Janicsák Veca: „Szavazzatok Nikolasra!”
2010. december 14. 16:11
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
teljesen egyetértek Vecával. most már vagy Nikolas nyerje meg vagy Csabi... Norbi NE!
2010. december 14. 16:17
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline |
Egyetértek Vecával, és jó, hogy ilyen őszinte, és megmondja mit gondol.
Az első érzésem az volt, hogy "ha már kiejtette Vecát, akkor mostmár nyerje is meg Csaba". De meg kell hagyni, hogy Nikolas is nagyon jó.
Norbival semmi bajom, mert jó figura. de nem ebbe a műsorba való. Mivel ennek a műsornak a fő témája az ÉNEKLÉS, Norbinak nincs ott a helye. a Csillag Születik sokkal univerzálisabb, ott inkább lenne helye Norbinak
Az első érzésem az volt, hogy "ha már kiejtette Vecát, akkor mostmár nyerje is meg Csaba". De meg kell hagyni, hogy Nikolas is nagyon jó.
Norbival semmi bajom, mert jó figura. de nem ebbe a műsorba való. Mivel ennek a műsornak a fő témája az ÉNEKLÉS, Norbinak nincs ott a helye. a Csillag Születik sokkal univerzálisabb, ott inkább lenne helye Norbinak
2010. december 14. 16:17
Én Vecát juttattam volna tovább,nem Csabit.
Szerintem is Nikolas-nak kell megnyernie.(:
Hajrá Nikolas !
Szerintem is Nikolas-nak kell megnyernie.(:
Hajrá Nikolas !
1 felhasználónak tetszik:
AFCgirlNoNo
2010. december 14. 16:30
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline |
Emberek keljetek már fel!!!Király L. Norbi csak egy bohóóc...nem veszitek észre?Minek szavaztok rá??Csak a jókat ejti ki...Veca is csak ő miatta távozott....szánalmas egy gyerek... :@ Hajrááá Nikoolaas♥
AFCgirlNoNo
2010. december 14. 16:34
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Én azért haragszom Keresztes Ildikóra. Én inkább Csabának drukkolok, de egy a lényeg ne Norbi nyerjen!
2010. december 14. 16:36
Kangivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 129776 offline |
fújjjjjjjjjjjjjjjjj NIKOLAS .....
rem. nem ő nyer annyira unszimpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Norbi , Csabi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Érdekes eddig Veca nem mondott semmi rosszat Norbiról most meg kibeszéli . Nikolaszra is azért mondja hogy szavazzanak mert tetszik neki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rem. nem ő nyer annyira unszimpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Norbi , Csabi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Érdekes eddig Veca nem mondott semmi rosszat Norbiról most meg kibeszéli . Nikolaszra is azért mondja hogy szavazzanak mert tetszik neki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miss_areo
2010. december 14. 16:46
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Én még mindig kitartok Csaba mellett. A nézők döntöttek így. Ildikó csak nem akart választani. Semmi rossz nincs ebben. Ha Csaba esett volna ki akkor meg a Csaba rajongók lennének felháborodva.
Amúgy Balázst is lehet hibáztatni, hogy miért Ildikót szólította utóljára... ennyi erővel.
Amúgy Balázst is lehet hibáztatni, hogy miért Ildikót szólította utóljára... ennyi erővel.
2010. december 14. 16:59
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline |
Csaba a legjobb rá kell szavazni!
Hajrá Csaba!
Hajrá Csaba!
miss_areo
2010. december 14. 17:05
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Norbikának már a legjobb 12-be se kellett volna bejutni. ez kész vicc. Veca volt a legjobb, neki kellett volna nyernie. De ha nem ő, akkor Nikolasz. Őt küldjük Vegasba, ha nem akarunk beégni...
2010. december 14. 17:05
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline |
egyetértek részben vele de inkább Csaba mint Nikolas
2010. december 14. 17:15
totál egyeterértek vele norbival kapcsolatban Sajjjnálom h kiesett
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.