Starity

Dühös a zsűri Szíj Melinda miatt

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 06. 21:07 #41
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Abby92: ebben az esetben bocsi és örülök, h te is szereted smileeee.gif

rideawhitehorse: a Te hozzászólásod nekem is nagyon tetszett....és örülök, h így látjuk a dolgokat smileeee.gif

molny: Kétlem, h ez megrendezett műsor lenne...akkor nem ez a 3 versenyző maradt volna bent..., de ettől még lehet igazad van, de légy szíves máskor nekem ne írj ilyen kioktató stílusban, mert ezt egy 15 éves tini lánytól nem igazán tudom tolerálni, köszi!
2010. december 06. 21:07 #42
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

StátuszI chew gum and smoke in your face, I'm absurd.
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 31
Azonosító: 136706
Idézet (Nóri96 @ 2010.12.06. 21:01)
Az egy dolog hogy nagyon jó hangja van Melindának,de kezd szánalmas lenni.Én régebben még szurkoltam neki,mert hogy "szegényt a családja nem támogatja,pedig milyen tehetséges,stb..",de most már idegesítően hülye.Egy felnőtt nő!Hogy lehet ilyen nyomorék?Egy értelmes mondatot nem képes kinyögni!?Nő létére úgy megy,mint egy férfi,behúzza a nyakát...Szerintem már túl játssza magát,egyáltalán nem való a megasztárba.Inkább színházban kéne neki énekelni.

Óó.. Istenem! rolleyes.gif
Arra nem gondoltok, hogy lehet olyanokon ment keresztül, amin mi még soha és ezért ilyen visszahúzódó? Kötve hiszem, hogy az emberek azért szavaznak rá, mert megsajnálják! Ő nem egy 10 éves kislány, aki szegény és ha ránéz az ember megsajnálja! Attól még mert valaki nem beszédes,szerencsétlen vagy bármi hasonló, lehet hihetetlen hangja!! wink.gif
2010. december 06. 21:09 #43
prometheus
prometheus
új tag
Hozzászólás: 22
Csatolások: 19
Azonosító: 50280
Ezért mondom, hogy ezek a show-k nem a legtehetségesebbet hanem azok közül a legnépszerübbet keresik.
2010. december 06. 21:11 #44
n.fanni
n.fanni
visszatérő vendég
Hozzászólás: 204
Csatolások: 0
Azonosító: 130366
ki nem állhatom, már nincs helye a megasztárban
2010. december 06. 21:14 #45
Nóri96
Nóri96
új tag

StátuszLégyszi szavazz hogy én is szavazzhassak! :D
Hozzászólás: 75
Azonosító: 132625
egy igazi Puniella Konsztanza..xD
2010. december 06. 21:19 #46
- törölt felhasználó -    
Hagyják már békén,és kész.
Láthatják,ő kell a népnek,rá szavaznak sokan-az emberek többsége szerint különleges,már csak a hangja és a története(hogy így néz ki,és ennyi évesen bekerült) miatt is.Aki nem akar,nem szavaz rá-bár én utálom,de eddig még sem a Megasztárban,sem az X-faktorban(amit imádok) nem nyomtam egy voksot még senkire sem.Azon pedig nem kell lefagyni,hogy biztosan ő jutott tovább-hiszen egyértelmű volt,hogy rá szavaznak a legtöbben.Hát ez így van,kinek örömére,kinek bánatára.Én pártatlan vagyok,hisz annak sem örültem,amikor pár nem kedvelt énekes ment tovább,és nem Yvette,aki JÓL tud énekelni(jó nem mondom,sokan dalolnak köztük jól),és még a sírás közepette,a búcsúdalnál is mosolyogva gyönyörűen énekelt, és szívecskét is mutatott-ezzel jelezte,hogy nem tört teljesen meg,folytatja az éneklést és imádja a rajongóit-azaz nem nyivákolva zokogott,mint egyes ,,kiscsillagok".
2010. december 06. 21:20 #47
glambert._12
glambert._12
visszatérő vendég

Státusza padlizsánherceg.nő.szerűség.:)
Hozzászólás: 157
Azonosító: 136347
essen má kis basszus!!
minek jelentkezik ha az önbizalma egyenlő a nullával??Oo
minek olvassa el a rossz komikat??Oo és minek szivja mellre??annyira idegesítő,hogy igy nyavajog..-.-"" depressziós??
csak sajnáltatja magát..
ugy képen törölném..
2010. december 06. 21:23 #48
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

Idézet (glambert._12 @ 2010.12.06. 21:20)
essen má kis basszus!!
minek olvassa el  a rossz komikat??Oo és minek szivja mellre??annyira idegesítő,hogy igy nyavajog..-.-"" depressziós??
csak sajnáltatja magát..
ugy képen törölném..

gratula!!smileeee.gif beer.gif
1 felhasználónak tetszik: wannascream
2010. december 06. 21:24 #49
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (glambert._12 @ 2010.12.06. 21:20)
essen má kis basszus!!
minek olvassa el  a rossz komikat??Oo és minek szivja mellre??annyira idegesítő,hogy igy nyavajog..-.-"" depressziós??
csak sajnáltatja magát..
ugy képen törölném..

Használati útmutató:
1. Elolvasod a cikket, figyelmesen.
2. Írsz egy kommentet, ami kapcsolódik a cikkhez. smileeee.gif
2010. december 06. 21:25 #50
Heni18
Heni18

StátuszYou are and always have been my dream
Hozzászólás: 754
Csatolások: 63
Azonosító: 133350
Az elején még szerettem,de már egyre ellenszenvesebb számomra,András sokkal jobb volt nála,nem neki kellett volna mennie,hanem Melindának...amúgy a hangját szeretem,de lelkileg nem olyan erős,hogy elbírja a hírnevet amit a Megasztár adott neki.
2010. december 06. 21:27 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.12.06. 21:07)
Óó.. Istenem! rolleyes.gif 
Arra nem gondoltok, hogy lehet olyanokon ment keresztül, amin mi még soha és ezért ilyen visszahúzódó? Kötve hiszem, hogy az emberek azért szavaznak rá, mert megsajnálják! Ő nem egy 10 éves kislány, aki szegény és ha ránéz az ember megsajnálja! Attól még mert valaki nem beszédes,szerencsétlen vagy bármi hasonló, lehet hihetetlen hangja!! wink.gif

hát szerintem az előadó szakmába nem csak a hang tartozik bele, ugyan olyan fontos hogy ha ránézek az illetőre akkor nem kell hogy szépnek legyen, de legalább magabiztos és boldog legyen.
ha kimondják Melinda nevét általában csak fogja magát és bármi mosoly vagy érzelem nélkül odakullog a lihegőbe.. az aki nem tudja feldolgozni a műsort annak ez nem való. lehet hogy szép a hangja de ez mit sem ér ha az emberek vagy csak röhögnek vagy elalszanak a produkcióján. (én az utóbbiba tartozok..)
2010. december 06. 21:32 #52
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

Idézet (gitii @ 2010.12.06. 21:27)
hát szerintem az előadó szakmába nem csak a hang tartozik bele, ugyan olyan fontos hogy ha ránézek az illetőre akkor nem kell hogy szépnek legyen, de legalább magabiztos és boldog legyen. 
ha kimondják Melinda nevét általában csak fogja magát és bármi mosoly vagy érzelem nélkül odakullog a lihegőbe.. az aki nem tudja feldolgozni a műsort annak ez nem való. lehet hogy szép a hangja de ez mit sem ér ha az emberek vagy csak röhögnek vagy elalszanak a produkcióján. (én az utóbbiba tartozok..)

Én csak Tabánit tudom felhozni példaként. Ő ugyan ez volt! Csöndes, nem volt túl magabiztos és a hangja szintén hihetetlen. És most? Csak rá kell nézni, megnyerte a versenyt és olyan boldognak lehet látni, mint a műsor alatt soha. Ha teszem fel Melinda nyer, neki is kell egy kis idő, hogy feldolgozza és rájöjjön, hogy nem véletlenül Ő nyert, mert szeretik az emberek. Ha meg nem mosolyog amikor kimondják a nevét, az azért van, mert nap mint nap azt kell hallgatnia/látnia, hogy baszogatják és, hogy a zsűri szerint egyre rosszabb. Akkor, hogy mosolyoghatna ha kimondják a nevét, de belül tudja, hogy egyesek mit gondolnak róla. Aludni se lehet rajta szerintem, mert mindig próbál valami újat mutatni.
2010. december 06. 21:40 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.12.06. 21:32)
Én csak Tabánit tudom felhozni példaként. Ő ugyan ez volt! Csöndes, nem volt túl magabiztos és a hangja szintén hihetetlen. És most? Csak rá kell nézni, megnyerte a versenyt és olyan boldognak lehet látni, mint a műsor alatt soha. Ha teszem fel Melinda nyer, neki is kell egy kis idő, hogy feldolgozza és rájöjjön, hogy nem véletlenül Ő nyert, mert szeretik az emberek. Ha meg nem mosolyog amikor kimondják a nevét, az azért van, mert nap mint nap azt kell hallgatnia/látnia, hogy baszogatják és, hogy a zsűri szerint egyre rosszabb. Akkor, hogy mosolyoghatna ha kimondják a nevét, de belül tudja, hogy egyesek mit gondolnak róla. Aludni se lehet rajta szerintem, mert mindig próbál valami újat mutatni.

Hát annak pl. örülhetne, hogy ilyen rengetegen szavaznak rá. Legalább szerintem nem zsűrin kéne fent akadnia ugyanis nekik közük se lesz a karrierjéhez, ha esetleg megnyeri a versenyt vagy kiesik. Onnantól még nehezebb lesz és ha ő nem erős akkor lehet hogy (mint olyan sokan mások is) egyszerűen elfelejtődik.
2010. december 06. 21:45 #54
evelyn125
evelyn125

StátuszIf i go to hell, will you come with me? :)<3
Hozzászólás: 687
Csatolások: 71
Azonosító: 138337
én szerintem is kiköpött Tabáni, már csak az hiányzik hogy elbőgje magát, én nem szeretem, remélem nem nyeri meg...Kökény érdemelné meg
2010. december 06. 21:47 #55
Pati97
Pati97
új tag

StátuszJust close your eyes and enjoy the roller coaster that is life :) x
Hozzászólás: 50
Csatolások: 486
Azonosító: 126618
remélem ő fog kiesni
2010. december 06. 21:49 #56
VampireGirl21
VampireGirl21
új tag
Hozzászólás: 29
Azonosító: 137106
Remélem Ő fog kiesni!!!Nagyon nem kedvelem, helyette olyanok esnek ki akiknek nem kéne!!Gondolok itt az Andrásra és Yvettre!!
Melinda Menj Haza!!
2010. december 06. 21:53 #57
Csilli
Csilli
visszatérő vendég

Státusz,, a föld felett úszom el, nekem helyem itt most nincsen.."
Hozzászólás: 414
Azonosító: 118852
hát nem csodálom h dühös a zsűri, mert nekik van fülük..és hallásuk is..! ..
1 felhasználónak tetszik: Kelsey
2010. december 06. 21:54 #58
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Ha mindenki kiesik úgyis kiderül, hogy ki lesz sikeresebb. Szerintem is felesleges megszólni másokat emiatt.
2010. december 06. 22:01 #59
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Azonosító: 139671
"Nem csak a zsűri, hanem még a közönség is hallotta, hogy Melinda gyengén produkált. Le is fagyott mindenki, mikor kiderült, hogy a közönség szerint mégis ő volt a legjobb." basszus akkor mért szavazott rá mindenki?
2010. december 06. 22:21 #60
husih96
husih96
sometimes love is not enough.

StátuszInkább utáljanak azért, aki vagyok, minthogy szeressenek azért, aki nem vagyok.
Hozzászólás: 1398
Csatolások: 161
Azonosító: 128390
Ez a nő borzalmas. Szerintem a hangja is az, nem értem, akinek tetszik, annak mi tetszik benne... Visít, akár egy kismalac.
Bocs.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok