Karima Adebibe - Lara Croft Photocall
2006. április 25. 10:33
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Köszi Gereb
Mivel a TR Legend domóját már végigvittem, így kijelenthetem, hogy Karima igen hasonlít az új Lara Crofthoz.
Ezen kívül még van 20 db ehhez a sorozathoz való kép, de nem merem egyszerre feltenni, mert csak egyenként tudom csatolni, és akkor szétesik a topic.
Ha van rá igény, kisebb tételszámban felrakhatom.
Mivel a TR Legend domóját már végigvittem, így kijelenthetem, hogy Karima igen hasonlít az új Lara Crofthoz.
Ezen kívül még van 20 db ehhez a sorozathoz való kép, de nem merem egyszerre feltenni, mert csak egyenként tudom csatolni, és akkor szétesik a topic.
Ha van rá igény, kisebb tételszámban felrakhatom.
2006. május 23. 12:30
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
jjj nem aktiválta magát.* Majd én.
Az eddigiek (egyet kivéve) nagyobban, plusz néhány új:
* Igaz, senki (beleértve engem is) sem vette a fáradtságot, hogy bátorítsa.
2006. május 23. 12:43
Szép ez a nő.
Nem sok Croft-modellt ismerek, csak őt meg Rhona Mitra-t. Ja, és természetesen Angelina Jolie-t.
Karima nőiesebb, mint a filmbéli Lara, akinek az arca időnként olyan kemény volt, mint a beton, viszont Jolie-ról hamarabb elhiszem, hogy képes szétrúgni az ellenfél hátsóját.
Nem sok Croft-modellt ismerek, csak őt meg Rhona Mitra-t. Ja, és természetesen Angelina Jolie-t.
Karima nőiesebb, mint a filmbéli Lara, akinek az arca időnként olyan kemény volt, mint a beton, viszont Jolie-ról hamarabb elhiszem, hogy képes szétrúgni az ellenfél hátsóját.
2006. május 23. 13:23
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(Luki @ 2006. May 23. - 12:30)
jjj nem aktiválta magát.* Majd én.
Az eddigiek (egyet kivéve) nagyobban, plusz néhány új:
Ezt biztatásnak vettem. Úgy kell Nektek * Igaz, senki (beleértve engem is) sem vette a fáradtságot, hogy bátorítsa.
Hagy ne nyissak már új topicot mindenfelé, eléggéegyedi Lara Croft.
Az első 3 képen azt a folyamatot látjuk, hogy nekikészül, öltözködik, hogy elmehessen motorozni.
2006. május 23. 13:39
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(Aribeth @ 2006. May 23. - 11:43)
És
Mondjuk, Larás HQ-t nem nagyon fogsz találni róla, de egyebet bőven (amiben nem kis szerepem van
2006. május 23. 13:48
|
jjj |
|
Idézet(Luki @ 2006. May 23. - 13:39)
És
Nell McAndrew
?
Sürgősen használd a keresőt az oldal tetején!
Mondjuk, Larás HQ-t nem nagyon fogsz találni róla, de egyebet bőven (amiben nem kis szerepem van
).
http://starity.hu/forum/topik/17289-nell-mcandrew/&hl=
2006. május 23. 13:59
Hoppá. Mea culpa.
Máris!
(vajon miért is van nagy szereped a Nell-es képek közzétételében... nem is tudom... ;-))
Máris!
(vajon miért is van nagy szereped a Nell-es képek közzétételében... nem is tudom... ;-))
2006. május 23. 14:07
|
jjj |
|
Idézet(Aribeth @ 2006. May 23. - 13:59)
Hoppá. Mea culpa.
Máris!
Máris!
Luki lényegesen több képet tett fel. Én a szakirányút.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.

0 felhasználónak tetszik: