Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 04. 23:05
Én rögtön tudtam, hogy ő esik ki. Nem vagyok rosszindulatú, tehát nem mondom azt, hogy megérdemelte, csak azt, hogy most neki kellett távozni. Jól énekel, ez teljesen rendben van, de ő nem showman. Nem tudja olyan jól előadni magát, mint a bátyja.
A következő kiesőnek most már Norbinak kell lenni. Hiába szeretem őt, és ő egy igazi showman, de a dobogósoknak már tényleg profiknak kell lenniük.
A következő kiesőnek most már Norbinak kell lenni. Hiába szeretem őt, és ő egy igazi showman, de a dobogósoknak már tényleg profiknak kell lenniük.
2010. december 04. 23:05
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline |
Végre, már éppen ideje voltm hogy kiessen, egyedül azt sajnáltam, hogy Csabával kellett párbajoznia, bár így legalább biztos voltam már előtte abban, hogy ő fog kiesni. .9 :D:D
2010. december 04. 23:08
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Idézet (Liafen @ 2010.12.04. 22:56)
Aham Szóval arra utalt teljesen véletlen, hogy Tamás és Csaba semmiképp nem nyerheti a versenyt.
Arra célzott, hogy -mivel akkor épp valamelyikőjüknek mennie kellett-, mindegy ki esik ki, ötödik helyezettből is (10ezer versenyzőből ez elég szép helyezés, lássuk be)ugyanúgy lehet akár világsztár is, és ez így van; nem számít, ki lesz az első, általában nem a győztesből lesz valaki hanem abból, aki szimpatikus az embereknek és át tudja adni a dalokat, jól elő tudja adni őket és nem a pénzért csinálja a zenélést, hanem mert ez okoz neki örömöt. Erre célzott az Ildikó.
2010. december 04. 23:08
matipúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 97480 offline |
Szerintem ,nem a Tominak kellett volna kiesnie. Az meg hogy a testvérével párbajozott,nagyon szomorú dolog volt,hiszen nem nekik kellett volna ott álniuk. Tomi miatt pedig még sírtam is. ♥♥♥
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 04. 23:09
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline |
nagyon sajnálom őket:( el is sírtam magam mikor ők ketten álltak kinn a párbajnál. Csabát is nagyon megviselte h az öccse ellen kell párbajozni ez nagyon látszott rajta:S Sztem Csabának kell nyernie a versenyt. Tomi előtt még nagy jövő áll még fogunk róla hallani.
Egyet nem értek h a Norbi még mit keres ott a csapatban. sztem nincs semmi hangja oké h a legtöbbször jó bulit csinál de akkor se értem. na mind1 saját vélemény bocs a Norbi fanoktól. Hajrá Csaba és a Tomit se felejtsük el.
Egyet nem értek h a Norbi még mit keres ott a csapatban. sztem nincs semmi hangja oké h a legtöbbször jó bulit csinál de akkor se értem. na mind1 saját vélemény bocs a Norbi fanoktól. Hajrá Csaba és a Tomit se felejtsük el.
2010. december 04. 23:10
szerintem is tamás volt a legrosszabb az x-faktorban, igazságos volt, hogy csaba jutott tovább.
2010. december 04. 23:13
minilivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 4858 Azonosító: 56461 offline |
Idézet (LaGirl9292 @ 2010.12.04. 23:10)
szerintem is tamás volt a legrosszabb az x-faktorban, igazságos volt, hogy csaba jutott tovább.
Ha szerinted Tomi volt a legrosszabb, akkor Norbira mit mondasz? Mert ő sehol nincs Tomihoz képest...
2010. december 04. 23:15
Idézet (minilivi @ 2010.12.04. 23:13)
Ha szerinted Tomi volt a legrosszabb, akkor Norbira mit mondasz? Mert ő sehol nincs Tomihoz képest...
Szerintem inkább egy olyan, aki nem annyira tud énekelni, de jó show-t csinál, mint egy olyan, aki jól énekel, de dögunalom az egész produkciója...
susurrus
2010. december 04. 23:15
én mind kettőt szeretem szerintem amugy v nicolásnak v norbinak kellet volna de ez csaka z én véleményem
2010. december 04. 23:18
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
ZOKOGTAM EGÉSZ VÉGIG !
Annyira szeretem őket és nem nekik kellett volna ott állniuk !!!!!!!!!!!
És ezt úgy mondom hogy szavaztam is .
Jaj , Istenem , annyira sajnálom őket , örülök hogy Csabi tovább megy mert ő kedvencem , de akkor is , ez az egész annyira megindító volt
Annyira szeretem őket és nem nekik kellett volna ott állniuk !!!!!!!!!!!
És ezt úgy mondom hogy szavaztam is .
Jaj , Istenem , annyira sajnálom őket , örülök hogy Csabi tovább megy mert ő kedvencem , de akkor is , ez az egész annyira megindító volt
2010. december 04. 23:18
minilivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 4858 Azonosító: 56461 offline |
Idézet (Dancsy @ 2010.12.04. 23:15)
Szerintem inkább egy olyan, aki nem annyira tud énekelni, de jó show-t csinál, mint egy olyan, aki jól énekel, de dögunalom az egész produkciója...
Nekem ezzel az a gondom, hogy nem tudok az előadására figyelni, ha képtelen vagyok végighallgatni a krákogását...Tomi pedig a lírai dalokban ugráljon vagy mit csináljon?Nem kell ahhoz mozognia, hogy az éneklése elérjen a szívemig.
2010. december 04. 23:21
Dzsulszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 46955 offline |
egy szép, tiszta és őszinte párbaj volt ez szerintem. a műsor alatt folyamatosan olvastam a fórumot és a végén mindenki leszólta Csabát, hogy milyen megjátszós beképzelt hülyegyerek.. annyira nagy meggondolatlanság ilyet állítani. szerintem ez volt Csaba eddigi legőszintébb megmutatkozása. nem tudom, hogy ti mit gondoltok erről, de én azt hiszem, hogy neki volt ez a legnehezebb... Csabi szerintem tudja jól, hogy ő már egyébként is talpon maradna, de Tominak ez még csak a "karrierje" indítása (nem leszólom a karrier szót, csak egy műsor sajnos ma már nem elég). "kiejtenie" a saját testvérét igenis nagyon nehéz lehetett, és én őszintén együtt tudtam vele érezni. biztos vagyok abban, amit itt már jó páran mondtatok, és Tomi maga is: Hallunk mi még róla az egész betetőzése már csak egy fergeteges Vastag duett lehetne bocsi, hogy ennyire hosszan írtam, de véleményszabadság van
2010. december 04. 23:22
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
LaDySmIth
és ezzel mindent elmondtam teljesen egyetértek veled! jó tudni, hogy nem csak én gondolom így.
Veca lassan többet bőg mint énekel, Nikolas pedig bejön-énekel-kimegy semmi különös...
én mindkét tesót nagyon szeretem, bár tudtam hogy mindkettőjük nem nyerhet, azért reméltem hogy nem ilyen helyzet útján kell megválnunk egyikőjüktől sem!!! remélem, hogy sokat hallunk még Tomiról ezek után meg hajrá Csaba
és ezzel mindent elmondtam teljesen egyetértek veled! jó tudni, hogy nem csak én gondolom így.
Veca lassan többet bőg mint énekel, Nikolas pedig bejön-énekel-kimegy semmi különös...
én mindkét tesót nagyon szeretem, bár tudtam hogy mindkettőjük nem nyerhet, azért reméltem hogy nem ilyen helyzet útján kell megválnunk egyikőjüktől sem!!! remélem, hogy sokat hallunk még Tomiról ezek után meg hajrá Csaba
Idézet (minilivi @ 2010.12.04. 23:18)
Nekem ezzel az a gondom, hogy nem tudok az előadására figyelni, ha képtelen vagyok végighallgatni a krákogását...Tomi pedig a lírai dalokban ugráljon vagy mit csináljon?Nem kell ahhoz mozognia, hogy az éneklése elérjen a szívemig.
Hihetetlen, hogy azt mondjátok, nem tud énekelni... Én egy hamis hangot nem hallottam benne, mert nem is volt. Arról, hogy ilyen a hangszíne, nem tehet. Már eleve a válogatóban sem juttatták volna tovább, ha nem tudna énekelni.
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline |
norbi jó showman de nem énekes jövőhéten ki kell esnie...
sajnáltam Tomit :'( nagyon megható volt látszik h Csaba mennyire szereti őt ♥ igaza van Ildikónak pár év múlva sokkal jobb lesz és lever mindekit hajrá tomi
sajnáltam Tomit :'( nagyon megható volt látszik h Csaba mennyire szereti őt ♥ igaza van Ildikónak pár év múlva sokkal jobb lesz és lever mindekit hajrá tomi
LaDySmIth
Idézet (minilivi @ 2010.12.04. 23:18)
és akkor mi lesz az előadásmóddal mikor a rádióban halljuk majd Norbit akkor csak a hangja lesz a lényeg inkább Tomit hallgatnánk mint Norbit nem?!
2010. december 04. 23:25
Dzsulszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 46955 offline |
Norbiról pedig csak annyit mondanék, hogy míg a többiek tagadhatatlanul jó énekesek, eszemben sincs ezt megkérdőjelezni, hiszen én mindegyiküket egyformán imádom, mellettük Norbi énektudásban elmarad ugyan, de előadóként innen ő simán kimagaslik!! a többiek is jók, de ő fantasztikus. olyan hangulatot csinál, hogy nem vagyok képes arra, hogy egy helyben nyugton maradjak. tehát: Veca, Nikolas, Csabi és Tomi: kiváló énekesek, jó előadók. Norbi: nem rossz énekes, kimagaslóan jó előadó. Hozzáteszem: SZERINTEM!! (mára ennyi a litániákból )
2010. december 04. 23:26
Idézet (Dancsy @ 2010.12.04. 23:15)
Pedig annak nem sok értelme van csukott szemmel nem bírtam végighallgatni Norbi produkcióját
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.