Justin Bieber az X-Factorban
2010. november 29. 19:39
Cascadaa a rajongók nem a hangját nézik (nem vagyok rajongó)
2010. november 29. 19:55
|
|
viki_belieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.26. Hozzászólás: 45 Csatolások: 246 Azonosító: 137226 offline
|
azért vannak ám színvonalas kommentek. igen, playback volt a somebody to love része. és? hányszor playbackeltek már a legnagyobb sztárok is, és mégsem vetették meg őket. ebben a fellépésben justin bebizonyította, hogy táncolni is tud az éneklés mellett.
ő csak egy 16 éves srác, aki az álmainak él. ti meg féltékenyek vagytok, amiért ő tehetséges, híres, szeretik a lányok, és van stílusa. gratulálok nektek.
ő csak egy 16 éves srác, aki az álmainak él. ti meg féltékenyek vagytok, amiért ő tehetséges, híres, szeretik a lányok, és van stílusa. gratulálok nektek.
2010. november 29. 20:02
nem szeretem de nagyon jól énekel! hallottam mileyt élőben hát az borzalmas!
2010. november 29. 20:04
egyébként egyetértek viki_believer! kipróbáltátok már, hogy akár csak 5 percig énekeljetek és táncoljatok teljes bedobással?? nagyon nehéz!
2010. november 29. 20:10
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Idézet (viki_belieber @ 2010.11.29. 19:55)
azért vannak ám színvonalas kommentek. igen, playback volt a somebody to love része. és? hányszor playbackeltek már a legnagyobb sztárok is, és mégsem vetették meg őket. ebben a fellépésben justin bebizonyította, hogy táncolni is tud az éneklés mellett.
Igen sajnos a nagy sztárok is playbackeltek már, nem is azzal van a bajom. Ha playbackelt, hát tegye, de legalább ne egy tehetségkutató műsorban tette volna! Könyörgöm, ott az emberek élő adásban énekelnek, és a vendégszereplőktől példát várnak. Hogy: Na igen, ő egy igazi sztár, táncol jól énekel és micsoda showt csinál, én is ilyen akarok lenni! Erre jön Justin és végignyom egy előadást palybackkel. Elismerem jól táncolt, de tudtommal ő még mindig énekes és nem táncos. A táncáttudását majd megcsillogtatja a videoklipjeiben, az élő fellépésen inkább a hangjára figyeljen. Azért vannak a táncosok, hogy majd ők nyomják a koreográfiát.
És miért lennék rá féltékeny? Mert a fél világ utálja, amiért a csapból is ő folyik, az utcára sem mehet ki, anélkül, hogy egy lánycsoport meg ne rohamozza, és mert adja a nagy szívtiprót, de ezzel csak szánalmassá teszi magát a fél világ előtt?
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. november 29. 20:22
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
teljesen egyetértek.tlnyleg egy kicsit furcsa,hogy tehetségkutatóban playback-elt,de legalább megmutatta a táncos tehtségét.és az antik meg féltékenyek arra,hogy nem az ő kedvencökről szól olyan sok hír
2010. november 29. 20:29
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Igazad is van meg nem is. Biztos, hogy a fél utálkozó csoport irigy de a másik fele pedig azért utálja, mert elszállt magától-és az emberek általában szeretik a szerény sztárokat- mindenhonnan ő folyik és hát a végén a Cheryl-es dolog.
Encsy19
2010. november 29. 20:30
De nagy szám!!! ö nem énekel hanem nyávog xdxd:D
2010. november 29. 20:59
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Egyébként ugyanazt csinálta, amit Usher. Nagy show volt meg minden, de nem hinném hogy Simon és a műsor készítői elsősorban ezt várták volna el. Csak meg kell nézni a versenyzőket: egyáltalán nem profik, nincsenek benne a szakmában, mégis elég nekik néhány táncos és színpadi effekt + a hangjuk és tessék-> színvonalas show.
Nézzétek meg Rihanna előadását: össze vissza ugrál, a végén már hallatszik a hangján, hogy ki van fulladva, mégis végignyomta. Nem kell azzal jönni, hogy a fikázók féltékenyek, inkább fogadjátok el, hogy a kedvencetek sem tökéletes. A nagy arcával meg főleg nem...
Nézzétek meg Rihanna előadását: össze vissza ugrál, a végén már hallatszik a hangján, hogy ki van fulladva, mégis végignyomta. Nem kell azzal jönni, hogy a fikázók féltékenyek, inkább fogadjátok el, hogy a kedvencetek sem tökéletes. A nagy arcával meg főleg nem...
Encsy19
2010. november 29. 21:15
az tény h a somebody to love playback volt de ezzel szemben a baby nem
És csak azért mert nem rég kiderült h mutál nem kell lefikázni akármennyire se szeretitek.
Jah és csak azért volt playback (ma még valaki nem jött rá -__-) mert mint az elöbb említettem mutál a hangja és már nem tudja az olyan magas hangokat kiénekelni..én se vagyok akkora rajogó de ez akkor is szemétség..
És csak azért mert nem rég kiderült h mutál nem kell lefikázni akármennyire se szeretitek.
Jah és csak azért volt playback (ma még valaki nem jött rá -__-) mert mint az elöbb említettem mutál a hangja és már nem tudja az olyan magas hangokat kiénekelni..én se vagyok akkora rajogó de ez akkor is szemétség..
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!