ez a lány még akkoris nagy szám,ha kiesett:S
egyébként nemgondolja,és nem veszi észre senki,hogy csak azért utálják a Csabit,mert ő párbajozott a Vecával?
senki nem tehet róla,h a csaj esett ki..illetve DE! TI!
ha annyira szeretitek,miértnem szavaztatok rá,vagy esetleg többet.?!?!
Annyira logikus istenem.. :|
én utáltam a Vecát..de elismerem,igenis szép hangja volt...attól hogy ő kiesett,miért kell folyton fikázni a másikat?
ez csakis a TI hibátok..:S
vegyétek már észre....
Janicsák Veca: „Szavazzatok Nikolasra!”
2010. december 14. 18:33
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
2010. december 14. 18:41
Nemmmmmmm!!!!!!!
Veca én örökre rád szavazok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veca én örökre rád szavazok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. december 14. 18:42
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline |
puppymore.L
egyébként nemgondolja,és nem veszi észre senki,hogy csak azért utálják a Csabit,mert ő párbajozott a Vecával?
én utáltam a Vecát..de elismerem,igenis szép hangja volt...attól hogy ő kiesett,miért kell folyton fikázni a másikat?
vegyétek már észre....
Annyira egyetértek!
vegyétek már észre....
Annyira egyetértek!
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 14. 18:49
xPrettyMilzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 2 Azonosító: 137612 offline |
NAgyon nagy tehetség,de nagyon beképzelt csaj
miss_areo
2010. december 14. 18:50
flowerpowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 139905 offline |
Nekem Nikolas nem szimpi, de Veca az volt, nagyon, azt hittem, hogy o nyeri meg az X faktort.
2010. december 14. 19:03
Danger_girl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.04. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 140089 offline |
En nem szimpatizaltam vecat mar ahogy meglattam !! bekepzeltnek lattam de most mar nem most mar nagy fanja vagyok es biztos hogy nicolasra fogok szavazni
2010. december 14. 19:03
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline |
Nekem szimpi Nikolas de nem szavazok Tomi kedvéért inkább CSABIra
2010. december 14. 19:07
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline |
tudjuk veca, hogy tetszik neked nikolas
miss_areo
2010. december 14. 19:12
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
xPrettyMilz egyetértek -.-" mi az hogy Norbi sajnálnivaló figura?! cöh... nézzen már magába. amúgy meg tuti nem szavazok Nikolasra, még ha akarnék sem HAJRÁ CSABI!!
2010. december 14. 19:17
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline |
Eddig sem szerettem Vecát, és már nem is fogom, szerintem egyre látszik rajta hogy beképzelt, amikor kiesett az a fej, hogy azt gondolta hogy hallhatatlan és úgy sem ejtik ki, mert ő a nagy tehetség, hát nem így lett láttam itt is sok rajongója van, de adódik a kérdés egyáltalán szavaztak rá annyit hogy bent maradjon: NEM
2010. december 14. 19:24
istenem de szemét.pedig én kedveltem is.demár nagyonnnem.miaz hogy:
meg mi a fancot ért azon hogy:
Idézet
Mostantól azokat a szavazatokat, voksokat, amiket én kapnék, kérem, adjátok Nikolasnak! Úgy gondolom, hogy neki kell megnyernie ezt a versenyt!
ha kiesik a szemem,sem szavazok arra a nyálgépre.utálom és ez nem is fog változni.csak azért mert Ő azt mondta nem fog minden Veca rajongó Nikolaskára szavazni.
meg mi a fancot ért azon hogy:
Idézet
Norbi az a
sajnálnivaló figura, akivel azonosulni lehet és tudnak is a nézők.
talán TE édesem. ő ilyen és kész.nemmodom hogy nyerje meg a versenyt mert én sem akarom,de akkor is milyen jogon mond ilyet??most már csak a szememben Csaba fogja megnyerni a versenyt Nikolas meg elmehet a...ráadásul nem is magyarországon él(t).(és ezzel nem a rajongókat akartam megbántani,de én ezt gondolom.ez van)
sajnálnivaló figura, akivel azonosulni lehet és tudnak is a nézők.
Encsy19
2010. december 14. 19:25
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline |
Tokeletesen igaza vande van egy kerdesem:
Mi a jo eget keres "Norbika" a legjobb haromban?
Mi a jo eget keres "Norbika" a legjobb haromban?
2010. december 14. 19:27
izauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 140395 offline |
Keresztes Ildikóban csalódtam,nem oda való! Inkább rajongónak!Meg hazudtolta önmagát.Tudta jól a nézők szavazata alapján mivel a két testvér helyett,most egyre ment az összes szavi!!!Hiába,itt is a pénz beszél,a kutya....
2010. december 14. 19:31
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Teljesen egyetértek Vecával ami Norbit illeti, bár megmondom őszintén kicsit félnék az elvetemült rajongóktól, hogy meglincselnek Egyébként bátor dolog, hogy így felvállalta, hogy kinek szurkol...De igen, igaza van, hajrá Nikolas
2010. december 14. 19:33
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline |
Hajrá CSABA. <3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.