Starity

Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból

19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 04. 23:04 #41
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Megkönnyeztem őket, de őszintén reméltem, hogy Csaba megy tovább
5 felhasználónak tetszik: miss_areo, CandUs, tothbianka, Pandus, Kelsey
2010. december 04. 23:05 #42
- törölt felhasználó -    
Én rögtön tudtam, hogy ő esik ki. Nem vagyok rosszindulatú, tehát nem mondom azt, hogy megérdemelte, csak azt, hogy most neki kellett távozni. Jól énekel, ez teljesen rendben van, de ő nem showman. Nem tudja olyan jól előadni magát, mint a bátyja.

A következő kiesőnek most már Norbinak kell lenni. Hiába szeretem őt, és ő egy igazi showman, de a dobogósoknak már tényleg profiknak kell lenniük.
3 felhasználónak tetszik: katiegirl15, CandUs, Pandus
2010. december 04. 23:05 #43
cseszt
cseszt

StátuszI still call Australia home... ^^ Let's go Bulls ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 735
Csatolások: 452
Azonosító: 79973
Végre, már éppen ideje voltm hogy kiessen, egyedül azt sajnáltam, hogy Csabával kellett párbajoznia, bár így legalább biztos voltam már előtte abban, hogy ő fog kiesni. smileeee.gifsmileeee.gif.9 biggrin.gif:D:D
2010. december 04. 23:08 #44
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Idézet (Liafen @ 2010.12.04. 22:56)
Aham biggrin.gif Szóval arra utalt teljesen véletlen, hogy Tamás és Csaba semmiképp nem nyerheti a versenyt. biggrin.gif

Arra célzott, hogy -mivel akkor épp valamelyikőjüknek mennie kellett-, mindegy ki esik ki, ötödik helyezettből is (10ezer versenyzőből ez elég szép helyezés, lássuk be)ugyanúgy lehet akár világsztár is, és ez így van; nem számít, ki lesz az első, általában nem a győztesből lesz valaki hanem abból, aki szimpatikus az embereknek és át tudja adni a dalokat, jól elő tudja adni őket és nem a pénzért csinálja a zenélést, hanem mert ez okoz neki örömöt. Erre célzott az Ildikó.
4 felhasználónak tetszik: miss_areo, Dancsy, CandUs, Pandus
2010. december 04. 23:08 #45
matip
matip
új tag

Státusz"valami felépül ha darabokra szétesünk"
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 97480
Szerintem ,nem a Tominak kellett volna kiesnie. Az meg hogy a testvérével párbajozott,nagyon szomorú dolog volt,hiszen nem nekik kellett volna ott álniuk. Tomi miatt pedig még sírtam is. ♥♥♥
1 felhasználónak tetszik: miss_areo
2010. december 04. 23:09 #46
andiii
andiii
Hozzászólás: 703
Csatolások: 1497
Azonosító: 135838
nagyon sajnálom őket:( el is sírtam magam mikor ők ketten álltak kinn a párbajnál. Csabát is nagyon megviselte h az öccse ellen kell párbajozni ez nagyon látszott rajta:S Sztem Csabának kell nyernie a versenyt. Tomi előtt még nagy jövő áll még fogunk róla hallani.
Egyet nem értek h a Norbi még mit keres ott a csapatban. sztem nincs semmi hangja oké h a legtöbbször jó bulit csinál de akkor se értem. na mind1 saját vélemény bocs a Norbi fanoktól. Hajrá Csaba és a Tomit se felejtsük el.
2010. december 04. 23:10 #47
- törölt felhasználó -    
szerintem is tamás volt a legrosszabb az x-faktorban, igazságos volt, hogy csaba jutott tovább.
2010. december 04. 23:13 #48
minilivi
minilivi
Hozzászólás: 762
Csatolások: 4858
Azonosító: 56461
Idézet (LaGirl9292 @ 2010.12.04. 23:10)
szerintem is tamás volt a legrosszabb az x-faktorban, igazságos volt, hogy csaba jutott tovább.

Ha szerinted Tomi volt a legrosszabb, akkor Norbira mit mondasz? Mert ő sehol nincs Tomihoz képest...
4 felhasználónak tetszik: Beba13, BunnyGirl, CandUs, Pandus
2010. december 04. 23:15 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (minilivi @ 2010.12.04. 23:13)
Ha szerinted Tomi volt a legrosszabb, akkor Norbira mit mondasz? Mert ő sehol nincs Tomihoz képest...

Szerintem inkább egy olyan, aki nem annyira tud énekelni, de jó show-t csinál, mint egy olyan, aki jól énekel, de dögunalom az egész produkciója...
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2010. december 04. 23:15 #50
- törölt felhasználó -    
én mind kettőt szeretem szerintem amugy v nicolásnak v norbinak kellet volna de ez csaka z én véleményem
2010. december 04. 23:16 #51
Natuci98
Natuci98
új tag

StátuszAdatlap frissítés!!! ^^
Hozzászólás: 78
Csatolások: 56
Azonosító: 128336
Mádom őket!!biggrin.gif
2010. december 04. 23:18 #52
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
ZOKOGTAM EGÉSZ VÉGIG ! cray.gif
Annyira szeretem őket és nem nekik kellett volna ott állniuk !!!!!!!!!!!
És ezt úgy mondom hogy szavaztam is .
Jaj , Istenem , annyira sajnálom őket , örülök hogy Csabi tovább megy mert ő kedvencem , de akkor is , ez az egész annyira megindító volt cray.gif
3 felhasználónak tetszik: miss_areo, BunnyGirl, CandUs
2010. december 04. 23:18 #53
minilivi
minilivi
Hozzászólás: 762
Csatolások: 4858
Azonosító: 56461
Idézet (Dancsy @ 2010.12.04. 23:15)
Szerintem inkább egy olyan, aki nem annyira tud énekelni, de jó show-t csinál, mint egy olyan, aki jól énekel, de dögunalom az egész produkciója...

Nekem ezzel az a gondom, hogy nem tudok az előadására figyelni, ha képtelen vagyok végighallgatni a krákogását...Tomi pedig a lírai dalokban ugráljon vagy mit csináljon?Nem kell ahhoz mozognia, hogy az éneklése elérjen a szívemig.
2 felhasználónak tetszik: Beba13, CandUs
2010. december 04. 23:21 #54
Dzsulsz
Dzsulsz
új tag

Státuszit was real!!! New York, I love you!
Hozzászólás: 71
Azonosító: 46955
egy szép, tiszta és őszinte párbaj volt ez szerintem. a műsor alatt folyamatosan olvastam a fórumot és a végén mindenki leszólta Csabát, hogy milyen megjátszós beképzelt hülyegyerek.. annyira nagy meggondolatlanság ilyet állítani. szerintem ez volt Csaba eddigi legőszintébb megmutatkozása. nem tudom, hogy ti mit gondoltok erről, de én azt hiszem, hogy neki volt ez a legnehezebb... Csabi szerintem tudja jól, hogy ő már egyébként is talpon maradna, de Tominak ez még csak a "karrierje" indítása (nem leszólom a karrier szót, csak egy műsor sajnos ma már nem elég). "kiejtenie" a saját testvérét igenis nagyon nehéz lehetett, és én őszintén együtt tudtam vele érezni. biztos vagyok abban, amit itt már jó páran mondtatok, és Tomi maga is: Hallunk mi még róla smileeee.gif az egész betetőzése már csak egy fergeteges Vastag duett lehetne smileeee.gif bocsi, hogy ennyire hosszan írtam, de véleményszabadság van smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, miss_areo, CandUs
2010. december 04. 23:22 #55
miss_areo
miss_areo
catnip™
Hozzászólás: 1351
Csatolások: 9795
Azonosító: 123720
LaDySmIth meghajolo.gif meghajolo.gif
és ezzel mindent elmondtam smileeee.gif teljesen egyetértek veled! jó tudni, hogy nem csak én gondolom így.
Veca lassan többet bőg mint énekel, Nikolas pedig bejön-énekel-kimegy semmi különös...
én mindkét tesót nagyon szeretem, bár tudtam hogy mindkettőjük nem nyerhet, azért reméltem hogy nem ilyen helyzet útján kell megválnunk egyikőjüktől sem!!! remélem, hogy sokat hallunk még Tomiról wink.gif ezek után meg hajrá Csaba biggrin.gif thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, LaDySmIth, CandUs
2010. december 04. 23:22 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (minilivi @ 2010.12.04. 23:18)
Nekem ezzel az a gondom, hogy nem tudok az előadására figyelni, ha képtelen vagyok végighallgatni a krákogását...Tomi pedig a lírai dalokban ugráljon vagy mit csináljon?Nem kell ahhoz mozognia, hogy az éneklése elérjen a szívemig.

Hihetetlen, hogy azt mondjátok, nem tud énekelni... dry.gif Én egy hamis hangot nem hallottam benne, mert nem is volt. Arról, hogy ilyen a hangszíne, nem tehet. Már eleve a válogatóban sem juttatták volna tovább, ha nem tudna énekelni.
2010. december 04. 23:22 #57
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Azonosító: 139671
norbi jó showman de nem énekes jövőhéten ki kell esnie...
sajnáltam Tomit :'( nagyon megható volt látszik h Csaba mennyire szereti őt ♥ igaza van Ildikónak pár év múlva sokkal jobb lesz és lever mindekit biggrin.gif hajrá tomi smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2010. december 04. 23:22 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (minilivi @ 2010.12.04. 23:18)

és akkor mi lesz az előadásmóddal mikor a rádióban halljuk majd Norbit akkor csak a hangja lesz a lényeg inkább Tomit hallgatnánk mint Norbit nem?!
4 felhasználónak tetszik: minilivi, Beba13, BunnyGirl, CandUs
2010. december 04. 23:25 #59
Dzsulsz
Dzsulsz
új tag

Státuszit was real!!! New York, I love you!
Hozzászólás: 71
Azonosító: 46955
Norbiról pedig csak annyit mondanék, hogy míg a többiek tagadhatatlanul jó énekesek, eszemben sincs ezt megkérdőjelezni, hiszen én mindegyiküket egyformán imádom, mellettük Norbi énektudásban elmarad ugyan, de előadóként innen ő simán kimagaslik!! a többiek is jók, de ő fantasztikus. olyan hangulatot csinál, hogy nem vagyok képes arra, hogy egy helyben nyugton maradjak. tehát: Veca, Nikolas, Csabi és Tomi: kiváló énekesek, jó előadók. Norbi: nem rossz énekes, kimagaslóan jó előadó. Hozzáteszem: SZERINTEM!! smileeee.gif (mára ennyi a litániákból smileeee.gif )
3 felhasználónak tetszik: Dancsy, miss_areo, susurrus
2010. december 04. 23:26 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dancsy @ 2010.12.04. 23:15)

Pedig annak nem sok értelme van mellow.gif csukott szemmel nem bírtam végighallgatni Norbi produkcióját
2 felhasználónak tetszik: Beba13, BunnyGirl
19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!