Történet:
"Aurora Ponce de León vagyok, és elmondom a történetem. Úgy érzem itt, a hideg kapszulában hogy csak az tart életben, hogy visszakapjam azt amit elvesztettem. Lorenzót, aki megtanított szeretni. Akinek a szemei kifejezték érzelmeit, akivel imádtunk táncolni és szavak nélkül is megértettük egymást. Az erős szerelmünk eredményezte életem legboldogabb állapotát: terhes vagyok. De a szüleim nem engedték hogy vele maradjak, a társadalmi osztálykülönbségek miatt. Nem kapott esélyt a gyermekem hogy megismerje az apját. Én sem ismerhettem meg a kicsit. Súlyos betegséget diagnosztizáltak nálam, apám a szakember pedig a hibernálás mellett döntött. Most várok, nem tehetek mást. Itt vagyok a hidegben, várom hogy megtalálják a betegségemre a gyógymódot, várom hogy felébredjek az örök álomból és láthassam a gyermekem és Lorenzót. Kicsit félek hogy mi vár rám mikor feléledek. A világ mennyivel lesz másabb?
A szerelem melege tart engem életben és a remény, hogy a szerelem ami a múltban létezett, a jövőben nem válik köddé..."
Szereplők:
Sara Maldonado - Aurora Ponce de León
Jorge Luis Pila - Lorenzo Lobos
Lisette Morelos - Blanca Ponce de León
Eugenio Siller - Martin Lobos
Aylín Mújica - Vanessa Miller
Braulio Castillo - Gustavo Ponce de León
Talina Duclaud - Nina
Pablo Azar - César Lobos
Sandra Destenave - Natalia Lobos
Ismael La Rosa - Federico
Aurora
2010. december 07. 20:55
Idézet (CandyHart @ 2010.12.07. 20:50)
köszikee 
szívesen
csak sajnos a sztárokat nem sikerült csatolnom
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

1 felhasználónak tetszik: