A múlt heti X-Faktor kiesője méltósággal viselte a kiesést. Viszont őszintén beszélt a műsorról és azt is elárulta, hogy mit gondol Király L. Norbi meneteléséről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Janicsák Veca: „Szavazzatok Nikolasra!”
2010. december 14. 15:38
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
2010. december 14. 15:43
Norbinak már ki kellett volna esnie, Nikolast nem annyira szeretem, őt sajnálom, hogy kiesett, Csabinak kell nyernie!!!
2010. december 14. 15:43
Nelli304visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 385 Csatolások: 148 Azonosító: 132431 offline |
hát szerintem vecának kelett volna megnyernie a versenyt!!
nikolast nem szeretem..
szép hangja van de semmi különleges:S
én abszolult norbi párti vagyok és fájt amit veca mondott róla:( tudom hogy nem fog nyerni a norbi.. énsem hallgatnám a lemezét:D de mint embert imádom <3
nikolast nem szeretem..
szép hangja van de semmi különleges:S
én abszolult norbi párti vagyok és fájt amit veca mondott róla:( tudom hogy nem fog nyerni a norbi.. énsem hallgatnám a lemezét:D de mint embert imádom <3
2010. december 14. 15:45
Szerintem is Norbinak kellett volna kiesnie, inkább szavazok a Csabira, mint Nikolasra.
2010. december 14. 15:49
sztzem norbinak kellet volna mennie és vecának megnyernie az egészet! 2.csaba 3. meg nikolas!
2010. december 14. 15:49
Putnoki Andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 92375 offline |
igaza van,
Nicolasnak kell győzni!!!!!!!!!!!!
Norbi meg hát...
én nem birom..
jó show-t csinál,de hangja nincs!
Nicolasnak kell győzni!!!!!!!!!!!!
Norbi meg hát...
én nem birom..
jó show-t csinál,de hangja nincs!
1 felhasználónak tetszik:
AFCgirlNoNo
2010. december 14. 15:51
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Én senkire nem fogok már szavazni, mert ez egy nagy átverés, Keresztes meg egy számító stratégiázó k*csög. Csak azért nem Vecát engedte tovább, mert veszélyeztette volna Nikolast... Neki kellett volna az egészet megnyerni. Ennyit erről.
2 felhasználónak tetszik:
kateblock,
Grace Benning
2010. december 14. 15:59
Egyetértek Liafennel, és már csak ezért is remélem, hogy Ildi bebukja a két fiacskájával a versenyt és Csaba nyer. Nikolasra meg szavazzon a Halál. xD (Supnat fanok értik). Hajrá Csabi! <3
2010. december 14. 16:02
theresaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.09. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 117022 offline |
szerintem Csabinak kéne megnyerni,és egyesek tanulják már meg végre leírni azt,hogy NIKOLAS,és nem azt,h Nicolas nem angolul írja nevét
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 14. 16:02
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Daniela3 @ 2010.12.14. 15:45)
Szerintem is Norbinak kellett volna kiesnie, inkább szavazok a Csabira, mint Nikolasra.
A Csabikád sehol nem volt az utolsó adásban Vecához képest. Ha tényleg a szavazatokon múlt - és nem valami sumákság van a háttérben - megint a jajdecuki jajdehelyes kerekedett felül a tehetségesebben. Ildikóra én is pipa vagyok, mert tudnia kellett volna, hogy a 12-13 éves kislányok tucatjai fognak Csabára szavazni, de nem azért, mert olyan hűdejól énekelt.
Igen is a mentoroknak kellett volna eldönteni, nekik van fülük hozzá , ők a szakmai zsűri és nem a jajdecukiságnak kell eldöntenie egy ilyen dolgot a nézők részéről.
2010. december 14. 16:10
NORBINAK IS JÓ HANGJA VAN EGY SZINTEN, NICOLAS PEDIG JÓ HANGJA VAN DEN NEM ÉRZEM AZ ŐSZINTESÉGÉT AMIKOR ÉNEKEL ,NEM JÖN ÁT,CSABINAK NAGYSZERŰ HANGJA VAN ÉS MÉG NEKEM ÁT IS JÖNN HA ÉNEKEL ,ÉN CSABIRA VOKSOLOK
2010. december 14. 16:10
Idézet (theresa @ 2010.12.14. 16:02)
szerintem Csabinak kéne megnyerni,és egyesek tanulják már meg végre leírni azt,hogy NIKOLAS,és nem azt,h Nicolas nem angolul írja nevét
Igen, a Nikolas egy szlovák név, tehát NEM angolul írjuk! De még angolnak is helytelen, mert ők meg Nicholasnak írják, h-val.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.