Janicsák Veca: „Szavazzatok Nikolasra!”
2010. december 14. 20:43
Szerintem se Norbi nyerjen....abba is igaza van hogy Nikolas nyerjen <33
2010. december 14. 20:47
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Jáj, Veca, de imádom az őszinteséged, is. Hát teljesen egy véleményen vagyunk, Norbi szánalmas és kész. Nikolasnak kell nyernie.
2010. december 14. 20:47
Az elején tetszett Norbi, de a hangja most már... hát... mint egy rekedt macska... már elnézést... Igazából nekem Veca volt a best, neki nem kellett volna kiesnie!
2010. december 14. 20:59
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
nem szavazunk xD
2010. december 14. 21:24
Nagyon sajnálom,hogy kiesett-Nikolas nagyon unszimpatikus,szóval köszönöm,nem élek a Nikolas-voksolási lehetőséggel...Team Vastag Csaba!
2010. december 15. 07:36
|
|
dorcikonczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 134231 offline
|
Hajra NIKOLAS!!!!!!!!!
2010. december 15. 09:05
|
|
chiaraavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 127 Csatolások: 997 Azonosító: 59751 offline
|
Én is Vecát és Wolf Katit láttam legesélyesebbnek. Viszont nekem túl uncsi Nikolas, Vastag Csaba meg egyszerűen nem szimpi és nem is tarom hűdejó énekesnek sem. Norbit én sem hallgatnám CD-ről, de tényleg jó showman. Néha-néha nem is olyan rekedtes a hangja. Igazából már tök mindegy, hogy ki fog nyerni. A legjobbak már kiestek...
2010. december 15. 10:43
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
Én is Vecát és Wolf Katit láttam legesélyesebbnek. Viszont nekem túl uncsi Nikolas, Vastag Csaba meg egyszerűen nem szimpi és nem is tarom hűdejó énekesnek sem. Norbit én sem hallgatnám CD-ről, de tényleg jó showman. Néha-néha nem is olyan rekedtes a hangja. Igazából már tök mindegy, hogy ki fog nyerni. A legjobbak már kiestek...
SZerintem is
SZerintem is
2010. december 15. 13:04
Norbi egy bohóc az egyetemisták szavaznak rá mert milyen ciki lesz az országnak az X-Faktor nyertesei találkozón.
2010. december 15. 13:52
Na majd pont a Nikolaszra fogok szavazni, nem?
Hajrá Csaba
Hajrá Csaba
2010. december 15. 14:22
Végre egy ember közülük megmondta a véleményét Norbikáról.Ezt megkapta. Hajrá NIKOLAS és CSABA!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: