A Cascada énekesnője, Natalie Horler a rajongóit - és mindenkit - arra inti, hogy ne dohányozzanak. Natalienak ugyanis nincsen semmilyen káros szenvedélye, s jól is járt vele: torokműtétjénél akár felléphettek volna komplikációk is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Natalie: „Nem dohányzom, ti se tegyétek!”
2010. december 15. 17:33
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Örülök neki, hogy nem dohányzik, így is megőrzi az egészségét És aranyos tőle, hogy a "jómódra" inti a rajongóit. Szerintem a cigi amúgyis egy hülyeség.
1 felhasználónak tetszik:
Trinda
2010. december 15. 17:39
Felépült?De jó
2-3 éve fanatikus vagyok,és tényleg nagyon nehéz lenne dohányzás mellett táncolni és énekelni az ütemes dalokat-nem is egyet,kb.10-et.És nem fogok cigizni,főleg nem úgy,hogy az egyik legnagyobb kedvencem is erre int Lio,szerintem is hülyeség a cigi-a legtöbb ember úgyis egyszer kipróbálja,aztán vagy soha többé nem kell neki,vagy rászokik örökre-a mi sulinkban leginkább a cigány lányok [ ne értsetek félre,a cigányokkal egyáltalán nincs bajom,csak a mindentkitevő-undorítóan élőkkel] dohányoznak-feleslegesen.
2-3 éve fanatikus vagyok,és tényleg nagyon nehéz lenne dohányzás mellett táncolni és énekelni az ütemes dalokat-nem is egyet,kb.10-et.És nem fogok cigizni,főleg nem úgy,hogy az egyik legnagyobb kedvencem is erre int Lio,szerintem is hülyeség a cigi-a legtöbb ember úgyis egyszer kipróbálja,aztán vagy soha többé nem kell neki,vagy rászokik örökre-a mi sulinkban leginkább a cigány lányok [ ne értsetek félre,a cigányokkal egyáltalán nincs bajom,csak a mindentkitevő-undorítóan élőkkel] dohányoznak-feleslegesen.
2010. december 15. 17:52
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline |
Helyes!
2010. december 15. 17:57
mikor láttam a cikke meg se kellett néznem,és tuttam hogy Liafen írta.igazából én osztom a gondoloatát de sajna rengetegen cigiznek. :| :S
2010. december 15. 17:57
szerintem a dohányzás ciki és káros is én soha életemben nem dohányoztam
2010. december 15. 17:58
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
LULUPeas
mikor láttam a cikke meg se kellett néznem,és tuttam hogy Liafen írta.igazából én osztom a gondoloatát de sajna rengetegen cigiznek. :| :S
Cascada miatt, vagy felismerhető már a stílusom?
2010. december 15. 18:05
Idézet (Liafen @ 2010.12.15. 17:58)
LULUPeas
Cascada miatt, én is rád tippeltem
2010. december 15. 18:08
Idézet (Liafen @ 2010.12.15. 17:58)
LULUPeas
is,is.
2010. december 15. 18:11
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
egyetértek vele
én sem dohányom, sőt még ki se próbáltam egyszer se
én sem dohányom, sőt még ki se próbáltam egyszer se
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.