Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 11:35
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline |
NEE.Igazságtalanság.Nem neki kellet volna menni.Veca az eggyik legjobb volt sőt nyerhetett volna.De áhh nem értem,NORBI??énekelni nem tud semmi tehetsége engem már irritál..Nagyon sajnálom tényleg.De majd ki derül,kinek lesz nagy sikere az X-faktor után.Legalább Nikolas bent van.Hajrá!
2010. december 12. 11:36
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline |
ez akkora hülyeség!
NEM Veca kellett volna kiessen!
és az is hülyeség volt, h pont a 2 legjobb énekes párbajozott!
annyira sajnálom Vecát! én neki drukkoltam..
NEM Veca kellett volna kiessen!
és az is hülyeség volt, h pont a 2 legjobb énekes párbajozott!
annyira sajnálom Vecát! én neki drukkoltam..
2010. december 12. 11:36
agicacsaj18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 129880 offline |
Ez nem igazság nem a Vecának kellett volna kiesni hanem mondjuk a Norbinak vagy a Csabinak mert Janicsák Veca sokkal jobb náluk ez nem igazság !!!Szegény Veca számomra ő a győztes
2010. december 12. 11:42
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline |
komolyan mondom..nincs igazság ezen a Földön!
messze Veca volt a legjobb. :'( (L)
keresztes meg a norbikája elbújhatnak..:@@
nembaj veca, az én szememben te vagy a győztes!
(L)
messze Veca volt a legjobb. :'( (L)
keresztes meg a norbikája elbújhatnak..:@@
nembaj veca, az én szememben te vagy a győztes!
(L)
2010. december 12. 11:44
Az a huje horgo hangu ember maradt ben az a Norbi meg nem is tehetseges ......tobbet nem nezem az x factort....Es a rajongotol sem kerek bocsanatot mert norbi NEM tehetseges ....
2010. december 12. 11:52
Végre! Jó hangja volt, de nekem nagyon unszimpi. Ráadásul szerintem ő volt ott a leggyengébb láncszem. Milyen képet vágott Geszti xD De ha Muri Enikőt és Szirota Dzsenifert is beválogatta volna, ő lett volna a nyerő!
2010. december 12. 11:54
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
Örülök, hogy Csaba ment tovább,
de Norbinak kellett volna kiesni!
de Norbinak kellett volna kiesni!
2010. december 12. 11:58
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline |
Ne haragudj Encsy19, de illene egy ilyen alapszámnak legalább helyesen leírni tudni a címét. Nem Billy Jane, hanem Billie Jean! Nem mindegy.
Norbi éneklésben valóban nincs a toppon, de abban, hogy hogyan kell jó showműsort csinálni igen. Viszont, itt nem ez kéne, hogy domináljon persze. Valóban röhej lenne, ha megnyerné ezt el kell ismerni.
Objektíven nézve, Veca megérdemelte volna a végső győzelmet, gyönyörűen énekelte a lassú dalokat, de(!) a gyorsabb,vidámabb, pörgősebb számokat számomra nem adta elő túl meggyőzően, hiányzott belőlük az energia és hangilag is túlzottan átformálta. E téren még lett volna mit tanulnia, de a hangja kétségbevonhatatlanul szép és tiszta.
Nikolasnál adott minden a sikerhez: jó kinézet, kiváló énekhang, viszont nála meg drasztikusabb újításokat kéne behozni, mert valóban eléggé egysíkúak a produkciói, állandóan ugyanazt a stílust nyomatják vele, pedig biztos vagyok benne, hogy ennél többre is képesebb lenne.
Csabi meg hát...én nem vagyok oda érte; tény, hogy tehetséges, de megnyeretni nem vele nyeretném meg a versenyt.
Hajrá Nikolas!
Norbi éneklésben valóban nincs a toppon, de abban, hogy hogyan kell jó showműsort csinálni igen. Viszont, itt nem ez kéne, hogy domináljon persze. Valóban röhej lenne, ha megnyerné ezt el kell ismerni.
Objektíven nézve, Veca megérdemelte volna a végső győzelmet, gyönyörűen énekelte a lassú dalokat, de(!) a gyorsabb,vidámabb, pörgősebb számokat számomra nem adta elő túl meggyőzően, hiányzott belőlük az energia és hangilag is túlzottan átformálta. E téren még lett volna mit tanulnia, de a hangja kétségbevonhatatlanul szép és tiszta.
Nikolasnál adott minden a sikerhez: jó kinézet, kiváló énekhang, viszont nála meg drasztikusabb újításokat kéne behozni, mert valóban eléggé egysíkúak a produkciói, állandóan ugyanazt a stílust nyomatják vele, pedig biztos vagyok benne, hogy ennél többre is képesebb lenne.
Csabi meg hát...én nem vagyok oda érte; tény, hogy tehetséges, de megnyeretni nem vele nyeretném meg a versenyt.
Hajrá Nikolas!
2010. december 12. 12:02
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
ez izgi lesz. kíváncsi vagyok, ki nyer majd. a bennmaradtak közül nekem Norbi a legszimpibb, de Csabának van a legjobb hangja.
2010. december 12. 12:05
Idézet (DirtyDiana90 @ 2010.12.12. 11:58)
Ne haragudj Encsy19, de illene egy ilyen alapszámnak legalább helyesen leírni tudni a címét. Nem Billy Jane, hanem Billie Jean! Nem mindegy.
Hajrá Nikolas!
Hajrá Nikolas!
Nem haragszom, köszi, hogy szóltál. Elírtam.
A Vecás dologban pedig egyetértek. A lírai dalokban tényleg kiválóan teljesített, de sajnos ez nem elég.
2010. december 12. 12:05
Tegnap este kiesett az utolsó lány is sajnos
Nem neki és nem is a Csabának kellett volna párbajozni hanem a Norbinak az, hogy kivel az szerintem oly mindegy lett volna mivel szerintem már a zsűrinek is kezd elege lenni belőle!!
Nem neki és nem is a Csabának kellett volna párbajozni hanem a Norbinak az, hogy kivel az szerintem oly mindegy lett volna mivel szerintem már a zsűrinek is kezd elege lenni belőle!!
2010. december 12. 12:14
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline |
szerintem a Norbinak kellett volna kiesni...
2010. december 12. 12:14
Idézet (Annamari987 @ 2010.12.12. 12:14)
szerintem a Norbinak kellett volna kiesni...
egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.