Wolf Kati távozott az X-Faktorból
2010. november 28. 10:40
Boys18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.26. Hozzászólás: 265 Csatolások: 299 Azonosító: 91361 offline |
Nicolásnak kelett volna haza menni semmi újdonságot nem mutat szerintem abba a hangszínben énekel mindig nekem egyáltalán nem tetszik amugy meg kati volt a kedvencem kár hogy kiesett szerintem ez az x-faktor nem is a tehetségről szól mert akkor Király L. Norbit nem is tettem volna ide igazságtalan az egész műsor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. november 28. 10:48
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline |
Már nincs miért nézni az X-faktort! Kati volt az egyetlen aki mindig megtudta mutatni a tehetségét és nem voltak szinte sose ménypontjai. Őszintén Vastag familiábn mit lehet élvezni??Azt hogy imátkozósáskát játszanak, meg belenéznek aranyosan a kamerába? Vagy ott van Király L. Norbi! Ő meg csak mormogni tud meg megőrülni. Énekhangilag egy 0.
Nikolas meg Kati volt az én szememben az igazi tehetség, meg talán Veca. A sok tinilány természetesen még nem tudja eldönteni, hogy a tehetségre vagy a szépfiúkra szavazzanak. Én meg rájöttem mért akarta kielyteni Katit Geszti! Hát tudta, hogy hatalmas vetélytársa Vecának! Igy biztos aszt gondolt egy gondal kevesebb!
Nikolas meg Kati volt az én szememben az igazi tehetség, meg talán Veca. A sok tinilány természetesen még nem tudja eldönteni, hogy a tehetségre vagy a szépfiúkra szavazzanak. Én meg rájöttem mért akarta kielyteni Katit Geszti! Hát tudta, hogy hatalmas vetélytársa Vecának! Igy biztos aszt gondolt egy gondal kevesebb!
1 felhasználónak tetszik:
buckodani
2010. november 28. 10:52
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Szerintem az a 6 ember aki a tegnapi műsorban szerepelt, mind igazi tehetség. Közülük bárki megnyerhetné az X-faktort. Én minden versenyzőt megkedveltem, ezért akárki is esik ki, azt sajnálni fogom Kati tényleg nagyon jó volt, hisz fantasztikus énekesnő, de Nikolas hangja is elképesztő. Remélem a kiesett versenyzők nem fognak eltűnni, s hallunk még róluk Hisz gondoljatok bele, ahhoz, hogy befutott énekesek legyenek nem kell feltétlenül megnyerniük a versenyt
2010. november 28. 11:00
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
sajnálom, hogy ki esett
de szerintem Nikolas jobb volt
de szerintem Nikolas jobb volt
2010. november 28. 11:07
Szerintem már simán mehetne haza Tomi. Oké megmutatta mit tud...de akkor is mérlegeljétek a helyzetet...Tomi/Kati....KATI. Tudom hogy Nikolasszal versenzett de akkor is. Szerintem most a Nikolas is simán mehetett volna. De engem már nem izgat ez az egész, én tudom hogy nem tehetség hanem szimpátia alapján szavaznak. Ennyi erővel már előre el van döntve mind a Megasztárban, mind az X-Faktorban ki nyer. Nikolas egy nagy 0. Nem tud mást mutatni...egyáltalán...UNALMAS. A Vastagot(tomit) meg már szóra sem méltatom. Mi a francot keres az itt úgy őszintén...kész röhely. Már nincs is értelme nézni ezt az egészet max. a Vecáért(meg talán a Norbiért) aztán senki más(ok)ért.
2010. november 28. 11:13
buckodanivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.27. Hozzászólás: 127 Csatolások: 4 Azonosító: 70187 offline |
Geszti egy sunyi alak, azt akarta hogy az ő mentoráltja legyen az év x-factoros női hangja, szeretem Vecát , de Kati fölülmúlja nem is kicsit. Tudatos volt ez, Feró is, aki odaszólt hogy ha meg akarod menteni, mondd ki, mert a lányok szavaznak inkább... csakhogy eszében sem volt megmenteni, hiába múlta felül Nikolast.
Starka
2010. november 28. 11:14
Látom eléggé eltérnek a vélemények.Imádom Nikolas hangját, Keresztes Ildivel együtt sírtam végig a párbajdalt.
Na de kérem. Kati is egy varázslatos énekesnő. Mit kerestek ott pont ők ketten? Talán süketek szavaznak? A két bennmaradt tehetség : Veca és Nikolas.
Bírom Király L. Norbit, de nem ide való. Menjen inkább valami kabaréba, vagy a cirkuszba.
Vastag Tominak már rég ki kellett volna esnie.
Vastag Csaba... hmm. kezd feljönni ügyes volt tegnap. De azért Vecához és Nikolashoz nem ér fel. (Attól függetlenül hogy állati jó pasi)
KÖNYÖRGÖM EMBEREK! TÉRJÜNK ÉSZHEZ, ÉS NE ENGEDJÜK KIESNI VECÁT, ÉS NIKOLAST!
Na de kérem. Kati is egy varázslatos énekesnő. Mit kerestek ott pont ők ketten? Talán süketek szavaznak? A két bennmaradt tehetség : Veca és Nikolas.
Bírom Király L. Norbit, de nem ide való. Menjen inkább valami kabaréba, vagy a cirkuszba.
Vastag Tominak már rég ki kellett volna esnie.
Vastag Csaba... hmm. kezd feljönni ügyes volt tegnap. De azért Vecához és Nikolashoz nem ér fel. (Attól függetlenül hogy állati jó pasi)
KÖNYÖRGÖM EMBEREK! TÉRJÜNK ÉSZHEZ, ÉS NE ENGEDJÜK KIESNI VECÁT, ÉS NIKOLAST!
2010. november 28. 11:14
Starkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 139241 offline |
Én esküszöm ha Norbika vagy Vastag Tomi nyeri felvágom az ereimet. Milyen szégen lenne az országnak, hogy egy tehetségtelen tuskó nyeri az X-faktort . Wolf Kati és Veca az én kedvencem. Nikolasnak jó hangja van, de egyeltalán nem szimpatikus. És noni001 egyet értek
buckodani
2010. november 28. 11:17
Igazából,ahogy mondta a zsűri,tényleg nem nekik kellett volna ott állni,Norbi azért nem való oda,mert igazából hangja nincs olyan szinten mint a többieknek,ő csak egy ilyen hangulat arc,Vastag Tamást én se szeretem,rá is inkább a lányok szavaznak mert,hogy "milyen cuki,és helyes",ezek szerint én nem ezek közé az olvadó lányok közé tartozok,szerintem Veca és Nikolas a legjobb,persze ez csak 1 vélemény a sok közül,de szerintem mindenki normálisan írja meg,mert mindenkinek más a véleménye,és a csúnya beszédből jön mindig a vita. De én ~ Veca,Nikolas párti vagyok. (((:
2010. november 28. 11:18
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline |
Ha a tényeket nézzük:
5 versenyző van bent: Nikolas és Veca, akik hangilag a legprofibbak. Nikolas 2-szer, Veca egyszer volt az utolsó kettőben. Oka: kevésbé elragadó személyiség.
Ott van Vastag Csaba, aki erősen felszálló ágon van. Nem olyan profi mint Nikolas, de személyisége és tehetsége tökéletes összhangban vannak. Egyre jobb lesz.
És még bent van Vastag Tamás és Király L. Norbert. Vastag Tamást sokszor mondták már éretlennek, de abban hogy nem hozza az elvárt szintet, Keresztes Ildikó is hatalmas szerepet játszik. Hétről hétre gyengébb, fejlődés nem mutatkozik rajta (vagy csak kis mértékben). Egyszer volt a zsűri előtt.
Király L. Norbi pedig Nikolas teljes ellentéte, énekhangilag a legképzetlenebb, ám olyan személyisége, színpadi megjelenése van, ami sokaknak megnyerő. Egyszer sem volt az utolsó kettőben.
Nos a kérdésem: kinek van több esélye? Nikolasnak és Vecának, akik tényleg profi szinten énekelnek, de nem rendelkeznek olyan átütő személyiséggel, vagy Norbi aki a legrosszabb énekes az 5 közül, de egyedi színpadi megjelenése, és stílusa van?
Egyébként sajnálom hogy Kati esett ki, nagyon tehetséges, biztos hallunk még felőle.
5 versenyző van bent: Nikolas és Veca, akik hangilag a legprofibbak. Nikolas 2-szer, Veca egyszer volt az utolsó kettőben. Oka: kevésbé elragadó személyiség.
Ott van Vastag Csaba, aki erősen felszálló ágon van. Nem olyan profi mint Nikolas, de személyisége és tehetsége tökéletes összhangban vannak. Egyre jobb lesz.
És még bent van Vastag Tamás és Király L. Norbert. Vastag Tamást sokszor mondták már éretlennek, de abban hogy nem hozza az elvárt szintet, Keresztes Ildikó is hatalmas szerepet játszik. Hétről hétre gyengébb, fejlődés nem mutatkozik rajta (vagy csak kis mértékben). Egyszer volt a zsűri előtt.
Király L. Norbi pedig Nikolas teljes ellentéte, énekhangilag a legképzetlenebb, ám olyan személyisége, színpadi megjelenése van, ami sokaknak megnyerő. Egyszer sem volt az utolsó kettőben.
Nos a kérdésem: kinek van több esélye? Nikolasnak és Vecának, akik tényleg profi szinten énekelnek, de nem rendelkeznek olyan átütő személyiséggel, vagy Norbi aki a legrosszabb énekes az 5 közül, de egyedi színpadi megjelenése, és stílusa van?
Egyébként sajnálom hogy Kati esett ki, nagyon tehetséges, biztos hallunk még felőle.
2010. november 28. 11:22
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
na ezt sem nézem többet
2010. november 28. 11:27
selenagomezfan99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 139637 offline |
sajnálom,de az a norbi......csak ugrálni tud!
2010. november 28. 11:29
omgitskatieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.10. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 129047 offline |
nem nekik kellett volna párbajozni, most nagyon jók voltak mind ketten. de kettő közül Katit választottam volna, benne tényleg megvan az X. remélem még hallunk felőle.
2010. november 28. 11:30
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
♥ Hajráá Veca♥
2010. november 28. 11:31
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
pedig ő meg Nicolas a legjobbak. én iszonyúan meglepődtem, amikor láttam, hogy ők fognak párbajozni. az embereknek ennyire nincs füle magyarországon??!! Jó, lehet, hogy a Norbi, meg a Tomika szimpatikusak, de azért nem lehet összehasonlítani hangilag őket Nicolassal, meg Katival.
2010. november 28. 11:32
Veca a legjobb!! úhhh már csk ő van egyedül mint lány
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.