Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 13. 23:21
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline |
úgylátom én vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja h a keserű méz végig hamis volt... katasztrofálisan rossz volt... 1 hangot nem talált el... a másodikban talán 1 kicsit többet... nem érdemelte meg a továbbjutást Vecával szemben
2010. december 14. 12:30
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Peszti @ 2010.12.11. 23:39)
Szerinte meg így van. Érdekes paradoxon nemde?
Egyszerűen tiszteletben kéne tartani mások véleményét. Attól hogy te nem szereted, csomó más ember szereti és a szavazatok is ezt bizonyítják. És ennek van valami oka csak te nem érted. Ez nem baj, van ilyen
Béke emberek, béke
Egyszerűen tiszteletben kéne tartani mások véleményét. Attól hogy te nem szereted, csomó más ember szereti és a szavazatok is ezt bizonyítják. És ennek van valami oka csak te nem érted. Ez nem baj, van ilyen
Béke emberek, béke
Én tiszteletben tartom a véleményedet, egyet nem értek vele. Nagy különbség! Lehet itt nekem dobálózni a szavakkal, az én szememben Norbi ugyanúgy csak a hörgő hangú "énekes", akit igen..kedvelnek, mert van egyénisége. Engem már nem tud meggyőzni ez az egyéniség, de sok más embernek ennyi elég. Van ilyen
2010. december 14. 14:20
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
De kár... én nagyon szerettem őt
2010. december 14. 15:16
Nem Veca az aki üvöltözik, hanem Norbi, már az elejétől neki kellett volna kiesnie, amikor még csak viccből engedték tovább, mert "jaj de vicces" én már akkor kiakadtam, hogy továbbjuttatta őt Ildike, most meg kiejti Vecát. Ha meg már ilyen lett a szituáció, akkor inkább Csaba mehetett volna, mert neki van zenei előélete (popdaráló stb.) Sőt, még a Barátok Köztben is feltűnt, szóval...nem ő a nagy hirtelen felfedezett tehetség. Lényegében: Veca volt a legjobb.
2010. december 14. 20:31
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline |
én nem bánom h kiesett
2010. december 16. 14:20
Immortalratvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 56 Azonosító: 30485 offline |
Norbiból nagyszerű grindcore énekes lenne... Megnézném egy koncertjét ilyen stílusban. De az x-factorba is választhatna valami hasonlót. Túl komolyan veszi magát ezekkel a Tina Turner meg hasonló felismerhetetlen zenékkel... Ezt megmutathatnánk Simon Cowell-nek. Íme a büszkeségünk!!! A Keresztes Ildi meg a végsőkig védhetné foggal-körömmel LOL!
U.i.: Bocsi csak viccelek ám...
U.i.: Bocsi csak viccelek ám...
2010. december 17. 21:03
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 574 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline |
Idézet (Lia7 @ 2010.12.13. 23:21)
úgylátom én vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja h a keserű méz végig hamis volt... katasztrofálisan rossz volt... 1 hangot nem talált el... a másodikban talán 1 kicsit többet... nem érdemelte meg a továbbjutást Vecával szemben
nem te vagy az egyetlen!
2010. december 18. 17:09
kitticicusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 135830 offline |
o nemér h ő esett ki! azt hittem, h ő nyeri meg
2010. december 19. 16:41
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline |
utálom keresztes ildikót. nem birja egy lánynak se mondani h az jusson tovább. mer veca sokkal jobb szebb és tehetségesebb nála és ildiko pedig ugy néz ki mint egy beföttesüveg. és nagyon utálom és ezáltal h a közönségre birta persze h csaba nyert mer a lány szavazok mind rászavaztak persze mer jol néz ki -.-" pedig szerintem veca 1000szer jobb...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.