Már hónapokkal ezelőtt megindult a találgatás, hogy mi történt a kocsiban, azon a bizonyos képen. Justin először tagadta a pletykákat, miszerint tényleg megcsókolta Jasmint. Most viszont minden kiderül...
A teljes cikkhez kattints ide!
Bieber: „Én csak úgy megcsókoltam Jasmine-t"
2010. december 12. 22:40
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
oké!
2010. december 12. 22:56
de akkor a két sztori se fér össze.Mert Justin azt mondja hogy csak egy csók volt. De Jasmine azt mondja hogy jártak,de hogyha azután szakítottak mmiután felkerült a netre a kép,akkor amikor készült ez a kép akkor még jártak. fuu ezt a logikát XDDD.Akk vagy Jasmine nem mondd igazat vagy Justin hagyta ki ezt a picike infót hogy,jártak. VAGY van egy 3.lehetőség jártak de Justinba nem hagyott mély nyomokat Jasmine ezért inkább csak úgy akar visszaemlékezni hogy csak egy csók.
2010. december 12. 23:01
Vazz, am Jasmine már azt nyilatkozta, hogy jártak, mostmeg nem akar barinőt, de eddig csak ezért sírt
Majd én is megyek az utcán, azt csak úgy megcsókolok valakit De jó, egy ilyen dalt, azt menő lesz a klippje
Hát látszik, hogy este van
Majd én is megyek az utcán, azt csak úgy megcsókolok valakit De jó, egy ilyen dalt, azt menő lesz a klippje
Hát látszik, hogy este van
2010. december 12. 23:08
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ha mindenáron csókolni akar, össze kéne hozni Britney-vel hiszen Ő felajánlotta, hogy meg lehet csókólni a fenekét
2010. december 12. 23:14
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.12. 23:08)
Ha mindenáron csókolni akar, össze kéne hozni Britney-vel hiszen Ő felajánlotta, hogy meg lehet csókólni a fenekét
Féltékeny vagy és kész!
2010. december 13. 00:05
nem értem. az egyik ezt mondja a másik azt...de az biztos hogy ha annyira nem akarna barátnőt akkor nem csókolta volna meg Jasmine-t.
Idézet
lehet de azért a fenék csókolás meg a szájra adott az azért lásd be nem lehet ugyan az
2010. december 13. 07:29
és ezen rágodott komolyan a sajtó?
röhej hogy ilyenekkel foglalkoznak amikor mással is lehet ne mint hogy Bieberke kit csokolt meg
röhej hogy ilyenekkel foglalkoznak amikor mással is lehet ne mint hogy Bieberke kit csokolt meg
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.