Rendező: Ron Howard
Szereplők: Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum, Vince Vaughn, Kevin James, Queen Latifah
Műfaj: dráma, vígjáték
Bemutató: 2011. január 14. (USA)
The Dilemma / A dilemma (2011)
2011. január 23. 15:58
Már nagyon várom
Winona miatt vagyok rá kíváncsi, szerintem egész jó lesz

Winona miatt vagyok rá kíváncsi, szerintem egész jó lesz

2011. január 24. 17:40
Már várom
A történet izgalmasnak hangzik.Vincet és Kevint is birom.De Winona Ryder miatt vagyok rá igazán kiváncsi

2011. január 24. 18:34
Channing Tatum mint szét vart pisztolyos bad boy???
láttam már egy pár filmjét há komolyan nem sok színészi tehetséggel lett megáldva,sármmal viszont annál inkább de sajnálom egyszerűen mind1 neki mit játszik mindig ugyanazt hozza, nem tudom őt komolyan venni!
mondjuk jellemző hogy itt is csak mellék szereplő!

láttam már egy pár filmjét há komolyan nem sok színészi tehetséggel lett megáldva,sármmal viszont annál inkább de sajnálom egyszerűen mind1 neki mit játszik mindig ugyanazt hozza, nem tudom őt komolyan venni!

mondjuk jellemző hogy itt is csak mellék szereplő!

2011. február 04. 00:03
![]() |
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 ![]() |
Volt szerencsém a filmhez, hát nem tudom. Alapból elég hülye téma nem tudom hogy lehet erre egy filmet építeni. Eléggé szenvedős. Lehet bennem van a hiba, de nevetni se sokat nevettem. A csöpögést is túlzásba vitték picit szerintem. Néhol a párbeszédek is gagyik.
Egyszóval: sz@r
Mondjuk 10/4, de nagyon jó indulattal.
Egyszóval: sz@r
Mondjuk 10/4, de nagyon jó indulattal.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.