Wolf Kati nem vetkőzik
2010. november 30. 19:20
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Nagyon helyes. "Valamelyik olvasó arra volt kíváncsi, hogy Sebestyén Balázs van-e olyan helyes élőben, mint a képernyőn? Kati válasza így hangzott: „Élőben még olyanabb.”"
:D (Y)
2010. november 30. 19:29
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
"szombat este megsiratta kedvence kiesését"- hát igen én inkább azt mondanám, hogy én végig zokogtam attól kezdve, hogy kimondták, hogy a két párbajozó Kati és Nikolas onnantól egészen az After X végéig bőgtem. És igazán örülök, hogy senki nem látott, mert a párbajközben már Gesztivel is kiabáltam, hogy ne nyissunk borítékot. Hát na van ilyen, Katit nagyon szerettem, és persze még most is imádom.
2010. november 30. 20:22
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Jól teszi
2010. november 30. 20:40
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Szeretem Katit, örülök, hogy nem vetkőzik, szerintem számára az a cselekedet meggondolatlanság lenne, és megbélyegezné a további karrierjét... mint ahogy Bencsik Tamaráét, alighogy kiesett, máris ledobta a ruháit, méghozzá elég rendesen...
Az pedig, hogy Katit megsiratták
Nem csodálom, én is nagyon sajnáltam, mármint nem is sajnáltam, hanem nem örültem neki, hogy kiesett. Szerintem a szombati egy olyan párbaj volt, ami teljesen nem volt jogos, hiszen mindketten zseniálisak voltak... De remélem, aki megsiratta, az akkor sem hagyja cserben, amikor a lemezét kell megvenni.
Az pedig, hogy Katit megsiratták
2010. november 30. 20:40
Jah majd úgy vetkőzne le mint Miley
Mindenkit be akarnak rakni a nyusztis magazinba. A Summer Sisters-t is.
2010. november 30. 20:57
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
egyet értek azokkal, akik szerint nem kellene vetkőznie.
ő mégiscsak egy anyuka, példát kell mutatnia a gyerekeinek.
ő mégiscsak egy anyuka, példát kell mutatnia a gyerekeinek.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: