Janicsák Veca: „Szavazzatok Nikolasra!”
2010. december 14. 19:33
N. Dominikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 136163 offline |
LULUPeas,mi a szerepe ebben,hogy ki hol él? Attól,hogy valaki külföldi nem lehet elismert Magyarországon?!
2010. december 14. 19:36
Idézet (N. Dominik @ 2010.12.14. 17:24)
Szerintem Nikolas érdemli meg,hogy első legyen. Csaba inkább a kinézetével hódit mintsem a hangjával. Nem azt mondom,hogy nincs jó hangja,de Nikolas énekhangja dallamosabb mint Csabáé. Csaba van ahol szinte reppel mintsem énekel...
De hajrá, győzzön a tehetségesebb.
De hajrá, győzzön a tehetségesebb.
szerintem meg pont fordítva van. de itt ki nézi már a hangot,úgy őszintén?ezek a tehetségkutatók nagy része már a kinézetről szól meg a "sómen"ségről semmi másról.szerinted norbi még miért van benn?mert megnevetteti az embereket,nem azért mert jó hangja van.én inkább csabára voksolnék (ha voksolnék) mint nikolasnak és nem azért mert a csaba jól nézki,hanem azért mert ő elő is tudja adni meg énekelni is tud,nem úgy mint nikolas.de én már azóta nem szurkolok senkinek,mióta Kati kiesett.
2010. december 14. 19:38
Idézet (N. Dominik @ 2010.12.14. 19:33)
LULUPeas,mi a szerepe ebben,hogy ki hol él? Attól,hogy valaki külföldi nem lehet elismert Magyarországon?!
lehet, csak én úgy gondolom hogy ha ez egy magyarországi vetélkedő eleve nem kellene külföldi énekeseket ide egedni.de igazából nekem már nagyon mindegy ki nyeri meg.de azért váleménye mindenkinek lehet.
2010. december 14. 19:40
egyet értek vele nem Norbinak kéne megnyernie de olyan sokan szavaznak rá hogy ő tuti benne lesz a kettöben
2010. december 14. 19:58
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline |
ilyen ez a keserű méz...
ez a veca milyen bosszúálló, Csabi ejtette ki, most akkor ezt kell csinálni?
a közönség döntött úgy, hogy vecának kell mennie, nemtudom miért van mindenki felháborodva.. többség dönt, egység.....
úgyis csak egy nyerhet, most mivel lett volna jobb, ha pl a héten esett volna ki? egyszer mindenki kiesik, csak egy nyerhet
ez a veca milyen bosszúálló, Csabi ejtette ki, most akkor ezt kell csinálni?
a közönség döntött úgy, hogy vecának kell mennie, nemtudom miért van mindenki felháborodva.. többség dönt, egység.....
úgyis csak egy nyerhet, most mivel lett volna jobb, ha pl a héten esett volna ki? egyszer mindenki kiesik, csak egy nyerhet
2010. december 14. 19:58
Én inkább Norbira szavazok de Csabának is örülnék ha nyerne
2010. december 14. 20:00
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline |
Idézet
LULUPeas
Nikolas meg elmehet a...ráadásul nem is magyarországon él(t).
Nikolas meg elmehet a...ráadásul nem is magyarországon él(t).
Te hallottál már arról h Trianoni "békeszerződés". Nikolas magyar, magyar területen él..amit igazságtalanul elvettek tőlünk, de ő attól még hozzánk tartozik..a mi vérünk!
2010. december 14. 20:08
Idézet (Csilli @ 2010.12.14. 20:00)
Te hallottál már arról h Trianoni "békeszerződés". Nikolas magyar, magyar területen él..amit igazságtalanul elvettek tőlünk, de ő attól még hozzánk tartozik..a mi vérünk!
még nem tanultuk. de azért köszi.legalább tudom hogy ilyent többet nem írok.
2010. december 14. 20:20
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline |
jó hangja van, de nagyon beképzelt csaj xD
2010. december 14. 20:24
Beaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 127904 offline |
annyira igaza van! nemazért dee Norbinak meg van a karaktere, de sajnos nincs hangja, mert én se hallgatnám az ő CDjét meg, inkább valamilyen showban tudnám elképzelni őt.
Szóval hajráá Nikolasz
Szóval hajráá Nikolasz
2010. december 14. 20:28
xfaktor4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 137099 offline |
A fenét Nikolas...Csabának kell nyernie!!!
2010. december 14. 20:36
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Nem volt vele gondom, de inkább Csabi, mint ő
Teljesen egyet értek vele! Hajrá Nikolas és pápá Norbi. Ki kell esnie, nincs ott helye. Jó műsort csinál, de nincs hangja.
Teljesen egyet értek vele! Hajrá Nikolas és pápá Norbi. Ki kell esnie, nincs ott helye. Jó műsort csinál, de nincs hangja.
2010. december 14. 20:37
Abban igaza van Vecának hogy ne Norbi nyejen, de Csabi sokkal jobb, mint Nikolas, ezért nem hallgatok Vecára, hanem Csabira szavazok! Azokat a kommentelőket meg végképp nem értem akik azt írják hogy Csabi csak jól nézki, de nincs hangja, ez nem így van!!! Csabinak igenis nagyon jó hangja van!!!!!! HAJRÁ CSABA!!!
2010. december 14. 20:43
cassy*új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 86035 offline |
Vecaa. Imádlak, de biztos, hogy nem szavazok Nikolasra. Nincs bajom a hangjával, elismerem, hogy tehetséges, és a többi, és a többi, de számomra rettentően unalmas.. Csabát és Vecát ugyanannyira imádom (bár Vecára mi már többször szavaztunk), szóval egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ők párbajoztak. Norbit imádom, mert egy vicces figura,de egyszerűen semmi keresnivalója nincs az X-Faktorban...
Ildikó meg mindig is irritált. Valahogy látszik rajta, hogy ki nem állhatja a lányokat, vagy nem tudom. :'|
Ildikó meg mindig is irritált. Valahogy látszik rajta, hogy ki nem állhatja a lányokat, vagy nem tudom. :'|
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.