Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 04. 22:52
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline |
egyébként nem tudom észrevette-e valaki rajtam kívül de Ildikó azt mondta :"Most már nem számít hogyha valaki ötödik vagy akár második helyen végez"(vagyis valami ilyesmit) szerintem elég furcsa , vagy nem?
1 felhasználónak tetszik:
Liafen
2010. december 04. 22:53
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline |
Egy kérdés: Király L. Norbi mi a jóistent keres még ott? Tomi sokkal tehetségesebb, Norbika csak showt csinál, de azt tudtommal nem az X-faktorban kéne. Kezdem egyre jobban utálni ezt a műsört is, itt már csak Vecának van jó hangja a bennmaradtak között.
2010. december 04. 22:54
Norbi.Húzzon.A.Jó.Büdös.Francba. Nikolasszal együtt.
2010. december 04. 22:55
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Sajnálom, hogy kiesett. Annyira szomorú volt, hogy Csabi megsiratta a tesóját
Ilyenkor annyira nem lehet tudni, hogy ki esik ki és ki marad.
A nézők simán megváltoztathatják az eredményt egy szempillantás alatt. Sajnálom őt, nekem tetszett amit csinált!
Ilyenkor annyira nem lehet tudni, hogy ki esik ki és ki marad.
A nézők simán megváltoztathatják az eredményt egy szempillantás alatt. Sajnálom őt, nekem tetszett amit csinált!
miss_areo
2010. december 04. 22:56
szerintem neki vagy Norbinak kellett volna mennie.
Tegnap voltam fellépésén és már ott hallottam, hogy semmi keresnivalója színpadon SEM. A mai produkciójából nem tudtam kivenni 1 hangot sem.
Tegnap voltam fellépésén és már ott hallottam, hogy semmi keresnivalója színpadon SEM. A mai produkciójából nem tudtam kivenni 1 hangot sem.
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline |
Régen voltam már ilyen ideges. Gratulálok az embereknek! Egy Cool Tv beli SMS-írót idéznék: "Egy újabb tehetség esett ki Norbi miatt Grat!" A mai este ilyen szempontból a SZÉGYENEK estéje volt:
- Hogy lehet az, hogy CSABÁNAK kellett prábajoznia?! Tomit még megértem, már akartam is, hogy kiessen, na de ne így...
- Egyetlen egy ember maradt, aki még egyszer sem párbajozott: ő pedig Király L. Norbi. EZ HOGY LEHET?!!! (Holott csak megemlíteném, hogy Nikolas, aki talán a legtehetségesebb, már KÉTSZER párbajozott. Mondom ezt úgy, hogy Csaba és Veca szurkoló vagyok.)
- Miért nem Norbi párbajozott? MIÉRT?!!! Oké, hogy ma este kivételesen jó volt, de könyörgöm... hangja még mindig nincs.
- Csaba ma este volt a legjobb. És mégis párbajozott? Gratulálok ehhez is.
Egyébként: az egész estében a közös produkció tetszett a legjobban. Nikolas, Csaba, Veca... profik.
Ha jövőhéten nem Norbi megy, nem tudom mit csinálok..
- Hogy lehet az, hogy CSABÁNAK kellett prábajoznia?! Tomit még megértem, már akartam is, hogy kiessen, na de ne így...
- Egyetlen egy ember maradt, aki még egyszer sem párbajozott: ő pedig Király L. Norbi. EZ HOGY LEHET?!!! (Holott csak megemlíteném, hogy Nikolas, aki talán a legtehetségesebb, már KÉTSZER párbajozott. Mondom ezt úgy, hogy Csaba és Veca szurkoló vagyok.)
- Miért nem Norbi párbajozott? MIÉRT?!!! Oké, hogy ma este kivételesen jó volt, de könyörgöm... hangja még mindig nincs.
Egyébként: az egész estében a közös produkció tetszett a legjobban. Nikolas, Csaba, Veca... profik.
8 felhasználónak tetszik:
Liafen,
katiegirl15,
funny18,
zsofeeh,
BunnyGirl,
CandUs,
tothbianka,
Pandus
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Idézet (Zsife @ 2010.12.04. 22:52)
egyébként nem tudom észrevette-e valaki rajtam kívül de Ildikó azt mondta :"Most már nem számít hogyha valaki ötödik vagy akár második helyen végez"(vagyis valami ilyesmit) szerintem elég furcsa , vagy nem?
Aham Szóval arra utalt teljesen véletlen, hogy Tamás és Csaba semmiképp nem nyerheti a versenyt.
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Áhh ez azért kemény. Két tesónak párbajozni. Sajnálom Tomit, de Csabinak azért jobban örülök.
2010. december 04. 22:57
Kata15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 40654 offline |
Nekem Tamás volt a kedvencem nagyon sajnálom, hogy ő esett ki. Bár őszintén szólva nem lepett meg szinte pontosan lehet tudni, hogy ki fog kiesni még eredményhirdetés előtt is. Szinte 100%-ban biztos vagyok, hogy jővő héten Nikolas fog kiesni egy Norbival való párbaj után.
2010. december 04. 22:58
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Vagy Nikolasnak, vagy Vecának kellett volna mennie -szerintem-, de inkább ne is menjünk bele -na,-ne,-ná,-né-s szavakba, mert azok sosem vezetnek jóhoz. Sajnálom a Tomit, én nagyon szeretem, de be kell látni, hogy a Csabi tényleg tapasztaltabb és ez meg is látszik rajta, ellenben biztos vagyok benne, hogy a Tomiról is fogunk még hallani -bár remélem nem a Vivának hála..
A párbajdal nekem jobban tetszett a Tomi részéről, de a bratyón is látszott, hogy ezt a tesónak énekli és, hogy szívből jön.
A műsor végén meg nagyon édes volt a Csabi, fél karját a tűzbe rakná a testvéréért és ez iszonyú kedves, tiszteletreméltó
Nem kell félteni egyikőjüket sem
A párbajdal nekem jobban tetszett a Tomi részéről, de a bratyón is látszott, hogy ezt a tesónak énekli és, hogy szívből jön.
A műsor végén meg nagyon édes volt a Csabi, fél karját a tűzbe rakná a testvéréért és ez iszonyú kedves, tiszteletreméltó
Nem kell félteni egyikőjüket sem
2010. december 04. 22:58
Nagyon sajnálom,hogy kiesett. Norbinak kellett volna hazamennie.De biztos,hogy hallunk még felőle remélem.
2 felhasználónak tetszik:
CandUs,
tothbianka
2010. december 04. 23:00
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
ő volt az egyik kedvencem :'(
már csak Vecának szurkolok
már csak Vecának szurkolok
Beba13
2010. december 04. 23:01
Idézet (Beba13 @ 2010.12.04. 22:53)
Egy kérdés: Király L. Norbi mi a jóistent keres még ott? Tomi sokkal tehetségesebb, Norbika csak showt csinál, de azt tudtommal nem az X-faktorban kéne. Kezdem egyre jobban utálni ezt a műsört is, itt már csak Vecának van jó hangja a bennmaradtak között.
Norbira szerintem csak azért szavaznak mert a show csinálás "mestere" és csak röhögni lehet rajta én csak azt szoktam Már kezd unalmas lenni hogy csak ordítozik ott azért ez tehetség kutató lenne nem , nem "ki csinál nagyobb showt" című műsor Szerintem Tomiban sokkal több van mint Norbiban...
2010. december 04. 23:02
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12518 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (bellsiam @ 2010.12.04. 22:56)
Régen voltam már ilyen ideges. Gratulálok az embereknek! Egy Cool Tv beli SMS-írót idéznék: "Egy újabb tehetség esett ki Norbi miatt Grat!" A mai este ilyen szempontból a SZÉGYENEK estéje volt:
Norbinak tényleg nincs olyan tiszta hangja, de jó előadó. Nicholasnak tiszta hangja van, de ugyanolyan bárgyú pofával énekel egysíkúan mindent - függetlenül attól, hogy milyen stilus a feladat és tökmindegy milyen zene szól neki ő úgyanazt énekli minden alkalommal. Túl mesterkélt.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.