Szerinted divat még a frufru?
2019. február 24. 17:58
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
tavaly nagyon felkapták és mivel én már korábban is szerettem volna, mindenki azt hitte, hogy nekem is csak a hype miatt van. viszont akik csak divatoztak vele a környezetemben egy idő után meg is utálták a frufrujukat, szóval lenövesztették. én azóta is töretlenül viselem és imádom. ^^
2019. július 30. 10:25
ha te szeretnél frufru-t akkor csinálj nyugottan nem muszály h divat legyen...de szerintem igen divat még a frufru
2019. július 30. 15:15
Mostanában kezd visszajönni, de egy időben "ciki" volt. Személy szerint nagyon jól tud állni, de ahhoz nem minden arcforma megfelelő.
2020. április 03. 15:43
|
|
nousernameisneededvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.27. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 275986 offline
|
Szerintem a frufru nagyon nagyon stílusos és vagány, ha nekem jól állna, és nem lenne gyorsan zsírosodó a hajtípusom, tuti én is vágatnék valamilyet magamnak
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: