-.-
Christina Applegate terhesen rúdtáncol
2010. december 10. 12:56
Hát de azért ez nem tesz jót neki hiszen megerölteti magát! Ahejett, hogy pihenne! És egyetértek ToTo-val!
2010. december 10. 13:29
én nekem van rudam, és hobbiból szoktam rúdtáncolni x) de nem mindenki előtt, csak a párom láthat. meg öcsém meg anyám :$
2010. december 10. 13:29
de csimpaszkodni, nem csak körülötte legyeskedni mint a show-táncosok.
2010. december 10. 13:44
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Az ugye tudjátok, hogy ez egy Funny or die-os videó, amit poénnak szántak?
Még mielőtt lekreténeznétek őt meg az összes amerikait...
"Igazi szexi mamiként jelenik meg a Funny or Die című humorportál számára készített videón a várandós Christina Applegate. A terhessége utolsó hónapjában járó 39 éves színésznő egy feslett, ám annál magabiztosabb rúdtáncos kismamát, Roxy Fedarót alakítja a vicces videóban, amely egy tv-shop-szerű paródia arról, miért is érdemes hatalmas pocakkal, kismamaként acélrudakon pörögni. A felvételen Applegate a szószóló, de a Glee egyik sztárja, Jessalyn Gilsig és Wendi Mclendon-Covey színésznő is aktív szerepel vállal a terhes rúdtánc promótálásában."
"Igazi szexi mamiként jelenik meg a Funny or Die című humorportál számára készített videón a várandós Christina Applegate. A terhessége utolsó hónapjában járó 39 éves színésznő egy feslett, ám annál magabiztosabb rúdtáncos kismamát, Roxy Fedarót alakítja a vicces videóban, amely egy tv-shop-szerű paródia arról, miért is érdemes hatalmas pocakkal, kismamaként acélrudakon pörögni. A felvételen Applegate a szószóló, de a Glee egyik sztárja, Jessalyn Gilsig és Wendi Mclendon-Covey színésznő is aktív szerepel vállal a terhes rúdtánc promótálásában."
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
2010. december 10. 14:08
|
|
StellaPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 139068 offline
|
Azért ez egy kicsit furi de jó
2010. december 10. 14:17
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Eszembe jutott, hogy amikor kismamatornára jártam mérleg állásba kellett állni én meg eldőltem.Jót röhögtem magamon.És ez a talajon volt.
Az a lényeg hogy jól érezze magát.
Az a lényeg hogy jól érezze magát.
2010. december 10. 16:04
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
jesszus!
mindjárt háányok!
mindjárt háányok!
2010. december 10. 18:11
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.