Abby92: ebben az esetben bocsi és örülök, h te is szereted
rideawhitehorse: a Te hozzászólásod nekem is nagyon tetszett....és örülök, h így látjuk a dolgokat
molny: Kétlem, h ez megrendezett műsor lenne...akkor nem ez a 3 versenyző maradt volna bent..., de ettől még lehet igazad van, de légy szíves máskor nekem ne írj ilyen kioktató stílusban, mert ezt egy 15 éves tini lánytól nem igazán tudom tolerálni, köszi!
Dühös a zsűri Szíj Melinda miatt
2010. december 06. 21:07
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Idézet (Nóri96 @ 2010.12.06. 21:01)
Az egy dolog hogy nagyon jó hangja van Melindának,de kezd szánalmas lenni.Én régebben még szurkoltam neki,mert hogy "szegényt a családja nem támogatja,pedig milyen tehetséges,stb..",de most már idegesítően hülye.Egy felnőtt nő!Hogy lehet ilyen nyomorék?Egy értelmes mondatot nem képes kinyögni!?Nő létére úgy megy,mint egy férfi,behúzza a nyakát...Szerintem már túl játssza magát,egyáltalán nem való a megasztárba.Inkább színházban kéne neki énekelni.
Óó.. Istenem!
Arra nem gondoltok, hogy lehet olyanokon ment keresztül, amin mi még soha és ezért ilyen visszahúzódó? Kötve hiszem, hogy az emberek azért szavaznak rá, mert megsajnálják! Ő nem egy 10 éves kislány, aki szegény és ha ránéz az ember megsajnálja! Attól még mert valaki nem beszédes,szerencsétlen vagy bármi hasonló, lehet hihetetlen hangja!!
2010. december 06. 21:09
prometheusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.23. Hozzászólás: 22 Csatolások: 19 Azonosító: 50280 offline |
Ezért mondom, hogy ezek a show-k nem a legtehetségesebbet hanem azok közül a legnépszerübbet keresik.
2010. december 06. 21:19
Hagyják már békén,és kész.
Láthatják,ő kell a népnek,rá szavaznak sokan-az emberek többsége szerint különleges,már csak a hangja és a története(hogy így néz ki,és ennyi évesen bekerült) miatt is.Aki nem akar,nem szavaz rá-bár én utálom,de eddig még sem a Megasztárban,sem az X-faktorban(amit imádok) nem nyomtam egy voksot még senkire sem.Azon pedig nem kell lefagyni,hogy biztosan ő jutott tovább-hiszen egyértelmű volt,hogy rá szavaznak a legtöbben.Hát ez így van,kinek örömére,kinek bánatára.Én pártatlan vagyok,hisz annak sem örültem,amikor pár nem kedvelt énekes ment tovább,és nem Yvette,aki JÓL tud énekelni(jó nem mondom,sokan dalolnak köztük jól),és még a sírás közepette,a búcsúdalnál is mosolyogva gyönyörűen énekelt, és szívecskét is mutatott-ezzel jelezte,hogy nem tört teljesen meg,folytatja az éneklést és imádja a rajongóit-azaz nem nyivákolva zokogott,mint egyes ,,kiscsillagok".
Láthatják,ő kell a népnek,rá szavaznak sokan-az emberek többsége szerint különleges,már csak a hangja és a története(hogy így néz ki,és ennyi évesen bekerült) miatt is.Aki nem akar,nem szavaz rá-bár én utálom,de eddig még sem a Megasztárban,sem az X-faktorban(amit imádok) nem nyomtam egy voksot még senkire sem.Azon pedig nem kell lefagyni,hogy biztosan ő jutott tovább-hiszen egyértelmű volt,hogy rá szavaznak a legtöbben.Hát ez így van,kinek örömére,kinek bánatára.Én pártatlan vagyok,hisz annak sem örültem,amikor pár nem kedvelt énekes ment tovább,és nem Yvette,aki JÓL tud énekelni(jó nem mondom,sokan dalolnak köztük jól),és még a sírás közepette,a búcsúdalnál is mosolyogva gyönyörűen énekelt, és szívecskét is mutatott-ezzel jelezte,hogy nem tört teljesen meg,folytatja az éneklést és imádja a rajongóit-azaz nem nyivákolva zokogott,mint egyes ,,kiscsillagok".
2010. december 06. 21:20
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline |
essen má kis basszus!!
minek jelentkezik ha az önbizalma egyenlő a nullával??Oo
minek olvassa el a rossz komikat??Oo és minek szivja mellre??annyira idegesítő,hogy igy nyavajog..-.-"" depressziós??
csak sajnáltatja magát..
ugy képen törölném..
minek olvassa el a rossz komikat??Oo és minek szivja mellre??annyira idegesítő,hogy igy nyavajog..-.-"" depressziós??
csak sajnáltatja magát..
ugy képen törölném..
2010. december 06. 21:23
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Idézet (glambert._12 @ 2010.12.06. 21:20)
essen má kis basszus!!
csak sajnáltatja magát..
ugy képen törölném..
csak sajnáltatja magát..
ugy képen törölném..
gratula!!
1 felhasználónak tetszik:
wannascream
2010. december 06. 21:24
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Idézet (glambert._12 @ 2010.12.06. 21:20)
essen má kis basszus!!
csak sajnáltatja magát..
ugy képen törölném..
csak sajnáltatja magát..
ugy képen törölném..
Használati útmutató:
1. Elolvasod a cikket, figyelmesen.
2. Írsz egy kommentet, ami kapcsolódik a cikkhez.
2010. december 06. 21:25
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Az elején még szerettem,de már egyre ellenszenvesebb számomra,András sokkal jobb volt nála,nem neki kellett volna mennie,hanem Melindának...amúgy a hangját szeretem,de lelkileg nem olyan erős,hogy elbírja a hírnevet amit a Megasztár adott neki.
2010. december 06. 21:27
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.12.06. 21:07)
Óó.. Istenem!
Arra nem gondoltok, hogy lehet olyanokon ment keresztül, amin mi még soha és ezért ilyen visszahúzódó? Kötve hiszem, hogy az emberek azért szavaznak rá, mert megsajnálják! Ő nem egy 10 éves kislány, aki szegény és ha ránéz az ember megsajnálja! Attól még mert valaki nem beszédes,szerencsétlen vagy bármi hasonló, lehet hihetetlen hangja!!
hát szerintem az előadó szakmába nem csak a hang tartozik bele, ugyan olyan fontos hogy ha ránézek az illetőre akkor nem kell hogy szépnek legyen, de legalább magabiztos és boldog legyen.
ha kimondják Melinda nevét általában csak fogja magát és bármi mosoly vagy érzelem nélkül odakullog a lihegőbe.. az aki nem tudja feldolgozni a műsort annak ez nem való. lehet hogy szép a hangja de ez mit sem ér ha az emberek vagy csak röhögnek vagy elalszanak a produkcióján. (én az utóbbiba tartozok..)
2010. december 06. 21:32
Idézet (gitii @ 2010.12.06. 21:27)
hát szerintem az előadó szakmába nem csak a hang tartozik bele, ugyan olyan fontos hogy ha ránézek az illetőre akkor nem kell hogy szépnek legyen, de legalább magabiztos és boldog legyen.
ha kimondják Melinda nevét általában csak fogja magát és bármi mosoly vagy érzelem nélkül odakullog a lihegőbe.. az aki nem tudja feldolgozni a műsort annak ez nem való. lehet hogy szép a hangja de ez mit sem ér ha az emberek vagy csak röhögnek vagy elalszanak a produkcióján. (én az utóbbiba tartozok..)
Én csak Tabánit tudom felhozni példaként. Ő ugyan ez volt! Csöndes, nem volt túl magabiztos és a hangja szintén hihetetlen. És most? Csak rá kell nézni, megnyerte a versenyt és olyan boldognak lehet látni, mint a műsor alatt soha. Ha teszem fel Melinda nyer, neki is kell egy kis idő, hogy feldolgozza és rájöjjön, hogy nem véletlenül Ő nyert, mert szeretik az emberek. Ha meg nem mosolyog amikor kimondják a nevét, az azért van, mert nap mint nap azt kell hallgatnia/látnia, hogy baszogatják és, hogy a zsűri szerint egyre rosszabb. Akkor, hogy mosolyoghatna ha kimondják a nevét, de belül tudja, hogy egyesek mit gondolnak róla. Aludni se lehet rajta szerintem, mert mindig próbál valami újat mutatni.
2010. december 06. 21:40
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.12.06. 21:32)
Én csak Tabánit tudom felhozni példaként. Ő ugyan ez volt! Csöndes, nem volt túl magabiztos és a hangja szintén hihetetlen. És most? Csak rá kell nézni, megnyerte a versenyt és olyan boldognak lehet látni, mint a műsor alatt soha. Ha teszem fel Melinda nyer, neki is kell egy kis idő, hogy feldolgozza és rájöjjön, hogy nem véletlenül Ő nyert, mert szeretik az emberek. Ha meg nem mosolyog amikor kimondják a nevét, az azért van, mert nap mint nap azt kell hallgatnia/látnia, hogy baszogatják és, hogy a zsűri szerint egyre rosszabb. Akkor, hogy mosolyoghatna ha kimondják a nevét, de belül tudja, hogy egyesek mit gondolnak róla. Aludni se lehet rajta szerintem, mert mindig próbál valami újat mutatni.
Hát annak pl. örülhetne, hogy ilyen rengetegen szavaznak rá. Legalább szerintem nem zsűrin kéne fent akadnia ugyanis nekik közük se lesz a karrierjéhez, ha esetleg megnyeri a versenyt vagy kiesik. Onnantól még nehezebb lesz és ha ő nem erős akkor lehet hogy (mint olyan sokan mások is) egyszerűen elfelejtődik.
2010. december 06. 21:49
VampireGirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 137106 offline |
Remélem Ő fog kiesni!!!Nagyon nem kedvelem, helyette olyanok esnek ki akiknek nem kéne!!Gondolok itt az Andrásra és Yvettre!!
Melinda Menj Haza!!
Melinda Menj Haza!!
2010. december 06. 22:01
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline |
"Nem csak a zsűri, hanem még a közönség is hallotta, hogy Melinda gyengén produkált. Le is fagyott mindenki, mikor kiderült, hogy a közönség szerint mégis ő volt a legjobb." basszus akkor mért szavazott rá mindenki?
Kelsey
2010. december 06. 22:21
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline |
Ez a nő borzalmas. Szerintem a hangja is az, nem értem, akinek tetszik, annak mi tetszik benne... Visít, akár egy kismalac.
Bocs.
Bocs.
Kelsey
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.