Premier: 2011. Április 15.
Előzetes
Source Code (2011)
2011. január 27. 15:33
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Idézet (Fuller @ 2011.01.27. 12:47)
Poszter
Hát, nekem annyira nem jön be...
Hát, nekem annyira nem jön be...
Az ötlet jó, de a megvalósításán dolgozhattak volna még.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2011. január 27. 16:43
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Eve87 @ 2011.01.27. 15:33)
Az ötlet jó, de a megvalósításán dolgozhattak volna még.
Pont ezt akartam mondani. Tetszene a plakát csak valahogy olyan vérszegény, egysíkú... remélem jönnek még ki jobbak.
2011. július 16. 23:16
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Végre sikerült nekem eljutnom idáig, hogy meglessem ezt a filmet. Összességében tetszett, érdekes volt a cselekménye, ahogyan Sean bőrébe bújva mindig 8 perc állt a rendelkezésére, hogy megtudja, ki a robbantó és hol a bomba, majd megakadályozzon egy újabb robbanást. Persze, sajnáltam azt, hogy Colter már halott volt, és csak agyi aktivitása volt, amivel működőkepés volt a forráskódban. Számomra Colter(Sean) egyszerűen hihetetlenül jó karakter volt a filmben, ahogyan próbálta kitalálni, hogy mi történt vele, és hogy mi történt a vonaton. Persze érdekes volt a forráskód is, ahogyan fel lehetett tölteni életének utolsó nyolc percét. Számomra egy igen szép és tanulságos film volt, azonban a vége... legutoljára a Titanicon hatódtam meg ennyire, komolyan szinte zokogtam a végén, főleg ugye amikor Goodwin beleegyezett, hogy akkor hagyja elmenni Coltert, és a vonaton... mikor adott 126 dollárt annak a komikusnak, hogy 'a robbanás idején' minden tökéletes legyen, és ő pedig megcsókolta Christinát. Hihetetlenül meghatódtam annál a résznél, majd annál, mikor nem robbant fel a vonat és mégis elérkezett Goodwinhoz a forráskódban elküldött üzenet.
2011. december 01. 10:41
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Tegnap este néztem meg és nagyon tetszett. Végre nem egy unalmas tömegfilm. A történet igazán kreatív és érdekes, Jake pedig fantasztikus alakítást nyújtott (mint mindig). Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
duracell
2012. május 14. 19:05
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
2012. július 25. 14:29
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Nagyon jó film
1 felhasználónak tetszik:
alexahemingway
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.