Az énekesnő is csatlakozott sztárkollégáihoz a gyerekek védelmében, méghozzá a Twitteren kampányolt a bántalmazásuk ellen. Lehetséges, hogy a kisképernyőre is visszatér.
A teljes cikkhez kattints ide!
A gyermekbántalmazás ellen kampányol Thalía
2010. november 29. 19:39
2010. november 29. 19:50
|
|
Dance_Dankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 100 Csatolások: 26 Azonosító: 138711 offline
|
rendes tőle de tényleg
2010. november 29. 20:22
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Ez nagyon szép dolog és követendő
2010. november 29. 21:37
Bár a zenéje egyáltalán nem az én stílusom,de nagyon szimpatikus, jószívű nő.
2010. november 29. 22:03
Ez a profilkép lecserélés a facebookon is él? Ott is nagyon sokan tettek ki ilyen képet, vagy azt más alkalom ihlette?
Végtelenül kedves tőle, hogy ennyi mindent tesz mind a gyerekekért, mind az emberekért.
Végtelenül kedves tőle, hogy ennyi mindent tesz mind a gyerekekért, mind az emberekért.
2010. november 29. 22:08
Idézet (agnes @ 2010.11.29. 21:04)
na megjavították a gépét...
Hát valószínű, mert most is írogat mindenkinek a Twitteren...
Idézet (Miah008 @ 2010.11.29. 22:03)
Ez a profilkép lecserélés a facebookon is él? Ott is nagyon sokan tettek ki ilyen képet, vagy azt más alkalom ihlette?
Jó kérdés, nem használom a Facebookot, így nem tudom, hogy ott is kiírta-e.
2010. november 29. 22:15
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Idézet (Miah008 @ 2010.11.29. 22:03)
A Facebookos teljesen más, kb. 2 napig kellett kirakni, azért hogy mindenki egy kicsit gyerek legyen. Azt hiszem ez csak a magyarok körében terjedt el
2010. november 29. 22:19
Idézet (zsofeeh @ 2010.11.29. 22:15)
A Facebookos teljesen más, kb. 2 napig kellett kirakni, azért hogy mindenki egy kicsit gyerek legyen. Azt hiszem ez csak a magyarok körében terjedt el 
Óóh értem, köszönöm.
2010. november 29. 22:34
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Nagyon jó,hogy egy-egy híresség felhívja a figyelmet!Thalía ,úgy tudom mindig kiállt az erőszak ellen.Hajrá!
2010. november 30. 09:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Amikor a Facebookon volt ez a rajzfilmfigurára való képátcserélgetés, hát... Nagyon idegesítő volt. Nem lehetett senkit felismerni, utáltam nagyon. Én nem cseréltem le a képet, nem ettől leszek "nagy gyerek". És nem ettől fogom jobban szeretni a meséket. o.o
Egyébként a cikkhez is hozzászólva: örülök, hogy Thalía is hangosan kiáll a gyermekek védelme mellett.
Egyébként a cikkhez is hozzászólva: örülök, hogy Thalía is hangosan kiáll a gyermekek védelme mellett.
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?